Koko maailman Aamiaismajoitukset

5 Aamiaismajoitukset kaupungissa Aljezur, Portugali
Lajiteltu orgaanisen, provisiovapaan algoritmimme mukaan.
The Lighthouse Hostel Arrifana
9.7Erinomaista
(48)
Hostelli- 5.47km kaupungin keskustasta
Tämä kunnostettu paratiisi sijaitsee Arrifanan rannikkokylässä Aljezurin osavaltiossa Portugalissa, ja se tarjoaa upeat merinäkymät, harmonisen sekoituksen modernia estetiikkaa ja perinteistä charmia sekä virkistävän uima-altaan.
Yksityishuoneet
€40.00
Asuntolat alkaen
€22.00
Amazigh Design Hostel
8.9Upeaa
(272)
Hostelli- 0.28km kaupungin keskustasta
Aljezur on perinteinen portugalilainen kylä, joka on uskollinen alkuperälleen, ja se on erittäin suosittu surffaajien keskuudessa, koska se sijaitsee ainutlaatuisen lähellä alueen suosituimpia rantoja.
Yksityishuoneet
€10.00
Asuntolat alkaen
€15.00
Hi Arrifana Destination Hostel
7.4Erittäin hyvä
(469)
Hostelli- 5.47km kaupungin keskustasta
HI - Arrifana Youth Hostel on upouusi tarkoitukseen rakennettu hostelli, joka tarjoaa modernit, mukavat ja hyvin varustetut tilat
Yksityishuoneet
€23.04
Asuntolat alkaen
€19.40
Aljezur Villas Hostel
0.0
(13)
Hostelli- 4.14km kaupungin keskustasta
Aljezur Villas Hostel sijaitsee kylässä nimeltä Vale da Telha 10 km:n päässä Aljezurista autolla, on rento ja mukava paikka, jossa pitkät rannat ja neitseellinen luonto ovat tärkein naapurimme.
Yksityishuoneet
€20.13
Makuusaleja ei ole saatavilla
Onda Vicentina
10Erinomaista
(113)
Aamiaismajoitukset- 4.34km kaupungin keskustasta
At the right distance from the most chaotic and crowded areas, the neighborhood is very quiet and safe and parking is always guaranteed in front of the house (free). Our well equipped rooms, all with private toilet, independent access and window, will offer...
Yksityishuoneet
€16.00
Makuusaleja ei ole saatavilla

Lisätiedot: Aljezur

Tutustu kaupungin Aljezur matkustajakotivalikoimaan. Lue arvosteluita kaupungin Aljezur matkustajakodeista ja katso kuvia ja videoita. Katso kaupungin Aljezur kaikkia matkustajakoteja kaupungin kartalla ja varaa kaupungin Aljezur matkustajakoti haluamastasi paikasta. Löydät parhaat Aljezur matkustajakotien tarjoukset Hostelworld.comista.

Muut Portugalin kohteet