Ilmainen peruutus Varaamalla yli 1 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

ei arvioita
5 arvostelua
Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kiinteistövälitys Kuvaus

Shakti Hotel Jakarta sijaitsee lähellä kansallismonumenttia, joka on noin 1,4 km:n päässä hotellista. Myös useita nähtävyyksiä ja ostoskeskuksia on lähellä Shakti Hotel Jakartaa, joka sijaitsee osoitteessa Jalan Gajah Mada No. 3, Gambir, Jakarta. Shakti Hotel Jakartasta pääset helposti Jakartan kuuluisalle ostosalueelle.

Ne, jotka rakastavat tehdä ostoksia tai ostaa vain lahjoja, voivat vierailla Tanah Abangin markkinoilla, joka on 10 minuutin ajomatkan päässä. Jos haluat kokeilla adrenaliiniasi koettelevia ajoja, 4,6 km:n päässä oleva Fantasy World voi olla seuraava kohde Jakartassa.

Duta Merlin -kompleksissa sijaitseva hotelli antaa vaikutelman mukavasta elegantista suunnittelusta, koska se saa sinut tuntemaan olosi hemmotetuksi. Modernit kalusteet ja luonnonmukaiset sisätilat vahvistavat lämmintä tunnelmaa. Saatavilla on huoneita, joiden tyypit voit valita makusi ja tarpeidesi mukaan, mukaan lukien yhden hengen vuode makuusalissa, Deluxe King -huone ja Deluxe - Kahden hengen huone suihkulla.

Käyttöehdot:

Sisäänkirjautuminen klo 13.00 alkaen
Lähtö ennen klo 12.00
Maksu saapuessa: Vain käteinen
Sisältäen verot
Aamiainen ei sisälly hintaan
Ei tupakointia huoneessa, mutta siellä on tupakointialue
Vastaanoton aukioloajat 24 tuntia (Auto-translated from original language)

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Palvelut

    Enemmän aamiaismajoitukset kohteessa Jakarta