Munich Oktoberfest Camping & Dorms

  • Leirintäalue
  • München, Saksa
  • Näytä kartta
  • 5.58km kaupungin keskustasta
8.3Upeaa
(76)
  • Aamiainen
  • Näytä kaikki 18 tilaa

Lisatiedot

Mahtavaa hinta-laatusuhdetta tarjoava majoitus kuuluisalla Camping Thalkirchenissä Münchenissä, LÄHIN Leirintäalue Oktoberfestille (vain 3 U-Bahn/metropysäkin päässä Oktoberfestistä). Tarjoamme leirintä- ja asuntolapaketteja erittäin kokeneen henkilökunnan kanssa Münchenin Oktoberfestin ajaksi. Leirintäalue tarjoaa erinomaiset tilat, joissa on useita suihku-/wc-tiloja, pieni supermarket, kuuman ruoan myyntipiste ja baari. Kokenut Oktoberfest-miehistömme toivottaa sinut tervetulleeksi saapuessasi, ja hän antaa mielellään täydelliset tiedot Oktoberfestistä. Teltat toimitetaan valmiiksi pystytettyinä odottamaan saapumistasi, ja ne sisältävät käytetyn mutta puhtaan ilmapatjan ja makuupussin per henkilö. Asuntoloissa on patja, jossa on käytetty mutta puhdas makuupussi ja tyyny. Asuntolan huoneissa (4 vuodetta ja 10 vuodetta) on saatavilla rajoitettu määrä säilytyskaappeja. Kaapit vaativat riippulukon ja ovat riittävän suuria päiväreppujen/käsilaukkujen kokoisille laukkuille. Leirintäalue on erinomaisella paikalla nauttia Oktoberfest. Paikalliselle metroasemalle (U-Bahn Thalkirchen) pääsee joko tavallisella paikallisbussilla tai 10 minuutin kävelymatkan päässä. Asema on vain 3 tai 4 pysäkin päässä Oktoberfestistä. Leirintäalue sijaitsee mukavassa vehreässä osassa Müncheniä aivan joen varrella, jossa on mukavia puistoja ja paikallisia baareja, olutpuutarhoja ja ravintoloita lyhyen kävelymatkan päässä. Münchenin Oktoberfest Camping & Dormsin säännöt ja ehdot: :: Sisäänkirjautumisaika alkaa klo 10 (1000) - 18 (1800). :: Lähtöaika on klo 11.00 (1100). :: Maksu saapumisen yhteydessä (tai halutessasi ennen saapumista) käteisellä, luottokorteilla, pankkikorteilla. :: Peruutusehdot 3 päivää; myöhäisistä peruutuksista ja saapumatta jättämisestä veloitetaan ensimmäisen yön hinta. Kenraali :: Ei ulkonaliikkumiskieltoa. :: Aamiainen on joka aamu (kaikki mitä voit syödä) :: Matkatavarasäilytys omalla vastuulla. :: Sisältää verot. :: Toimitamme kaikki varaukset useilla yhteydenottotavoilla (Messenger, WhatsApp, puhelin, sähköposti). :: Lähempänä oleskelusi aikaa saat informatiivisen sähköpostin, jossa on täydelliset tiedot oleskelustasi sekä maksulinkki. Vaikka maksaminen ennen saapumista ei ole pakollista, voit turvallisesti maksaa saldosi ennen saapumistasi, mikä säästää aikaasi kiireisinä aikoina saapuessasi. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

10:00 - 18:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Ilmainen aamiainen‎
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Kuumat suihkut
Vuodevaatteet eivät sisälly
Ulkoterassi
Pesukone
Pyyhkeet eivät sisälly hintaan
Intenetyhteys

Arviot

Majoittautui Sep 2023
10
K
kevinrp5099
Male, 41+, India
My first time camping experience in Germany, It was an really awesome experience, The staff are really friendly & helpful. A Big Shout out to all the girls at the reception :) Will be back next time.
Majoittautui Sep 2022
10
A
Anonymous
Male, 31-40, India
The tent and all the staff from PP Travels were just amazing. They were really helpful and when compared with other organizers from the camping place, they were the best. The Tent's were super comfy and we had our air beds and sleeping bags set. The breakfast was really good and they even had setup a dining place too. That was just awesome. If we can beat the cold and the non clean washroom which is common for everyone in the camping place, PP travels are the best.
Majoittautui Sep 2022
10
N
nicolebbau1503
Female, 25-30, USA
Amazing group of Aussies running the camp. Super helpful and breakfast was great. Would recommend for Oktoberfest!!

Sijainti

Zentrallandstrasse 49, München, Saksa
5.6km kaupungin keskustasta
map