Hostelli

Tomariya Ueno

  • Hostelli
  • Tokio, Japani
  • Näytä kartta
  • 8.51km kaupungin keskustasta
8.7Upeaa
(8)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 21 tilaa

Lisatiedot

Olemme "valtioton", mutta ystävällinen paikka kaikille, mukaan lukien Japaniin ensikertalaiset, toistimet sekä japanilaiset ja vierailijat. Tarjoamme "valtiottomat" mutta rentouttavat tilat kaikille, mukaan lukien Japaniin ensikertalaiset ja toistuvat vierailijat sekä japanilaiset ja japanilaiset asiakkaat. Tarjoamme tilan, jossa jokainen voi hengähtää, vaikka se on "valtioton". Matkailijat, ulkomaiset ja japanilaiset, Japanin ystävät. Jos haluat vaalia jokaista kohtaamista, jos haluat nauttia matkoistasi ja jos haluat pitää hauskaa, sinun tulee tulla hostelliimme. Kutsumme sinut tulemaan kokemaan hostelli. 1. Sisäänkirjautumisaika: klo 16–23 Kun pyydät jättämään matkatavarasi ennen sisäänkirjautumista, se on mahdollista vasta klo 8 alkaen. 2. Uloskirjautumisaika: klo 11 mennessä 3. Vastaanottoaika: klo 8-23 4. Maksu: käteinen (JPY) tai luottokortit (Visa, Master ja Amex) 5. Peruutusehdot: (1) 3 päivää (tai enemmän) ennen saapumispäivää: ilmainen (2) päivää ennen saapumispäivää: % ensimmäisestä yöstä (3) päivänä tai No Show: 100 % ensimmäisestä yöstä 6. Ikärajoitus: yli 18 vuotta vanha 7. Tupakointi kielletty 8. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja. 9. Aamiainen ei sisälly hintaan 10. Verot eivät sisälly hintaan (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

16:00 - 23:00

Lähteminen

asti 10:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Yhteinen huone
Hissi
Aamiainen ei sisälly hintaan
Ilmastointi

Arviot

Majoittautui May 2024
10
A
aeWzAojGrRJNshAb
Female, 18-24, Canada
Always great to try a different neighborhood. This hostel was in a nice location. The hostel itself was great too. Really liked that they had an all female dorm option. Staff was also very pleasant.
Majoittautui Sep 2023
10
T
tryceeaster5679
Male, 31-40, USA
Great place to stay, no complaints at all. Nice facilities and great front desk hosts!
Majoittautui Mar 2024
9.1
A
axgkxOR1QQhyVvDn
Female, 18-24, England
This hostel is in a good location next to Ueno station and had good facilities and a spacious bed. There was a washing machine and dryer, hair dryers, straighteners and shampoo etc. The only thing is that there is only a tiny safe and no where secure to leave your bag, but we had a rucksack so left it locked up in our bunk.

Sijainti

4-20-4, Higashi Ueno, Taito ward, Tokyo, Tokio, Japani
8.5km kaupungin keskustasta
map