Trip Monkey Hostel Barichara

9.5Erinomaista
(23)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 24 tilaa

Lisatiedot

Kolumbian kauneimman kaupungin sydämessä on Hostel Trip Monkey Barichara. Siirtomaakaupungin arkkitehtuuria ylläpitävä hostelli, jonka keskuskäytävä on täynnä luontoa, kiviä ja taivaannäkymiä, mikä varmistaa, että olet kosketuksessa alueen perinteisiin ja luontoon. Floridablanca on 51 km:n päässä Hostel Trip Monkey Baricharasta, ja Girón on 48 km:n päässä majoituspaikasta. Ympärivuorokautinen vastaanotto ja infopalvelu, tilat yhteiskäyttöön, varusteltu keittiö, mukavat ja siistit huoneet kuumalla suihkulla. Yksityinen tai jaettu majoitus kiinnostuksesi mukaan. Täältä löydät aina paikkasi. Kävele kaupungin kaduilla, vieraile erilaisissa luonnon- ja arkkitehtonisissa nähtävyyksissä ja suorita hostellin järjestämiä kulttuurikylpytoimintoja ja palaa lepäämään koko paikan mukavimpaan ja kauneimpaan hostelliin. Hostel Trip Monkey Barichara sijaitsee Baricharassa ja tarjoaa yhteisen oleskelutilan. Tämä majoituspaikka tarjoaa perhehuoneita ja aurinkoterassin. Trip Monkey Hostel Baricharan säännöt ja ehdot: Peruutussäännöt: 24h ennen saapumista. Myöhäisestä peruutuksesta tai saapumatta jättämisestä veloitetaan ensimmäisen yön hinta. Sisäänkirjautuminen klo 14.00-23.00 Lähtö ennen klo 11.00 Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä, luotto- ja pankkikorteilla Verot sisältyvät Aamiainen ei sisälly hintaan Yleistä: 24 tunnin vastaanotto. Ei ulkonaliikkumiskieltoa Ei erityisehtoja (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 23:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Yhteinen huone
Polkupyöräparkki
Kuumat suihkut

Arviot

Majoittautui Mar 2023
9.4
A
a2CeDw7Oo3KJKgnf
Female, 18-24, Netherlands
Staff was really nice! It’s a cute hostel in a central place
Majoittautui Feb 2024
9.1
A
avRQWW69RqGBtABK
Female, 41+, Italy
This is a very simple and basic hostel, however it is spotless, with a comfortable bed, good kitchen and friendly social space. The staff and owners are delightful, the location central but also quiet at night. Very good wi-fi. I had a private room with bathroom. The bathroom is clean, cold shower but good pressure.
Majoittautui Feb 2024
9.1
A
Anonymous
Female, 41+, Scotland
Great location and terrace overlooking the square. Rooms a good size but bunk beds loose metal frames, so alot of movement. Staff friendly and book tours for you. Great for the price.

Sijainti

Calle 5 #7-62, Barichara., Barichara, Colombia
1km kaupungin keskustasta
map