Tubagua Ecolodge

9.0Erinomaista
(23)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 16 tilaa

Lisatiedot

Tämä ekokylä tarjoaa upeat merinäkymät 1000 jalkaa merenpinnan yläpuolella. Se sijaitsee syrjässä polulta, mutta se on silti vain 20 minuutin päässä Puerto Platan lentokentältä, kaupungista ja rannoista. Majoitustilat ovat yksinkertaisia, mutta erittäin mukavia yhden ja queen-size-vuoteita ruohokattoisissa palapaissa, joissa on kangasseinät. 12 hehtaarin Tubagua Plantation on ihanteellinen paikka rentoutua muutaman päivän uppoutuneena luontoon ja kylän elämään. Se on ihanteellinen perusleiri itsenäisille matkailijoille, joista lähtee tutkimaan pohjoisen rannikkoaluetta, tai niille, jotka ajavat ympäri maata. Omistaja, kanadalainen toimittaja ja 25-vuotias Puerto Platan asukas, on runsaasti tietoa ja paikallista historiaa. Sosiaalisen alueen ympärillä on ruohoterassi, jossa on keväällä syötetty cocktail-allas ja baari/ruokailutila, josta on upea näköala. Tubagua Plantation on myös omistajan yksityinen asuinpaikka. Näin vieraat jakavat sosiaalisen alueen ja avokeittiön omistajan, hänen perheensä ja muiden vieraiden, kissojen ja satunnaisen naapurin kukon kanssa. Tarjolla on aterioita ja jääkaappi, jossa asiakkaat voivat säilyttää omia juomiaan ja välipalojaan. Vieraille ei ole ruoanlaittomahdollisuutta. Tubagua on BYOB; kassabaaria ei ole, ja asiakkaat voivat tuoda omat juomansa Rento, rento ja vaatimaton Tubagua toivottaa tervetulleeksi kokeneet matkailijat ja ne, jotka haluavat jotain erilaista ja jotka eivät vaadi paljon lastenhoitoa, mutta voisivat auttaa suunnittelemaan, mitä tehdä ja nähdä alueella ja eri puolilla maata. Tubagua on saanut Trip Advisorin Excellence Award -palkinnon, ja se on 12 vaihtoehtoisesta majoitusvaihtoehdosta Puerto Platan alueella. Vain tilauksesta; ei sisäänkäyntiä. Ilmoitathan saapumisaikasi. Maksa käteisellä saavuttaessa. Sisäänkirjautumisaika: 15.00 / Uloskirjautumisaika: 11.00 - poikkeuksia pyydettäessä (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

00:00 - 23:00

t_ Toimintatavat

Luottokorttimaksu mahdollinen

Lemmikkiystävällinen

Verot eivät sisälly hintaan

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen pysäköinti
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Ilmainen WiFi
Uima-allas
Ulkoterassi
Pesulapalvelut
Lentokenttäkuljetukset

Arviot

Majoittautui Dec 2023
10
K
kbankhead065790
Female, 31-40, USA
This was a great place to be away from the craziness of the city life. All of the staff was really friendly and the meals were a traditional DR flavor. The grounds are amazing and very relaxing.
Majoittautui Aug 2021
10
A
Anonymous
Male, 31-40, USA
What a view! Waking up to this beautiful lodge was the thing dreams are made of. Breakfast and dinner are provided by excellent chefs. I have nothing bad to say about this place. If you’re looking to get away and enjoy nature, this is the place to be.
Majoittautui Aug 2023
9.7
A
aMYDVDURcdl7dWV1
Female, 25-30, Mexico
The views made this place all worth it. Getting into town was a bit of a process but nothing out the ordinary. Tasha and Jesse were amazing and super helpful. Def recommend

Sijainti

Km. 18 Luperon Highway, Tubagua, Puerto Plata, Puerto Plata, Dominikaaninen tasavalta
0.8km kaupungin keskustasta
map