Hostelli

The Rock House Hostel

9.0Erinomaista
(97)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 37 tilaa

Lisatiedot

Rock House Hostel on rakennettu luonnolliselle ekosysteemille, joka koostuu 80 % kivettyneestä meren korallista, jonka korkeus on noin 20 metriä; joistakin huoneista on suora näkymä koralliseinään, jossa voit tarkkailla joitain saaren kotoperäisiä lajeja, kuten vihreitä leguaaneja, mustia leguaaneja (chili), erivärisiä liskoja, mustia rapuja, joissakin tapauksissa erakkorapuja ja tietysti eri lajikkeita. linnuista. Rock House -hostellissa on auringonlaskun tehdas näköalapaikalta, josta on näköala merelle ja josta löytyy ikivanha meriluola. Rock House -hostellissa on solarium, jossa on grilli, jossa voit jakaa muiden vieraiden kanssa kaikkialta maailmasta, sekä olohuone, jossa on tv, ja kaksi keittiötä, joissa on kaikki välineet. Lisäksi tarjolla on auton- ja polkupyöränvuokrauspalvelu. Rock House Hostel sijaitsee asuinalueella nimeltä cabañas altamar, se on vain 5 minuutin päässä päätieltä, josta löydät meren ja erilaisia ​​kulkuvälineitä näillä voit vierailla rannoilla ja turistikohteissa. Jos olet kuitenkin seikkailunhaluinen tyyppi, joka tykkää kävellä ja nauttia maisemista, olet vain 20–25 minuutin päässä lähimmältä rannalta, joka on kilohaililahti (sardiinilahti) tai tunnetaan paremmin keskustan rannana. Rock House Hostel tarjoaa huoneita, joissa on hillitty sisustus, joista voit löytää makusi ja tarpeidesi mukaan: yhden hengen vuoteet, parivuoteet ja king-size-vuoteet, joista joissakin on oma kylpyhuone ja jaettu kylpyhuone; Niissä on ilmastointi, laattalattia ja puukalusteet. Tällä hetkellä haluamme ilmoittaa, että San Andres Islasin hallitus tekee joitain muutoksia päällystykseen asuinalueellamme, joten ajoneuvojen (taksien, moottoripyörien jne.) kauttakulkua rajoitetaan tietyn ajan. Kun he tekevät töitä, hostellin sisäänkäynti voi olla vain takapuolelta toissijaisena ja vaihtoehtoisena reittinä, taksilla, moottoripyörällä tai kävellen, kunnes tie on normaalisti käytössä, tällä tavalla varoitan kaikkia tulevia vieraita tästä. yksityiskohtaisesti ja tee paras päätös. antaa ratkaisun tähän vaivaan, tällä hetkellä hostelli voi tarjota kuljetuspalvelun lentoasema-hostelli, hostelli-lentokenttä, moottoripyörällä, jos haluat ja matkalaukkujen tai pienten reppujen kanssa arvoltaan 15 tuhatta pesoa, käyttääksesi tätä palvelua lähetä sähköpostitse tai soita meille. terveisiä (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

15:00 - 23:00

Lähteminen

asti 00:00

t_ Toimintatavat

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen pysäköinti
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Yhteinen huone
Polkupyöräparkki
BBQ

Arviot

Majoittautui Feb 2024
10
A
aCbcqFN8y8UfjHN4
Female, 31-40, Canada
Great little place, out of town so it's quiet! Definitely recommend if your not into the big city vibe. Room was fine, we had our own shower and common area outside out room. Lots of places to Lounge around. Good deal!
Majoittautui Dec 2023
10
A
Anonymous
Male, 31-40, USA
Great place to stay. quiet, comfortable and clean. The owner Luz and her son Chris were very helpful. Definitely when i go back I will stay there. Recommended
Majoittautui Jan 2023
10
A
Anonymous
Female, 25-30, Brazil
The hostel is very beautiful, it has an incredible view. But the big difference is the service. Chris and Luz are very attentive and affectionate with travelers. They help in everything and make the trip extremely sensational.

Sijainti

Calle 8 N 18 A 59 Cabañas Altamar, San Andres Island, Colombia
0.7km kaupungin keskustasta
map