Ilmainen peruutus Varaamalla yli 2 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

ei arvioita
9 arvostelua
Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kiinteistövälitys Kuvaus

Pavia Affittacamere on vuonna 2013 alkanut projekti, jonka tavoitteena on luoda ratkaisuja lyhyen ja keskipitkän aikavälin majoitukseen moderneissa ja kaikilla mukavuuksilla varusteltuina. Pavia Affittacamerea inspiroinut teema ovat Euroopan pääkaupungit. Tarjoamme suihkun, pyykinpesun, kylpysarjan, Internet WIFI:n, pyyhkeet, päivittäisen huonesiivouksen ja minibaarin. Ja lisäksi vieraamme käytettävissä on yhdistetty alue virkistys- tai ruokailutila, jossa voit käyttää kahvin, teen jääkaappia veden sisällä. Kaiken tämän tarjoaa johto.

Pavia Affittacamere sijaitsee 100 metrin päässä Policlinico San Matteosta; 500 metrin päässä rautatieasemalta, 800 metrin päässä Pavian historiallisen keskustan alusta. Voit vierailla Piazza Ducalessa, Basilica di San Pietro in Ciel d'Oro, Certosa di Pavia ja monet muut ajattelevat.

Huoneet ovat ilmastoituja, ja niissä on 32-tuumainen LED-TV, internet Wi-Fi, minibaari ja kylpypyyhkeet. Huone on tilava ja mukava, kalustettu huolellisesti, ja siinä on kaksi vaatekaappia, 2 paneelia vaatteiden säilyttämiseen. Kylpyhuone on tilava, varustettu suihkulla mosaiikkipäällysteillä värillisellä hartsilla.

Pavia Affittacameren säännöt ja ehdot:

Sisäänkirjautuminen klo 10.00-20.00.
Vastaanotto on suljettu klo 12.00 klo 14.00 alkaen
Uloskirjautuminen ennen klo 10.00.

Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä, luottokorteilla, pankkikorteilla. (Tämä majoituspaikka voi tehdä katteen kortiltasi ennen saapumista).
Verot sisältyvät.

Peruutusehdot: 24 tuntia ennen saapumista.

Aamiainen ei sisälly hintaan.

Yleistä:

Ei ulkonaliikkumiskieltoa.
Savuttomia.
Ei eläimiä
Vastaanotto on avoinna klo 15.00-20.00 (Auto-translated from original language)

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Palvelut

  • Yleistä

    • Aamiainen ei sisälly hintaan