Hostelli

Potts Point Hostel

8.1Upeaa
(21)
  • Ilmainen WiFi
  • Aamiainen
  • Näytä kaikki 16 tilaa

Lisatiedot

Potts Point Hostel saapuu Potts Pointiin Sydneyyn Australiaan ja tarjoaa Pod-tyyppistä majoitusta ja perinteisiä kerrossängyillä varustettuja makuusaleja. Hintaan sisältyy aamiainen ja illallinen. Lämmin ja ystävällinen henkilökuntamme on sitoutunut varmistamaan, että nautit vierailustasi yhdessä Sydneyn parhaista paikoista. Toivotamme sinut tervetulleeksi, varaa nyt! Hintaan sisältyy aamiainen ja illallinen Esityksistä ei veloiteta ensimmäisen yön hintaa. Vastaanotto: klo 9-21 Sisäänkirjautuminen klo 14.00 Tarkista milloin tahansa klo 10 asti Ikärajoitukset: Ei alle 18-vuotiaita Kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden on esitettävä passi sisäänkirjautumista varten. **Kuuden tai useamman henkilön varauksiin sovelletaan ryhmävaraussääntöjä. (Täysi ennakkomaksu vaaditaan, vahinkovakuusmaksu vaaditaan. Ryhmävaraukset käyvät läpi hyväksymisprosessin, joten hostelli voi ottaa sinuun yhteyttä vahvistaaksesi, että hyväksyt vaaditut vaatimukset.) (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 21:00

Lähteminen

asti 10:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Ilmainen aamiainen‎
Vuodevaatteet sisältyvät
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Adapterit
Työvälineet
Ulkoterassi

Arviot

Majoittautui Jun 2024
10
D
dliam67178379
Male, 41+, Australia
The best hostel I have stayed in! the staff are very helpful and friendly!! great vibes! highly recommended!
Majoittautui May 2024
10
A
aj6HJmL7mOuykDUS
Male, 18-24, England
Glade was very helpful. We had to check out of our room to check back in as the room was being renovated. Glade gave us an upgrade into a Pod room free of charge.
Majoittautui Apr 2024
10
A
ahnCzejuUtgg4ymc
Male, 25-30, Canada
Best hostel I’ve stayed at in aus ! Super friendly staff, gladelvis is awesome and super accommodating for whatever you need! Great location and free dinner and breakfast ! Can’t beat it !

Sijainti

16 ORWELL ST, POTTS POINT, Sydney, Australia
1.6km kaupungin keskustasta
map