Hostelworld.com

Yli 15 hengen ryhmä?"

Saat räätälöidyn ratkaisun ryhmällesi ottamalla suoraan yhteyttä ryhmämatkailutiimiimme"

Arvosteluohjeet

Kaikki täällä näkemäsi arvostelut ovat näkemyksiä Hostelworld.com-käyttäjiltä, jotka ovat varanneet ja pysyneet sivustomme kautta varatuissa hostelleissa. Mielipiteet ovat Hostelworld.com-käyttäjien, eivät Hostelworld.comin. Emme tue mitään sivuillamme julkaistuja asiakkaiden mielipiteitä tai hostellien omistajien vastauksia. Varaamme oikeuden poistaa arvosteluja mistä tahansa syystä, mukaan lukien rajoituksetta olosuhteet, joissa kohtuullisen arviomme mukaan arvostelu sisältää tosiasiallisen virheen tai väitteitä, joiden katsomme olevan perusteettomia.

Herjaava sisältö

Emme julkaise sivuillamme mitään herjaavaa tai loukkaavaa kielenkäyttöä. Tähän kuuluu rotusyrjintä, uhkaavaa kielenkäyttö tai muu loukkaavana pitämämme kielenkäyttö.

Autenttinen sisältö

Emme hyväksy omistajien tai johtajien kirjoittamia arvosteluja tai arvosteluja, joissa johtajat tai omistajat käyttävät kannustimia tai uhkauksia asiakkaisiinsa vaikuttamisessa. Jos olet tietoinen tällaisesta väärinkäytöstä, ilmoita siitä meille.

Aito sisältö

Hyväksymme arvosteluja vain asiakkailta, jotka ovat todella pysyneet sivustomme kautta varatussa paikassa. Jos todetaan, ettette pysyneet paikassa tai teitä pyydettiin lähtemään pois paikalta pätevistä syistä johtajan tai omistajan toimesta, pidätämme oikeuden poistaa arvostelusi. Tehdäksesi ilmoituksen arvostelujärjestelmämme väärinkäytöstä, voit ottaa meihin yhteyttä täältä..

Hostelworld-mobiiliapplikaatio

Tee varaus matkan varrella uusien Hostelworld-matkapuhelinsovellusten avulla.

Voit etsiä ja tehdä varauksia yli 36 000 majoituspaikkaan yli 170 maassa mistä tahansa käsin.

Kirjaudu Uutiskirjeeseen

Lähetä tietosi

Kiitos kirjoittautumisestasi uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat parhaat hostel-tarjoukset ja uutiset suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

×