Hostelli

Nacuma Garden Hostel

9.7Erinomaista
(77)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 25 tilaa

Lisatiedot

Casa Nacuma on unelma ja suunniteltu paikka vieraidemme mukavuudessa, perheensä kanssa matkustavien, parin kanssa matkustavien, ystävien tai yksin matkustavien seikkailunhaluisten. Tiloissamme yhdistyvät design ja mukavuus kodin lämpimään kanssa, ja niiden tarkoitus on olla osa unohtumatonta kokemusta Kolumbian kauneimmassa kaupungissa. Talo on vanha, puristettua maata, puuta ja savitiiliä rakennettu rakennus, joka tarjoaa pitkiä keskustelupaikkoja ja avokeittiön astioineen aterioiden valmistamiseen. Casa Nacuma sijaitsee kahden korttelin pohjoispuolella Baricharan pääaukiolta ja bussipysäkiltä. Nacuma: ihanteellinen perheille, iso näköala sisäpihalle, parivuode ja kerrossänky. 4 henkilöä, oma kylpyhuone La fuente: Suuri makuuhuone, joka on ihanteellinen pariskunnille tai perheille, siinä on parivuode ja voit pyytää ylimääräistä yhden hengen vuodetta. siitä on näkymä pääpihan suihkulähteelle. 2 hengelle oma kylpyhuone Verdul: Yhden hengen huone niille, jotka haluavat rauhallisen ja mukavan paikan rentoutua ja inspiroida. siinä on yhden hengen vuode ja kirjoituspöytä. 1 henkilö jaettu kylpyhuone Solar: Lämmin makuuhuone näköalalla takapihalle, ihanteellinen pariskunnille. siinä on parivuode ja kirjoituspöytä. 2 henkilöä jaettu kylpyhuone El Uvo: Täydellinen jaettavaksi, suuri ja iloinen, ajateltu yksinäisille matkustajille tai neljän hengen ryhmille. 4 henkilöä jaettu kylpyhuone Hostal Casa Nacuman säännöt ja ehdot: Peruutusehdot: 24h ennen saapumista. Maksu saapumisen yhteydessä vain käteisellä. Sisäänkirjautuminen klo 14.00 alkaen Uloskirjautuminen ennen klo 14.00 Verot sisältyvät. Aamiainen sisältyy. Yleistä: Ei ulkonaliikkumiskieltoa. Lemmikkiystävällinen. Lapsiystävällinen. Savuttomia. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 20:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Lukkokaapit
Yhteinen huone
Polkupyöräparkki
Varauksen vaihto

Arviot

Majoittautui May 2024
10
A
aidanb21
Male, 31-40, Australia
I absolutely loved Nacuma Garden Hostel! It's a beautiful hostel in a beautiful town. Camilo is really friendly and helpful. The beds are comfy and the facilities in general are good! Definitely come to Barichara and stay at this hostel
Majoittautui Jul 2023
10
A
Anonymous
Female, 25-30, England
Such a great hostel. The owners are extremely friendly and go out of their way to make your stay the best it can be.
Majoittautui Feb 2024
9.4
J
jessicahagenmaier5194
Female, 25-30, Germany
I had such a great and calm stay at Casa Nacuma. Camilo and the volunteer Alessio were very kind and helpful! Camilo recommended a great paragliding company to me. I also loved the garden area and the breakfast was nice with lots of fruits. I’d definitely come back again.

Sijainti

Carrera 9 Numero 6-34, Barichara, Colombia
1.3km kaupungin keskustasta
map