Hostelli

Mycocoon Hostel Mykonos

5.5
(627)
  • Näytä kaikki 19 tilaa

Lisatiedot

MyCocoon Hostel on aivan uusi konsepti Mykonian ravintola-alalla. MyCocoon-projektissa yhdistyvät vieraanvaraisuuden taide, tyylikäs designarkkitehtuuri ja majoitus erittäin edullisin hinnoin. Toukokuussa 2017 avattava MyCocoon on ainoa hostelli Mykonoksen saarella Kreikassa. Lisäksi se on myös ainoa designhostelli. Sijainti on erinomainen sijainti. Alue on nimeltään Kaminaki, ja se on kadun toisella puolella Mykonoksen kaupungin sisäänkäynnistä, ja se on sallittu vain jalankulkijoille. Hostelli sijaitsee ihanteellisella paikalla aivan Mykonoksen kaupungin merenrannan sisäänkäynnin luona, nimeltään Gialos, jossa sijaitsevat useimmat kahvilat, baarit ja ravintolat. MyCocoon Hostel Mykonosissa on ihanteellinen vaihtoehto nuorille tai vanhemmille ihmisille ja kaveriporukoille, jotka haluavat seurustella täysin ystävällisessä ja nuorekkaassa ympäristössä ja ennen kaikkea nauttia korkealuokkaisesta design-majoituksesta, joka maksaa paljon vähemmän kuin mikään muu hotelli Mykonosissa. . MyCocoon Design Hostel Project on suunniteltu ja luotu toivottamaan tervetulleeksi Mykonos Islandin vieraat ja kutsumaan heidät kokemaan paikallisen ravintola-alan uusi trendi, kokemus edullisesta designmajoituksesta Mykonosissa, joka tekee unohtumattomista kesälomista. Hostellissa ei ole keittiötä, mutta siellä on allas- ja baarialue, josta asiakkaat voivat ostaa välipaloja tai juomia tai seurustella. Paikalla on 24 tunnin turvavalvonta. Tarjoamme valittavana joko yhden tai parivuoteen yhteisessä makuusalissamme, jossa on jaettu kylpyhuone. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto alhaisimpaan hintaan ja seurustelua varten! HUOMAUTUS: Jos haluat nukkua yhden hengen makuusalissa, valitse vaihtoehto 1 YHDEN VUODE (1 HENKILÖ) - 46 HENKILÖN MAKASTUSALA tai DELUXE 20 VUODEN MAKASTUSALA, jos sinä ja kumppanisi haluatte nukkua kahden hengen makuusalissa sänky, valitse vaihtoehto 1 PARI VUODE (2 henkilöä) - 46 HENKILÖN MISAMATSOLI tai SUPERIOR 20 VUODEN MISAKANTAALI. Kun valitset parivuoteen 2 hengelle, valitse 1 sänky alasvetovalikosta 2 vuodetta sijaan. Mycocoon Hostel Mykonosin säännöt ja ehdot: Sisäänkirjautuminen klo 14.00-21.00. Uloskirjautuminen ennen klo 11.00. Peruutusehdot: 72 h ennen saapumista. Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä, luottokorteilla, pankkikorteilla. Tämä majoitusliike voi varata katteen luottokortiltasi. Verot sisältyvät. Aamiainen ei sisälly hintaan. Yleistä: Ei ulkonaliikkumiskieltoa. Emme ota vastaan ​​alle 18-vuotiaita asiakkaita. Lapsiystävällinen. Savuttomia. Vastaanottovirkailija on paikalla klo 9.00-21.00. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 21:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Lukkokaapit
Uima-allas
Yhteinen huone
Aamiainen ei sisälly hintaan
Ilmastointi
Kuumat suihkut

Arviot

Majoittautui Oct 2023
10
L
lupezavala995677
Female, 41+, USA
Mycocoon is only about 5 minutes walking distance from the old port. It is in the perfect location, close to absolutely everything you could possibly need. The only complaint is the the main door at MyCapsule makes a lot of noise when it is opened and closed and I had a room right in front of it which I could hear everyone coming in and out all day and night along with the traffic outside. So if you are placed at MyCapsule try to ask for a room towards the back.
Majoittautui Nov 2023
9.7
R
reafrogers23637
Female, 18-24, Australia
The guy there is really friendly, easy going and super helpful, as a solo female traveller he immediately made me feel very safe and welcome. The common area is just stunning; the view with the pool and cheap beers just at the store downstairs creates an amazing atmosphere, of course travellers are usually friendly but the intimacy of the common area made it very easy to make new friends for more island hopping! Very grateful for my stay
Majoittautui Oct 2023
8.9
T
tmiller14665
Male, 25-30, Canada
Great hostel, friendly staff that was very accommodating. Location is perfect. Beds are comfy. It would be nice to have a communal fridge up in the common area, or a mini fridge in each dorm. As always with hostels, do your bed bug check right away :)

Sijainti

Kaminaki, Mykonos, Kreikka
0.4km kaupungin keskustasta
map