Hostelli

ITH Los Angeles Beach Hostel

9.5Erinomaista
(1976)
  • Ilmainen WiFi
  • Aamiainen
  • Näytä kaikki 20 tilaa

Lisatiedot

ITH Surf City Hostel avattiin vuonna 1996 Hermosa Beachillä, Kaliforniassa, ja se sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä LAX-lentokentältä etelään yhdellä Los Angelesin parhaista alueista. Hostellista tuli International Travellers House helmikuussa 2023. Hostelli tarjoaa jaetun huoneen (asuntolan) ja yksityisen huoneen matkailijoille kaikkialta maailmasta. Jotkut asiat, jotka tekevät meistä suosittuja vieraiden keskuudessa, ovat sijaintimme rannalla, se, että olemme Los Angelesin turvallisin hostelli, kävelyetäisyydellä olevat baarit, yökerhot, ravintolat, julkisen liikenteen läheisyys, supermarketit ja elokuvateatterit, ja paljon enemmän. Ja se, että joka päivä on niin paljon nähtävää ja tehtävää! HOSTELLIN ENSIMMÄINEN KERROS VOI OLLA MEELIKÄINEN JONAIN VIIKON PÄIVINÄ, SILLÄ ME SIJAITAMME BAARIN YLÄLLÄ. JOS HALUAT HILJAISEMMAN HUONEEN, ÄLÄ VARAA ECONOMY-HUONEITAMME. Pääsy pesukoneeseen ja kuivausrumpuun sekä täysin varustettuun keittiöön. Sen lisäksi, että nautit rannalla ja baareista, osaava ja ystävällinen kansainvälinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Tarjoamme ilmaisen WiFin. Ilmaista aamiaista ei tarjota vieraidemme turvallisuuden vuoksi. Kävelyetäisyydellä hostellista on ilmainen katupysäköinti ja vieressämme on mitoitettu pysäköinti. Lue pysäköintimerkit välttääksesi sakkojen. Sisäänkirjautumista ja esittelyä varten tulee olla voimassa oleva passi Sisäänkirjautumisaika on klo 16–12 seuraavana päivänä. Huomaathan, että verot eivät sisälly varauksen kokonaishintaan, vaan maksat ne sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kiinteistöihin maksettava myyntivero 14 %. Luottokortti tarvitaan, jotta se säilyy vahingonkorvausrekisterissä. Huomaa, että käytäntömme ei hyväksy Los Angelesin asukkaita. Tämä hostelli on tarkoitettu matkailijoille, joten LA Countyn asukkaita ei pidetä matkustajina liiketoiminnassamme. Otathan huomioon, että Surf City Hostel sijaitsee Pier Plazan viihdealueella, ja siihen soitetaan normaalia korkeampaa musiikkia ympäröivistä baareista ja ravintoloista...erityisesti torstai-lauantai-iltaisin. - Vieraat voivat oleskella enintään 14 päivää kuukaudessa. - Kaikkien asiakkaiden tulee olla yli 18-vuotiaita voidakseen majoittua hostellissa - Vieraiden tulee noudattaa hostellin sääntöjä, muuten heitä pyydetään poistumaan ilman hyvitystä - Ei palautuksia sisäänkirjautumisen jälkeen - Vieraat eivät saa käyttää yrityksen osoitetta henkilökohtaisena osoitteena tai vastaanottaa toimituksia. Paketit tai kirjeet palautetaan lähettäjille vastaanotettuaan. Otathan huomioon, että Surf City Hostel sijaitsee Pier Plazan viihdealueella, ja siihen soitetaan normaalia korkeampaa musiikkia ympäröivistä baareista ja ravintoloista...erityisesti torstai-lauantai-iltaisin. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

16:00 - 23:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Ilmainen aamiainen‎
Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Lukkokaapit
Adapterit
Varauksen vaihto
Kuumat suihkut

Arviot

Majoittautui Jul 2024
10
P
patricktapefleming3565
Male, 41+, USA
This was great! A perfect stay on the beach! Staff ruled, My flight was coming in late so checked in 11:30 pm staff was super sweet about it and helped me get situated. Room was clean and comfy. The location for Hermosa beach was absolutely perfect! Coffee in the morning were nice and all the other guest I experienced were rad! A perfect stay
Majoittautui Jun 2024
10
H
hillerysmith8568
Female, 41+, USA
This place is awesome. Everyone is so helpful and friendly! Perfect location. Guests are respectful and kind and well travelled. It’s a whole vibe.
Majoittautui Mar 2024
10
E
erezgueta7836
Male, 31-40, USA
Great hostel! So nice to open your window and look right down at the ocean/pier. Best deal in town for beachfront location! and includes breakfast. Good clean hostel vibes with comfortable beds. Thank you :)

Sijainti

26 Pier Ave, Hermosa Beach, Los Angeles, Yhdysvallat
25.7km kaupungin keskustasta
map