MCC Hostel

9.4Erinomaista
(78)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 34 tilaa

Lisatiedot

Elinvoimainen, nuorekas, taiteellinen, aktiivinen ja seurallinen. Se sijaitsee Celjen vanhankaupungin laidalla hiljattain kunnostetussa historiallisessa rakennuksessa juna- ja linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä. Hotellissa on 11 teemahuonetta, jotka ovat paikallisten taiteilijoiden sisustamia ja jotka vievät sinut kaupungin myyttien ja legendojen maailmaan. Ensimmäisen kerroksen ilmastoiduissa kahden ja yhden hengen huoneissa on oma suihku, yhteisissä huoneissa on yhteiset kylpyhuonetilat. Kaikki asiakkaat voivat käyttää yhteistä oleskelutilaa keittiöineen, monitoimihallia, 2 luokkahuonetta, matkatavarahuonetta, pesuhuonetta ja tietokonenurkkausta. Hostellin takana on myös funky chill – out -puutarha, jossa on erilaisia ​​urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteja sekä grillialue sekä baari, jossa tarjoillaan herkullista kahvia sekä kaikenlaisia ​​juomia ja välipaloja. Asiakkaat voivat käyttää polkupyöriä ja longboardeja ilmaiseksi, ja Wi-Fi on käytettävissä koko hostellin alueella. Lähistöllä on paljon pieniä baareja, klubeja ja ravintoloita, joten löydät jotain jokaiseen makuun. Hostelli on osa nuorisokeskusta, joten tarkista tapahtumalista ennen saapumistasi. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 22:00

Lähteminen

asti 10:00

t_ Toimintatavat

t_CREDITCARDSNOTACCEPTED

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Lukkokaapit
Pääsy avainkortilla
Yhteinen huone

Arviot

Majoittautui Jun 2022
10
M
masinovama4360
Female, 18-24, Czech Republic
Great place with really nice interiors. I was a bit confused with the ninja theme though. The coffee bar downstairs is also good. Overall great experience!
Majoittautui Jul 2022
9.7
A
aSbcxvIWKYvrJZO8
Female, 18-24, South Africa
Amazing hostel! Would 10/10 stay again. The receptionist was incredibly helpful and friendly. The hostel also allows you to use bikes for free!! Great facilities and full kitchen (even with a toasted cheese machine) , just close your windows at night otherwise you will get munched by mosquitoes:)
Majoittautui Sep 2021
9.4
A
Anonymous
Allfemalegroup, 25-30, Germany
Actually booked a dorm but we’ve got an upgrade since they didn’t want to put too many people in one dorm bc of corona, which was very nice. The stuff was super helpful and welcoming and helped us with figuring out our next stops for our cycling trip and gave us some recommendations for the area. Really would go there again any time.

Sijainti

Mariborska cesta 2, Celje, Slovenia
0.7km kaupungin keskustasta
map