Hostelli

Non La Mer Hostel - Bed & Yoga

8.7Upeaa
(1611)
  • Ilmainen WiFi
  • Aamiainen
  • Näytä kaikki 39 tilaa

Lisatiedot

"Non La Mer" thaikielellä tarkoittaa "unissakävelyä" Non La Mer Hostel on majoitus reppumatkailijoille. Se pysyy yksinkertaisena ja mukavana. Hostelli sijaitsee Phra Ae Roadilla, Long Beachillä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisasta Long Beachistä. joita ympäröivät ravintolat ja kaupat , Non La Mer on myös lähellä laajaa valikoimaa ostos-, ruokailu- ja yöelämän paikkoja. Sisältää minimarketin, joka on vain 1 minuutin kävelymatkan päässä, ja muita palveluita, kuten pankkiautomaatin. Lähellä on myös kolikoiden pesukone. Non La Mer Hostel tarjoaa viihtyisiä 6 ja 8 hengen makuusaleja, joissa on ilmastointi. Toimitamme henkilökohtaisen verhon, kaapin ja lukuvalon jokaiseen sänkyyn, koska olemme täysin tietoisia jokaisen matkustajan tarvitsemasta yksityisyydestä. Non La Mer -hostelli välittää kaikista matkailijoista, jotka haluavat jakaa rakkautensa ja matkakokemuksensa ihmisille ympäri maailmaa! Rentoudu tai kohota energiaasi Morning Yoga by Nora Yogan avulla (tuntien aikataulu päivitä viralliselle sivulle), Nauti suuresta oleskelutilastamme 2. kerroksessa riippumatoilla, voit nauttia kirjoistasi ja kuunnella suosikkikappaleitasi. Ei ole liioiteltua, että monet asiakkaat kertovat löytäneensä tänne., tai työskentely täältä on myös mahdollista, koska hostellissa oli työtila, jossa on nopea WiFi ja skanneri, tulostin. Non La Mer Hostel sopii asiakkaille, jotka haluavat rentoutua, avata mieltä. Rakasta kissoja ja älä välitä kissojen pitämisestä. Toivon, että Non La Mer Hostel – on paikka, jossa voi löytää ystävyyttä, jakaa upeita kokemuksia, mikä tarjoaa tilaa turisteille ympäri maailmaa löytää itsensä ja olla onnellinen. "Pidä hauskaa, ole mahtava, säilytä elämän tasapaino ja nuku rauhassa" Kiitos! (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 20:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Ikärajoitus

Ei asetettuja sisääntuloaikoja

Savuton

Sis. verot

Palvelut

Ilmainen aamiainen‎
Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen pysäköinti
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Lukkokaapit
Pääsy avainkortilla

Arviot

Majoittautui Apr 2024
10
A
aXNUxUCrXcxmnuq7
Male, 18-24, USA
Really no complaints. Everyone was very lovely and social, but it’s not a party hostel. The staff are great and helpful as well and it’s a short walk to the beach with many restaurants nearby.
Majoittautui Apr 2024
10
A
a1Ua1FscePbAuM7Q
Female, 18-24, England
Such a good hostel. Chill vibes, cute cats, good breakfast, tea coffee and water refill. Helpful and friendly staff, beach and good restaurants nearby. Loved it here.
Majoittautui May 2024
9.1
A
Anonymous
Couple, 18-24, England
Lovely hosts and gorgeous deck and cats. Comfortable beds and clean. Not social in the evenings but nice communal breakfast table.

Sijainti

305/4-5 Long Beach, Koh Lanta, Thaimaa
4.5km kaupungin keskustasta
map