Kestävän kehityksen taso 1
Ilmainen WiFi

The Hosteller Fort Kochi

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.0
Erinomaista
93 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Tervetuloa Jumalan omaan maahan.

Tämä lähellä kaunista Fort Kochin rantaa sijaitseva hostelli todistaa yllä olevan lauseen olevan totta. Päivät täällä alkavat rauhallisella energialla ja yöt päättyvät hauskoihin aktiviteetteihin. The Hosteller Fort Kochin tunnelma on vertaansa vailla. Hostellissa on 4 makuusalia ja 5 yksityistä huonetta, joissa moderni tyyli ja paikallinen kulttuuri yhdistyvät. Valmistaudu luomaan ihania muistoja, sillä täällä oleva lämpö muuttaa sen kodiksi poissa kotoa.

Viihtyisä hostelli vangitsee paikallisen kulttuurin tarkasti esineidensä ja suunnittelunsa kautta. Aivan sisäänkäynnin luona istuu antiikkivene, josta on nyt tehty sohva, joka täydentää Fort Kochin chill-tunnelmaa. Kalastusta, paikallista ruokaa ja ihmisiä kuvaavat värikkäät seinämaalaukset valloittavat sydämesi välittömästi. Samoin hostellissa on kolme yhteistä aluetta, joista tulee hetkessä hengailupaikkasi. Haluatko paeta kaaosta ja viettää työsi rauhassa? Ensimmäisen kerroksen työtila odottaa sinua! Jos haluat keskustella muiden matkailijoiden kanssa ja jakaa kokemuksiasi, siirry toisen kerroksen yhteiseen tilaan, joka on aina täynnä keskustelua.

Puhutaanpa hostellin parhaasta osasta. Mitä tulee hauskanpitoon, tämä on aivan kirjaimellisesti yläosassa. Kiipeä portaat kattoterassillamme sijaitsevalle yhteiselle alueelle, jossa on kaikkea, mistä retkeilijä haaveilee! Valmistaudu popcornilla ja lämpimällä blankie:lla, kun rentoudut ja nautit elokuvamaratonista klaanin kanssa The Hostellerissa. Mukavien istuimien ja projektorin ansiosta täällä on talo täynnä. Etkö ole kovin elokuvafani? Ei hätää, pelialueemme odottaa sinua aivan vieressä. Tuo kilpailija esiin kaikella pöytäjalkapallosta carromiin. Oleskelu- ja työtilalla varustettuna, kun tulet tänne, et vain halua lähteä!
Hosteller on reppumatkailijoiden hostelliketju, joka sopii hyvin nuorille reppumatkailijoille. Brändinä emme suosittele perheitä emmekä anna kaikkien alle 18-vuotiaiden majoittua luoksemme, emmekä salli alle 18-vuotiaiden lasten tai vauvojen sisäänpääsyä, vaikka he matkustaisivat laillisten huoltajien kanssa.

Sisäänkirjautuminen klo 13.00-23.00
Lähtö - klo 11.00

Ei ulkonaliikkumiskieltoa.

Brändin eri hostelleissa voidaan soveltaa tiettyjä sääntöjä tiettyinä aikoina vuodesta, ja samat säännöt tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vieraalta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta milloin tahansa ennen varausvahvistuksen saapumispäivää, mikäli asiakas ei suorita ennakkomaksua, varaus voidaan peruuttaa.

Hostelleissamme hyväksytyt maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Luottokortti ja UPI.

Huonehinnat eivät sisällä veroja. Verot eivät sisälly hintaan. Huoneen hinta on alle 7500 INR per yö, verot ovat 12 %. Huoneesta, jonka hinta on yli 7500 INR per yö, veloitetaan 18 %:n ylimääräinen veromaksu.

Vieras voi käyttää ylimääräistä patjaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpatja on saatavilla saatavuuden mukaan.

Mikäli matkustaja saapuu sisäänkirjautumisaikaa aikaisemmin, hän voi hengailla yleisessä tilassa/kahvilassa sisäänkirjautumisaikaan asti. (Jos vieraat kuitenkin saapuvat jo klo 5.30-6, on erittäin suositeltavaa varata sänky edelliseksi yöksi hyvien yöunien varmistamiseksi).

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista etukäteispyynnöstä saatavuuden mukaan.

Matkustajat voivat säilyttää matkatavaransa, uloskirjautumisen jälkeen, hostellin vaatehuoneessa, jos he lähtevät myöhään vastaavista kaupungeista.

Emme voi taata majoitusta samassa makuusalissa, jos 3 tai 4 henkilöä matkustaa yhdessä. Huoneiden jakaminen tietyssä yksityishuonekategoriassa voi vaihdella saatavuuden mukaan. Se on ehdottomasti saatavuuden mukaan sisäänkirjautumishetkeen asti.

Tarjoamme säilytyskaappeja vain makuusaleihin. Jokaisessa sängyssä on lukittava kaappi, jossa asiakkaat voivat säilyttää arvoesineensä. Suosittelemme, että pidät mukanasi kaapin lukkoa tarvittaessa. Riippulukon käyttö vastaanotosta on kuitenkin mahdollista saatavuuden mukaan ja lisämaksusta. On suositeltavaa, että pidät mukanasi lukkoa.

Jos hostelli pitää vieraan toimintaa sopimattomana tai jos hostelli saa tietää sopimattomasta käytöksestä, hostelli pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin vieraita vastaan. Voit olla varma, että hallinto suorittaa asianmukaiset tutkimukset varmistaakseen, että tapaus käsitellään täysin oikeudenmukaisesti.

Vieraat, joilla on paikalliset henkilötodistukset, eivät ole sallittuja tässä majoitusliikkeessä.

