Hostelli

Spanish by the River - Turrialba

9.2Erinomaista
(65)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 15 tilaa

Lisatiedot

Tämä trooppinen hostelli sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Turrialban kaupungin keskustasta, ja se tarjoaa ilmaisen pysäköinnin paikan päällä ja kuuluu pieneen mahtavien espanjalaisten koulujen ketjuun Costa Ricassa ja Panamassa. Mukana riippumattoterassi, tehokas ilmainen WIFI, maailmankuulu kahvi, pehmeä musiikki ja mielenkiintoinen joukko ihmisiä kaikkialta maailmasta. Spanish by the River tarjoaa huoneita, joissa on puinen sisustus, puutarhanäköala ja vanhat laattalattiat. Tarjoamamme asuntolat on jaettava 2 tai 3 henkilön kanssa, ja yksityiset huoneet ovat jaetuilla tai yksityisillä kylpyhuoneilla. Tarjoamme myös päivittäisen perinteisen aamiaisen hintaan 6 dollaria. Siellä on hyvin varustettu tilava yhteiskeittiö ja ulkona oleva hiiligrilli. Tätä käytetään perjantaina Potluck BBQ -juhlissamme, mutta sen voi myös vuokrata koko viikon ajan. Spanish by the Riverin retkipalvelu voi järjestää aktiviteetteja, kuten koskenlaskua, ratsastusta, luontoretkiä, Aquiares-kahvikierroksen ja kanjonikierroksen. Asiakkaat löytävät Turrialban kaupungin keskustasta ravintoloita, joista monet toimittavat hostelliin. Vieraat pääsevät Irazu-tulivuorelle 1 tunnin ajomatkan päässä, ja Juan Santamarian kansainvälinen lentoasema on 65 km:n päässä majoituspaikasta. Kielikoulu-osio järjestää valinnaisia ​​päivittäisiä aktiviteetteja, kuten joogaa, salsatanssia, elokuvailtaa ja perjantai-illan potluck-grilliä trooppisten juomien kera! Tämä majoitusliike on myös arvioitu parhaaksi vastineeksi kohteessa Turrialba! Vieraat saavat enemmän vastinetta rahoilleen verrattuna muihin tämän kaupungin kiinteistöihin. Puhumme sinun kieltäsi! sisäänkirjautuminen: klo 20.00 uloskirjautuminen: klo 11.00 aamiainen ei sisälly hintaan kaikki maksut käteisellä peruutusehdot 72 tuntia +9 hengen ryhmävarauksia ei hyväksytä (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

00:00 - 23:00

t_ Toimintatavat

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Ilmainen pysäköinti
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Polkupyöräparkki
Aamiainen ei sisälly hintaan
Keittiö
Ulkoterassi
Pysäköinti

Arviot

Majoittautui Feb 2023
9.7
E
elochcin
Female, 41+, USA
What a wonderful place! The grounds are amazing and make you feel like you booked a high end lodge. Very honest and welcoming hosts! The street noise maybe hard for light sleepers, so I suggest ear plugs. I would stay there everytime I came to the area or recommend this to anyone visiting Costa Rica.
Majoittautui Apr 2022
9.7
K
Kubkoooo
Male, 18-24, Slovakia
The only downside is the location, but on the other hand it's surrounded by a nature. I'd definitely come back!
Majoittautui Mar 2023
9.1
A
a9BEHMpVLL14Ehnm
Male, 18-24, South Africa
Spanish by the River is a lovely place to stay! I only stopped over for the night before moving on from Turrialba but I would have liked to stay longer. The only downside to the hostel is the distance from town. Its about a 30 minute walk down the hill but its manageable. There are also buses for most of the day but it did feel a bit removed. The staff is welcoming, the hostel itself is homey, and the facilities were great!

Sijainti

Barrio El Recreo, 50 metros después de la Entrada, Spanish by the River S.A., Aptdo 42, Turrialba, Costa Rica
2.5km kaupungin keskustasta
map