Hostelli

Maltepe Pansiyon

9.4Erinomaista
(513)
  • Näytä kaikki 16 tilaa

Lisatiedot

Maltepe Pansiyon sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista, 150 metrin päässä rannasta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Marmariksen yöelämän alueelta. Kaikki huoneet ovat erittäin siistejä, ja niissä on oma suihku ja wc, joissakin on ilmastointi. Tarjoamme upean varjoisan puutarhan rentoutumiseen ja matkatovereiden tapaamiseen. Saatavilla on ilmainen internetyhteys, ja kaikki keittiötilat, mukaan lukien grilli, ovat täysin käytettävissä. Saapuessasi Otogarille (päälinja-autoasema) voit ottaa taksin, joka maksaa vain 10–11 YTL hostelliin. Voit myös nousta vihreään bussiin ja jäädä pois Tansas-myymälästä. Tansas-myymälästä on 5 minuutin kävelymatka. Jos olet saapunut seuraavien linja-autoyhtiöiden Pamukkale tai Kamil Koc kanssa, he tarjoavat ilmaisen kuljetuspalvelun Tansas-myymälään. Jos saavut Rodoksen saarelta, voit joko ottaa taksin tai kävellä noin 20 minuuttia päästäksesi Maltepe Pansiyoniin. Tämä johtuu siitä, että satama on Marmariksen kaupungin ulkopuolella. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä Memoon puhelimitse. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

00:00 - 23:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen pysäköinti
Pyörätuolipääsy
Lukkokaapit
Yhteinen huone
Polkupyöräparkki
BBQ
Ilmastointi

Arviot

Majoittautui Jun 2024
10
E
emilychevassut815
Female, 18-24, England
Hostel is amazing! Such lovely people and great location. Would recommend.
Majoittautui May 2024
10
A
adrienberjoan7107
Male, 25-30, France
Stayed 2 nights, facilities are basics but easily do the job. The owner and his family are really nice, got offered apple tea, even invited me to eat grilled fish for dinner and drove me back to the bus station when it was time to leave. Recommended.
Majoittautui Apr 2024
10
B
bythebosphorus9418
Female, 18-24, USA
I loved my stay here! The location was just incredible—only a 4-minute walk to the beach, and super close to the port where all the tourist boats launch off. The garden/entry way was really nice as well. You could smell the flowers as you walked in. I came to Marmaris specifically for a quiet getaway. This wasn’t a social hostel if that’s what you’re looking for (not that I’m sure that exists here) but it met my needs exactly.

Sijainti

Kemeralti Mah. 66 Sk. No: 9, Marmaris, Turkki
0.5km kaupungin keskustasta
map