hotelli

Hotel Gulden Vlies

  • hotelli
  • Brugge, Belgia
  • Näytä kartta
  • 1km kaupungin keskustasta
10Erinomaista
(132)
  • Ilmainen WiFi
  • Aamiainen
  • Näytä kaikki 17 tilaa

Lisatiedot

Hotel Gulden Vlies on pieni B&B-hotelli, jossa on 7 huonetta, joista jokaisessa on suihku, wc. TV Ilmainen WiFi, Ihastuttava aamiainen. Vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Markt-päätorilta tarjoamme sinulle saapuessasi kaupunkikartan, jossa on matkailutietoa, ja autamme sinua löytämään parhaat paikat syödä, juoda ja nauttia Bruggen upeimmista piilopaikoista. Jos tulet autolla, autamme sinua pysäköimään ilmaiseksi antamalla sinulle sinisen pysäköintikiekon. Viime hetken varaukset tulee vahvistaa puhelimitse Saapumisaikasi TÄYTYY VAHVISTAA 1 päivää ennen saapumista, jos saavut myöhemmin kuin 20 tuntia, soita meille antaaksemme pääsykoodin etuovelle tai lähetä meille WhatsApp numeroon 0032479974771 vastaanottomme oli suljettuna muutaman tunnin lauantai-iltapäivällä, joten sinun tulee lähettää meille viesti matkapuhelimella tai whatsappilla, jossa vahvistetaan saapumispäiväsi ja nimesi. Jos sinulla ei ole matkapuhelinta, lähetä meille sähköpostia. Matkailuvero 2,12 € per henkilö per yö ei sisälly hintaan, jos maksat luottokortilla, on 2,20 € per henkilö per yö (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

12:00 - 23:00

t_ Toimintatavat

Luottokorttimaksu mahdollinen

Ei asetettuja sisääntuloaikoja

Savuton

Sis. verot

Palvelut

Ilmainen aamiainen‎
Ilmainen pysäköinti
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Ilmainen WiFi
Kokoustila
Adapterit
Varauksen vaihto
Vauvansänky saatavilla

Arviot

Majoittautui Sep 2022
10
S
skmcmakin6478
Couple, 25-30, USA
We enjoyed our stay at Gulden Vlies Bruges and would stay here again! The hotel was very clean and our room had everything we needed. The lobby and breakfast area felt very homey which was nice while traveling. The breakfast was great! Fleur was extremely welcoming and helpful!!
Majoittautui Jul 2022
10
G
greenjodie7534
Female, 41+, England
Beautiful house, very clean room, just right for our stay in Bruges. Wonderful host, with a fantastic breakfast. Close to local amenities and free parking. Great value for money for our family. Thank you

Sijainti

Kon. Elisabethlaan 40, Brugge, Belgia
1km kaupungin keskustasta
map