Hostellit Kohteessa Riyadh

5 Hostellit kaupungissa Riyadh, Saudi-Arabia
Lajiteltu orgaanisen, provisiovapaan algoritmimme mukaan.
Sands Inn Hostel
9.8Erinomaista
(14)
Hostelli- 2.96km kaupungin keskustasta
Welcome to Sands Inn Hostel! We mix Saudi charm with modern comfort. Our place is cozy with Arabian decor and friendly service. Experience Saudi culture in a relaxing setting. Enjoy our courtyard and tasty local food. Sands Inn is your welcoming getaway....
Yksityishuoneet
€21.04
Asuntolat alkaen
€17.32
Hostel Tuwaiq
6.4Hyvä
(13)
Hostelli- 11.96km kaupungin keskustasta
Säästä rahaa ainutlaatuisessa, taloudellisessa asunnossa Jos olet tulossa urheiluun työn tai matkailun takia, rentoudu tyylikkäässä ilmapiirissä yöpyessäsi tässä ylellisessä yhteisessä tilassa.
Yksityisiä huoneita ei ole saatavilla
Asuntolat alkaen
€14.85
Downtown
8.1Upeaa
(16)
Hostelli- 15.83km kaupungin keskustasta
Jokaiseen huoneeseen kuuluu jaettu kylpyhuone. Vieraille on tarjolla jaettu oleskelutila, joka on suunniteltu erottuvaan ja moderniin tyyliin, ja siinä on 65-tuumainen älytelevisio ja Netflix-tilaus.
Yksityisiä huoneita ei ole saatavilla
Asuntolat alkaen
€18.56
Najjd House - Ladies Hostel
9.7Erinomaista
(1)
Hostelli- 13.68km kaupungin keskustasta
Najjd House - Ladies Hostel Riadissa tarjoaa lämpimän ja mukavan pakopaikan aikuisille vieraille, ja se tarjoaa mukavuuksia, kuten polkupyöriä, yhteisiä tiloja ja keskeisen sijainnin lähellä suosittuja nähtävyyksiä.
Yksityisiä huoneita ei ole saatavilla
Asuntolat alkaen
€24.75
Urban Bunks - Riyadh
Hostelli- 16.17km kaupungin keskustasta
Urban Bunks - Riyadh: tyylikäs mutta edullinen majoitus Riadin kaupungissa, sijainti lähellä kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ja täysin huollettu katu.
Yksityishuoneet
€24.75
Asuntolat alkaen
€24.50

Lisätiedot: Riyadh

Meillä on suurin online-valikoima nuorisoherbergeja Riyadh. Lue asiakkaidemme arvostelut Riyadh hostelleista ja katso videoita ja valokuvia Riyadh parhaista nuorisoherbergeista. Tutustu nuorisoherbergien sijaintiin Riyadh kartalla ja tutustu ystävälliseen henkilökuntaan, joka voi auttaa sinua löytämään nähtävyyksiä ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Hyödynnä erikoistarjouksemme ja löydä parhaat tarjoukset Riyadh hostelleille Hostelworld.com-sivustolta.

UKK

Muut Saudi-Arabian kohteet