Soul Haven

8.8Upeaa
(45)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 38 tilaa

Lisatiedot

Soul Haven sijaitsee Rishīkeshissä, 6 minuutin kävelymatkan päässä Patanjali International Yoga Foundation -säätiöstä, ja se tarjoaa useita majoitusvaihtoehtoja matkailijoiden tarpeiden mukaan, olitpa sitten ihmisten henkilö tai pidätkö yksinäisyydestä, Soul Haven tarjoaa sinulle turvan. Tässä kiinteistössä on yhteiset sisä- ja ulkotilat, joissa voit rentoutua ja seurustella, ilmainen yksityinen pysäköintialue, makean veden puro aivan kiinteistön vieressä. Majoituspaikan palveluihin kuuluu 24h-vastaanotto, jaettu keittiö sekä ilmainen WiFi kaikissa tiloissa. Makuusaleissa ja yksityisissä huoneissa on kylpyhuone ja parveke, ja joissakin hostellin majoitustiloissa on myös oleskelualue. Vastaanotosta voi varata polkupyöränvuokrausta, koskenlaskua, benjihyppyä, viidakkosafaria, ayurveda-hoitoja ja muita varauksia. Hostellissa järjestetään erilaisia ​​ryhmätoimintaa kaikille vieraille muutaman päivän välein. Elokuva-illat ja kokko musiikin ja ruoan kanssa ovat osa hostellin päivittäistä rutiinia. *** Kiinteistösäännöt ja ehdot: 1. Peruutusehdot: Vähintään 1 päivä etukäteen peruutuksesta, muussa tapauksessa sinun on maksettava ensimmäisen yön saldo myöhäisestä peruutusmaksusta/ei saapumisesta. 2. Sisäänkirjautuminen klo 13.00 keskiyöhön asti 3. Kirjaudu ulos ennen klo 11.00. 4. Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä ja kortilla. 5. 12 % huoneverot eivät sisälly hintaan. 6. Aamiainen ei sisälly hintaan. 7. Tupakointi kielletty huoneessa, mutta siellä on tupakointialue. 8. 24 tunnin vastaanotto. 9. Lemmikkiystävällinen. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

13:00 - 23:00

Lähteminen

asti 11:00

t_ Toimintatavat

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen pysäköinti
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Lukkokaapit
Yhteinen huone
Polkupyöräparkki

Arviot

Majoittautui Nov 2023
10
S
sr0099193853
Male, 25-30, India
Perfect location, excellent service. I had an easy and confortable stay . . . I recommend to all of you stay here at once.
Majoittautui Nov 2023
10
G
gdas642604610
Male, 18-24, India
One of good property I stayed till date. The greenery arround the property is like awesome. Staff in this hotel is very friendly. Good Service. Nice and clean accomodation. In short one should definitely keep this soul haven hostel in mind while planning a trip of rishikesh.
Majoittautui Nov 2023
10
A
a65n6s3wSkrgiMxh
Male, 18-24, India
Pet friendly, Value for money, staffs are very friendly, please come at once!

Sijainti

Ward No.4, Ghugtani Village, Near Deecon Valley, Tapovan, Rishikesh, Intia
1.1km kaupungin keskustasta
map