Vieraat, joilla on paikalliset henkilötodistukset, pääsevät hostelliimme paitsi Jodhpuriin, Mussoorie by The Stream Sideen, Shangarhiin, Chikmagaluriin, Fort Kochiin, Coorgiin ja Coorg Madikeriin.

Kaikista peruutuksista, jos niistä ilmoitetaan 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, voidaan saada 100 %:n hyvitys. Jos peruutus tapahtuu 7 päivän sisällä sisäänkirjautumispäivästä, hyvitystä ei palauteta, ja siitä veloitetaan 100 % peruutuskulut. Jos asiakas ei saavu paikalle, häneltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Varaukset, joita ei palauteta, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen, jos ne peruutetaan milloin tahansa.

Jos asiakas haluaa jatkaa oleskeluaan missä tahansa hostellissa, varauksen tekeminen riippuu saatavuudesta.

Huone tarjotaan verkkosivustolla voimassa olevilla hinnoilla, ei edellisen varauksen hinnoilla.

Hostellin johto ei ole vastuussa matkatavaroiden tai henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta. Vieraiden tulee varmistaa, että he eivät jätä omaisuuttaan ilman valvontaa aina.

Kahviloiden ajat ja saatavuus vaihtelevat paikasta toiseen, vieraat voivat viitata virallisilla verkkosivuillamme samaan.

Kahvilan toiminta on kausiluonteista, sen voi varmistaa hostellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hostellers Unbox -kahvilassa on tarjolla muna- ja kasvisvaihtoehtoja.

Ateriat eivät sisälly huonehintaan ja niitä voi ostaa à la carte -periaatteella talon kahviloissamme.

Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Asiakkaat voivat tilata ja kuluttaa ulkopuolista ruokaa vain niille osoitetuissa ruokailutiloissa ja yksityisissä huoneissa.

Huumeiden/päihteiden/alkoholin väärinkäyttö on ehdottomasti kielletty kaikissa hostelleissamme. Mikäli jonkun havaitaan hallussaan tai käyttävän huumeita/alkoholia oleskelunsa aikana, häntä vastaan ​​ryhdytään tiukkoihin toimenpiteisiin ja henkilöä pyydetään jättämään hostelli välittömästi ja hänet estetään ikuisesti yöpymästä hostellissamme.

Kaikissa hostelleissamme on tupakointialueet. Tupakointi asuntoloissa on ehdottomasti kielletty.

Vieraan katsotaan sopimattomaksi jatkamaan missään hostellissamme huumeiden väärinkäytön, vieras- ja varaussääntöjen noudattamatta jättämisen, huonon käytöksen (fyysisen/henkisen/sanallisen tai kaikenlaisen), varkauden, henkilökohtaisen hygienian, ilkivallan, tunkeutuminen, maksujen maksamatta jättäminen/maksun viivästyminen, muut vieraiden haitat tai vastaavat perusteettomat toimet. Kaikissa tällaisissa tapauksissa vieraita pyydetään jättämään tilat välittömästi ilman hyvitystä.

Varavirtalähde on saatavilla vain valituissa paikoissa, ei missään The Hosteller -kiinteistöissä.

Jotta majoituskustannukset olisivat mahdollisimman edullisia kaikille vieraille, olemme ottaneet käyttöön pay-as-you-go-järjestelmän tiettyihin mukavuuksiin, kuten lukoihin, kylpypakkauksiin ja pyyhkeisiin. Tarjoamalla näitä tuotteita maksullisin perustein voimme säilyttää huoneidemme perushinnat alhaisemmat, jolloin hostellimme on budjettitietoisten matkustajien käytettävissä. Ymmärrämme, että eri matkustajilla on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset, joten pyrimme tarjoamaan joustavuutta. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.0
Erinomaista
93 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.4
 • Sijainti
  9.8
 • Henkilöstö
  8.7
 • ilmapiiri
  7
 • Siisteys
  9.8
 • Rahanarvoinen
  9
 • Palvelut
  9.4

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Kestävän kehityksen taso 1

Tämä hostelli on alkanut ottaa käyttöön käytäntöjä, joilla on myönteinen sosiaalinen ja ympäristövaikutus, ja ne ymmärtävät Staircase to Sustainability -periaatteet.
Lisätietoja

Sijainti

Viimeisimmät arviot

8.0
Upeaa
09.7.2024
Comfortable beds with curtains, but the sockets and lights didn't work. The staff was friendly but not very helpful, and there were issues with reservations and payments, so double-check your bill. We didn't enjoy the vibe of the hostel and there was no atmosphere so we left the next morning. However, the location is good and it was clean, though the decor felt a bit sterile and uninviting.
näytä lisää
Nainen, 25-30
8.9
Upeaa
18.6.2024
A clean and posh hostel in the heart of Fort Kochi. It had all the amenities a hostel must have. The beds were comfortable and cozy, better than a hotel. The toilets were clean and hot water was available 24/7. The receptionist is a rude person. Apart from this, everything else was top notch.
näytä lisää
Mies, 18-24
10
Erinomaista
04.6.2024
Perfect place for a backpacker! You get to meet new people and mingle, there is many areas to sit, socialise, play games etc. The host took great care of us and was very courteous about us checking out late! The rooms were clean and tidy. We enjoyed our stay here will deffo be making this our go to stop! Faazi (front desk) was a great help throughout the stay guiding us with new things to do and explore! I have checked back in day after day at this point 😂. Love this place!
näytä lisää
Nainen, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Air Conditioning
  • Lukulamppu
 • Palvelut

  • Lentokenttäkuljetukset
  • 24 h vastaanotto
  • Siivous
 • Viihde

  • Lautapelit
  • Jalkapallo

Enemmän aamiaismajoitukset kohteessa Cochin