Kestävän kehityksen taso 1
Ilmainen WiFi

YHA Bradbury Jockey Club Tai Mei Tuk Youth Hostel

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 4 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

ei arvioita
35 arvostelua
Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kiinteistövälitys Kuvaus

Plover Cove Reservoirin vieressä sijaitseva Bradbury Jockey Club Youth Hostel on vesiurheilun ja virkistyksen keskus. Valitsitpa sitten purjelautailu- ja melontakursseja lähistöllä olevassa vesiurheilukeskuksessa, soutatko Plover Covessa, kalastat rantakadulla, pyöräiletkö tai lennätkö Plover Cove Reservoirin pääpadon ympärillä, joka on muutaman minuutin kävelymatkan päässä hostellista, valinta on sinun.

Massiivinen julkinen grillipaikka on hostellin vieressä, tai voit valmistaa omat ateriat itsepalvelukeittiössämme. Saatavilla on makuusaleja, kahden hengen, 4 hengen ja 8 hengen huoneita sekä ryhmämajoituksia. Hostellissa on ilmainen Wi-Fi, kaapit (yksinomainen lukko), tv-huone ja monikäyttöinen huone.

Bradbury Jockey Club -hostelli sijaitsee Tai Mei Tuk Family Walkin vieressä, jossa retkeilijät voivat nauttia Pat Sin Lengin ja Yim Tin Tsain upeista maisemista. Vieraile Ma Shi Chaun erikoisalueella, joka on yksi Hongkongin geopuistoista, nähdäksesi sedimenttikiveä ja muita luonnonilmiöitä. Mene bussilla tai minibussilla Tai Mei Tuk -bussin päätepysäkiltä (noin 10 minuutin kävelymatkan päässä hostellista) Tai Po Marketin MTR-asemalle, jota seuraa vielä 20 minuutin kävelymatka ja saavut Hongkongin rautatiemuseoon, joka on ulkoilmamuseo. muutettu vanhasta rautatieasemasta ja muistomerkiksi.

Huomaathan, että kaikista peruutuksista ei palauteta talletusmaksua. Hong Kong Youth Hostels Association pidättää oikeuden veloittaa kaikilta hostellin majoittajilta peruutusmaksun, joka vastaa koko majoitusmaksun jäljellä olevaa saldoa kaikista peruutuksista, jotka tehdään 48 tuntia ennen sisäänkirjautumispäivää tai saapumatta jättämisestä. Hostelli vapauttaa loput varauksesta, jos ei Hostelli antaa lisäilmoituksen.

*YHA-jäsenyys vaaditaan, ja paikan päällä on hakemus (HK$150 yhden vuoden Hong Kong Youth Hostels Associationin jäsenyys). Jokaisella yksittäisellä jäsenellä on oikeus tuoda mukanaan enintään 3 ei-jäsentä, joilta vaaditaan normaalihinta. Tässä ilmoitettu hinta on jäsenhinta ja vain talletus maksetaan varauksen yhteydessä. Kaikkien hostellin majoittujien on maksettava kaikki jäljellä oleva saldo sisäänkirjautumisen yhteydessä hostelliin.

Huomioitavaa:

1. YHA-jäsenyys vaaditaan ja paikan päällä on hakemus (HK$150 Hong Kong Youth Hostels Associationin vuoden jäsenyydestä). Jokaisella yksittäisellä jäsenellä on oikeus tuoda mukanaan enintään 3 ei-jäsentä, joilta vaaditaan normaalihinta. Tässä ilmoitettu hinta on jäsenhinta ja vain talletus maksetaan varauksen yhteydessä. Kaikkien hostellin majoittujien on maksettava kaikki maksamattomat maksut sisäänkirjautumisen yhteydessä hostelliin.
2. Sisäänkirjautumisaika: 15.00-23.00 ; Uloskirjautumisaika: 07.00-12.00. Hostellin portti suljetaan klo 23.00-07.00.
3. Asiakkaat voivat pyytää aikaista sisäänkirjautumista tai myöhäistä uloskirjautumista maksamalla lisämaksun, joka on puolet vuode-/huonehinnasta
4. Vieraiden, jotka tuovat mukanaan alle 5-vuotiaita lapsia, on esitettävä vanhemman/huoltajan suostumuskirje varauksenteon yhteydessä, jotta kaikki vieraiden oleskelu olisi miellyttävää.

Bradbury Jockey Club Youth Hostel on Licensing Authorityn toimiston alainen lisensoitu klubeja. (Auto-translated from original language)

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Kestävän kehityksen taso 1

Tämä hostelli on alkanut ottaa käyttöön käytäntöjä, joilla on myönteinen sosiaalinen ja ympäristövaikutus, ja ne ymmärtävät Staircase to Sustainability -periaatteet.
Lisätietoja

Sijainti

Palvelut

 • Ilmainen

  • Vuodevaatteet sisältyvät
  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Lukkokaapit
  • Yhteinen huone
  • Aamiainen ei sisälly hintaan
  • Air Conditioning
  • Kuumat suihkut
  • Keittiö
  • Flexible NRR
 • Palvelut

  • Pesulapalvelut
  • Matkatavarasäilytys
 • Viihde

  • Billard-pöytä

Enemmän aamiaismajoitukset kohteessa Hong Kong