Hostelli

SLO Nice

  • Hostelli
  • Nizza, Ranska
  • Näytä kartta
  • 0.63km kaupungin keskustasta
9.4Erinomaista
(64)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 20 tilaa

Lisatiedot

Kivenheiton päässä raitiovaunupysäkiltä, ​​rautatieasemalta ja Avenue Jean Médecinistä sijaitseva Slo Nice on ihanteellinen tukikohta enkeleiden kaupunkiin tutustumiseen! Lähde tutustumaan Notre-Damen alueen pieniin helmiin, jossa elämä Nizzassa on täydessä vauhdissa: pieniä kahviloita, putiikkeja ja ravintoloita! Täysin uusi Nizzan yrittäjien ja käsityöläisten sukupolvi asettuu tälle kauniille alueelle, alle 10 minuutin kävelymatkan päässä asemalta. Asuntolat ovat mukavia, valoisia, turvallisia, intiimejä ja alkuperäisiä. Koe Hostellielämä 100 %! SLO Nice - Ehdot: 'Peruutus 48 tunnin sisällä: Peruutus tulee tehdä ennen puoltayötä kaksi päivää ennen saapumistasi. Jos varauksesi on esimerkiksi 24. huhtikuuta, peruuttaaksesi veloituksetta, sinun on peruutettava 21. huhtikuuta viimeistään klo 23.59. Normaalihinnoista veloitetaan koko summa, jos peruutus myöhästyy tai ei saavu paikalle. Jos hinta ei palauteta, jos peruutus tapahtuu tämän ajankohdan jälkeen, varauksesi katsotaan myöhäiseksi peruutukseksi ja olet vastuussa koko oleskelusta. Jos hintaa ei palauteta, sinulta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta milloin tahansa. Normaalihinnalla sinulta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta 48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Sisäänkirjautuminen klo 15.00-24.00. Uloskirjautuminen ennen klo 11.00. Hinta sisältää ALV:n, mutta ei sisällä turistiveroa (0,80 € per henkilö per yö). Savuton laitos: tupakointi huoneissa on kielletty, kaikki huoneen hajunpoistokulut veloitetaan (100 € per henkilö).' Mikäli oleskelusi jatkuu, kiitos, että ilmoitat siitä vastaanottoon viimeistään klo 11 ensimmäisenä uloskirjautumispäivänä. Myöhästyneestä pidennystä veloitetaan siivousmaksu. (5 € kaikki verot). (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 23:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Lukkokaapit
Pääsy avainkortilla
Yhteinen huone
Hissi
Ilmastointi

Arviot

Majoittautui Jun 2024
10
D
densign940
Female, 18-24, Canada
such a nice spot, great staff, so clean, great rooms!!!!
Majoittautui May 2024
10
E
elena1218004000
Female, 25-30, USA
this was my first time staying in a hostel and I just wanna say my room was the cutest! I felt so safe everything was so clean! I would definitely stay here again! negatives: my room ran out of toilet paper it wasn’t restocked before my stay
Majoittautui May 2024
10
A
aePwrmgYOlT1SaXj
Female, 25-30, New Zealand
Wow what an amazing hostel, 5 out of 5 honestly was perfect stay, super clean and convenient location, helpful staff,the breakfast is a must! The dorm rooms feel so private with really good curtains! GO-2-SLO!!!!

Sijainti

20 rue de Paris, Nizza, Ranska
0.6km kaupungin keskustasta
map