Selina Huaraz

  • Hostelli
  • Huaraz, Peru
  • Näytä kartta
  • 0.79km kaupungin keskustasta
6.3Hyvä
(152)
  • Kestävän kehityksen taso 1
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 16 tilaa

Lisatiedot

Huarazin keskusta saa ristiriitaisia ​​arvosteluja maisemistaan, mutta Selina Huarazin sijainti tarjoaa sinulle helpon pääsyn parhaaseen paikkaan, jossa on parasta ruokaa, taiteilijoiden esityksiä ja kulttuurikohteita. Seikkailunhakijat saavat kylään Huarazissa Perussa. Huarazista pääsee helposti kiipeämään Cordillera Blancan ja Cordillera Huayhuashin piiriin. Kun odotat sopeutumista, tutustu paikallisiin käsityömarkkinoihin ja museoihin tai ota meloa ja suuntaa kajakkeihin. Huaraz, Peru tunnetaan jotkut Latinalaisen Amerikan vaelluspääkaupunkina, ja hyvästä syystä. Huascarán, Perun korkein huippu, 6 768 metriä, on aivan nurkan takana, ja Huarazissa on myös esi-inka Chavinin sivilisaation arkeologisia jäänteitä. Innokkaat retkeilijät rakastavat Huarazia perusleirinä Cordillera Blancaan ja muihin vaelluksiin tutustumiseen. Vuorikiipeily-, melonta-, kiipeily- ja vaellusmahdollisuuksia on runsaasti tässä ulkoseikkailumekassa, ja Selina on erinomaisessa asemassa auttamaan sinua hyödyntämään niitä kaikkia. Olemme muutaman askeleen päässä keskeiseltä Plaza de Armasilta. Pysy yhteisöhuoneissamme, yksityishuoneissamme tai sviiteissämme saadaksesi täyden hyödyn ystävällisestä yhteisöstämme ja täytetystä toimintaohjelmastamme. Wellness-aktiviteetit, jooga, peliillat ja happy hour ovat vain muutamia asioita, joita voit odottaa vilkkaalta, hauskanpitoa rakastavalta ihmisryhmältään! Selina Huarazin säännöt ja ehdot: Verot eivät sisälly hintaan - 10,00 % palvelumaksu maksetaan hostellissa Kansallinen liikevaihtovero (18 %) veloitetaan uloskirjautumisen yhteydessä Perun kansalaisilta oleskelun pituudesta riippumatta sekä ulkomaalaisista, jotka oleskelevat maassa vähintään 60 peräkkäistä päivää. Lisäksi veroa sovelletaan huonekohtaisesti, kun huoneen jakaa verovelvollinen ja veroton arvaus. Ulkomaisten asiakkaiden on esitettävä passi ja Andien maahanmuuttokortti (Tarjeta Andina de Migración) sisäänkirjautumisen yhteydessä. Joustava peruutusehdot: 48 tuntia ennen saapumista. Mikäli peruutus myöhästyy tai ei saavu paikalle, varauksestasi veloitetaan koko summa. Tämä toimenpide ei ole petollinen. Peruutusehdot, joita ei palauteta: Mikäli peruutus myöhästyy tai ei saavu paikalle, varauksestasi veloitetaan koko summa. Tämä toimenpide ei ole petollinen. Sisäänkirjautuminen klo 15.00-23.00 Uloskirjautuminen ennen klo 11.00 Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä, luottokorteilla ja pankkikorteilla. Tämä majoituspaikka voi tehdä katteen kortiltasi ennen saapumista. Aamiainen voi sisältyä vain huonehintoihin sisäänkirjautumisen yhteydessä lisämaksusta. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 23:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen WiFi
BBQ
Ilmastointi
Jääkaappi
Työvälineet
Mikroaaltouuni
Intenetyhteys

Arviot

Majoittautui Oct 2022
10
A
aO5bK27fWspomdzE
Female, 25-30, Israel
High standards, great energy and positive atmosphere The staff was very friendly and helpful Much love for Selina ♥️
Majoittautui Jul 2023
8.9
S
steffers-24
Female, 25-30, Northern Ireland
the receptionist couldve helped me with all my bags. i had just come off an 8 day trek and she didnt even show me to my room or show me the bathroom i was sharing. the room was also very cold and couldve done with another blanket. other than that. it was ok.
Majoittautui Oct 2023
8.6
M
mangogracia19793
Female, 18-24, Peru
The staff was the best part of it all. The hostel is a little pricey and the location seems to be a bit far away from the center.

Sijainti

Jr Italia 1124, Huaraz, Peru
0.8km kaupungin keskustasta
map