Rafiki Hostels - Dahab

  • Hostelli
  • Dahab, Egypti
  • Näytä kartta
  • 0.73km kaupungin keskustasta
9.6Erinomaista
(110)
  • Ilmainen WiFi
  • Aamiainen
  • Näytä kaikki 52 tilaa

Lisatiedot

Rafiki Hostelsilla olemme enemmän kuin vain paikka levätä päätäsi. Olemme toivottaneet matkustajat innokkaasti tervetulleiksi viimeiset seitsemän kuukautta, ja missionamme on olla luotettavia paikallisia kumppaneitasi, jotka ovat valmiita opastamaan sinut aidon ja eloisan kokemuksen läpi. Asuntolamme on suunniteltu äärimmäistä mukavuuttasi ajatellen. Jokainen sänky on koristeltu mukavalla patjalla ja ylellisillä strutsin höyhentyynyillä, omat yksityisyyttä suojaavat verhot, säilytystila, hylly, lukuvalo ja kansainväliset/egyptiläiset pistorasiat - kaikki mitä tarvitset viihtyisään ja mukavaan oleskeluun. Yksityistä turvapaikkaa etsiville yksityishuoneemme tarjoavat siivu paratiisia. Ilmastoinnin, omistettujen työtilojen (ihanteellinen digitaalisille nomadeille), täysin varustetun keittiön ja tilavan oleskelutilan ansiosta sinulla on kaikki kodin mukavuudet käden ulottuvilla. Aloita päiväsi hymyillen, kun hemmottelemme sinua ilmaisella aamiaisella. Kiinteistömme ovat täynnä kutsuvia yhteisiä tiloja, jotka edistävät yhteyksiä ja luovat kestäviä muistoja. Oleskele vehreässä ulkopuutarhassamme, nauti auringosta ja nauti upeista näkymistä useilta kattoiltamme tai virkistäydy uima-altaassamme – kaikki on täällä sinun nautinnollesi. Jotta saapumisestasi tulisi stressitöntä, tarjoamme myös noutopalvelun lentokentältä ja käteviä valuutanvaihtopalveluita. Jätä logistiikka meille, jotta voit keskittyä Dahabin ihmeisiin. Valmistaudu vauhdikkaaseen oleskeluun täpötäynnä tapahtumakalenterimme avulla. Kun 18 aktiviteettia viikossa on huikeat, hostellissamme ei ole koskaan tylsää hetkeä. Osallistu kiehtoviin kulttuurityöpajoihin, luo yhteyttä matkatovereihin yhteisten aterioiden yhteydessä tai lähde jännittäville retkille – kaikki tapahtuu täällä Rafiki Hostelsissa, kotisi poissa kotoa. KODIN SÄÄNNÖT: - Peruutukset hyväksytään vain viisi päivää ennen saapumista. Mikäli varaus peruutetaan myöhässä tai asiakas ei saavu paikalle, majoituspaikka veloittaa viidestä ensimmäisestä yöstä. - Hyväksymme maksut käteisellä, luottokorttimaksuilla ja viisailla tilisiirroilla. - Hintamme sisältävät verot. - Aamiainen on ilmainen kaikille vieraillemme. - Vastaanottomme on avoinna joka päivä klo 8-23. - Uloskirjautuminen on klo 11. - Sisäänkirjautuminen alkaa klo 14.00. Rafiki Hostels - Säännöt ja ehdot: - Hiljaisuus on klo 23. - Jokainen makuusalin vuode on vain yhdelle matkustajalle. – Tupakointi ei ole sallittua sisätiloissa. - Huumeet eivät ole sallittuja hostellin sisällä. - Vastaanotto, uima-allas ja katto ovat käytettävissä ja avoinna joka päivä klo 8–22. - Vaikka isännöimme omaa toimintaamme ja tapahtumia päivittäin, pidämme aina alhaisena melutasoa kunnioittaen naapureitamme. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 22:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Ilmainen aamiainen‎
Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen pysäköinti
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Ilmainen kaupunkikierros
Lukkokaapit

Arviot

Majoittautui Apr 2024
10
A
Anonymous
Male, 31-40, Australia
Why stay anywhere else? Karim behind the desk helped me so much while I was here. He’s an absolute legend.
Majoittautui Apr 2024
10
A
aRKLsTGTxW6FwhHB
Male, 25-30, Saudi Arabia
I had so much fun the guys has so good spirit, great place to make friends, and enjoy the unmatched adventures organised by the hostel.. Until next time Rafikis
Majoittautui Apr 2024
10
K
kavamorrison8813
Female, 41+, USA
After 50 hostels in 17 countries, this is one of my favorite hostels ever. Such a vibe and absolutely amazing, super friendly and kind staff — they make the place. Tons of activities. Easily the best breakfast I’ve ever had at a hostel, or even at a hotel. Great location. Just wish I’d stayed longer. I would come back to Dahab just for Rafikis.

Sijainti

In front of Sewage Central Station, Peace Rd, South Sinai Governorate, Dahab, Egypti
0.7km kaupungin keskustasta
map