Hostelli

Urcia Surf House

10Erinomaista
(27)
  • Ilmainen WiFi
  • Näytä kaikki 16 tilaa

Lisatiedot

Urcia Surf House (Indigan Surf Hostal) on pieni ja viihtyisä hostelli, jossa on rento, kodikas ilmapiiri. Se sijaitsee 100 metrin päässä rannasta ja siinä on kaikki mitä tarvitset surffaamiseen tai vain paikalliseen tunnelmaan ja kulttuuriin nauttimiseen. Hostellia ylläpitää Urcian perhe. Edustamme ylpeänä Huanchacon surffaus- ja kalastusperinnettä ja jaamme sen mielellämme kanssasi! John Urcia on asiantunteva surffausvalmentaja, joka voi tarjota sinulle surffaustunteja ja varustevuokrausta. Perheen isä, Santos tarjoaa retkiä Caballito de Totoralla, alueen kuuluisilla perinteisillä kalastusaluksilla. Ja Johnin veli Juninho on yksi Perun kirkkaimmista surffaustähdistä. Urcia Surf Housessa surffausistunnon jälkeen sinua odottaa kuuma suihku. Voit säilyttää surffilautasi hostellin kokoushuoneessa ja ripustaa märkäpuvun kuivaustelineillemme tai vuokrata kaiken tarvitsemasi surffikoulustamme. IUrcia Surf House sijaitsee erinomaisella paikalla, lähellä kaikkea mitä tarvitset. 100 metrin päässä rannasta, jossa on useita upeita surffataukoita; korttelin päässä torilta, josta voit ostaa kaiken mitä tarvitset maukkaan aterian valmistamiseen hyvin varustetussa keittiössämme; 2 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, josta löydät ravintoloita, baareja ja katuruokakojuja; suoraan hostellin edessä voit saada julkisen bussin Trujilloon. Tarjoamme hiljaisen 2 hengen makuusalin, jossa kerrossänky, kaksi yhden hengen huonetta ja kaksi kahden hengen huonetta, joissa on pääsy kaikkiin yhteisiin mukavuuksiin. Kaikissa huoneissa on mukavat vuoteet, hyllyt, pöytä ja tuoli. Sinulla on internetyhteys koko hostellissa. (Auto-translated from original language)

Kiinteistön säännöt

t_ Toimintatavat

Saapuminen

14:00 - 18:00

Lähteminen

asti 12:00

t_ Toimintatavat

Sis. verot

Palvelut

Vuodevaatteet sisältyvät
Ilmainen WiFi
Ilmainen intenetyhteys
Varauksen vaihto
Kuumat suihkut
Keittiö
Keitin
Jääkaappi

Arviot

Majoittautui Dec 2022
10
A
amalesmail51896
Female, 31-40, USA
I stayed here for 10 days and enjoyed it! Great group of friendly people and good vibes. It’s not huge in space but good kitchen and nice balcony. The rooms were spacious enough for 2 and the single rooms were big ! Enjoy your stay here and surf ?
Majoittautui Sep 2022
10
S
scarlettfryer6109
Female, 18-24, England
A very relaxed and friendly hostel in a great location. If your keen to surf I would highly recommend this hostel. I loved it.
Majoittautui Jan 2022
10
A
Anonymous
Female, 18-24, England
This is such a lovely hostel! We stayed for 4 nights and wish we could have stayed longer. The hostel has great facilities and the best atmosphere. It is right next to the beach. We really recommend staying here :)

Sijainti

Avenida Dean Saavedra 582, Huanchaco, Peru
0.5km kaupungin keskustasta
map