Hostelli

Teko Arte Hostel & Bar

9.2Erinomaista
(121)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 19 tilaa

Lisatiedot

*Huomaa, että hostellissamme on meneillään remontti. Pääasiassa visuaalinen, joten ne eivät vaikuta oleskeluusi* Teko Arte on uusi hostelli Ciudad del Estessä, Paraguayssa, lähellä monia ravintoloita ja baareja ja 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Se sijaitsee turvallisella alueella, etuoikeutetulla alueella 200 m Lago de la Republicasta, paikka, jossa ihmiset viettävät aikaa harjoittele ja kävele vain. Sijaitsee Barrio Boqueronissa, Ciudad del Estessä, Paraguayssa, lähellä Lago de la Republicaa ja 15 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta, 10 minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta. Sijaitsemme 20 minuutin kävelymatkan päässä Foz do Iguaçun rajalta, Brasiliassa 600 metrin päässä kaikista bussilinjoista. Naapurusto kasvaa upeiden baarien, ravintoloiden ja tanssipaikkojen ympärillä. Hostellissa on yhteinen tv-alue, yhteiskeittiö, mukava patio, jossa on grillialue, paraguaylaiset riippumatot ja mukava uima-allas. Teko Arte Hostel & Bar säännöt ja ehdot Sisäänkirjautuminen klo 14.00-23.00. Uloskirjautuminen klo 11.00. Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä, luottokortilla. Tämä majoituspaikka voi tehdä katteen kortiltasi ennen saapumista Peruutusehdot: 24 h ennen saapumista. Verot Ei ulkonaliikkumiskieltoa. Lapsiystävällinen. Savuttomia. Aamiainen Ei sisälly hintaan. Tärkeää: lapset pääsevät sisään vain, jos 4 hengen makuusali on saatavilla... alle 18-vuotiaat vain vanhempien seurassa ja jos 4 tai 6 hengen makuusali saatavilla... (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 23:00

Lähteminen

asti 21:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen WiFi
Lukkokaapit
Uima-allas
Yhteinen huone
BBQ
Ilmastointi
Kuumat suihkut

Arviot

Majoittautui May 2024
10
A
Anonymous
Male, 18-24, USA
incredible hostel! great location in the city, big and clean rooms and most of all, the owners of the hostel are the sweetest and most helpful people ever! much love to this hostel!
Majoittautui May 2024
10
A
an8OL9YTDFsyUAyH
Male, 25-30, Germany
great little hostel in a nice location in ciudad del Este. lots of things in walking distance, and a safe area. has a supermarket and lots of bars and stuff around. the hostel also has some areas to chill and relax which is fairly nice
Majoittautui Feb 2024
10
J
joaooracz20004428
Male, 18-24, Brazil
A good hostel, there was a lot of people. A had a good staying.

Sijainti

Avenida Rogelio Benitez CASI ACA CARAYA, Ciudad del Este, Paraguay
5.6km kaupungin keskustasta
map