Kestävän kehityksen taso 1
Ilmainen WiFi
Ilmainen aamiainen‎

Nick's Homestay

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 2 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.7
Erinomaista
291 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Ubud
Ubud on kylä Gianyar Regency 1:ssä kaukana Denpasarista ja todella kuuluisa taiteestaan ​​ja kulttuuristaan. Se sijaitsee riisipeltojen ja kukkuloiden keskellä kuuluisan ayung ricerin ja wos-joen kanssa. Taide- ja kulttuurikeskuksena mainostettu se on kehittänyt laajan matkailualan. Saaren matkailu kehittyi Walter Spiesin ja Venäjällä syntyneen etnisen saksalaisen saapumisen jälkeen, joka opetti maalausta ja musiikkia sekä harrasteli tanssia. Ubudissa on paljon matkailukohteita, kuten Puri Saren Puri Ubudissa, perinteiset taidemarkkinat, apinametsä ja taidemuseo.

Talon yhdistelmä:
Perinteisesti balilaisesta yhdisteestä ei näytä löytyvän nykyaikaisen länsimaisen kulttuurin mukaista nukkumista, syömistä ja kylpemistä. Kaikissa balilaisessa rakennuksessa ei ole seinää; alkeesimmassa talokompleksissa ainoa paviljonkirakennus, joka on aidattu seinillä, on paviljonki, jossa perheen pää nukkuu. Muu perheenjäsen nukkuu avoimessa paviljongissa. Paviljongit ovat usein seinättömiä, pystytetty matalan sokkelin päälle, ja niiden päällä on savipantiilit tai olkikatto, jota tukee puu- tai bamburunko omistajan varallisuudesta riippuen. Seinä, jos se on pystytetty, muodostaa vain suojan, joka tarjoaa yksityisyyttä, ei kantavaa rakennetta. Jokainen talon rakennuksen rakennus tunnistetaan tietyllä kardinaalisuunnalla, kehon elimellä, värillä ja jumaluudella; riippuen sen sijoituksesta.

Kun perheen poika menee naimisiin, hänen vaimonsa muuttaa yleensä hänen asuntoonsa, joten asunto on usein paikka suurperheille, joista jokaisella on omat makuutilat, mutta muut tilat jakavat. Kotimainen toiminta tapahtuu ulkona tai paviljongissa. Perinteisesti balilaisessa rakennuksessa ei ole uimapaikkaa, koska ihmiset kylpevät julkisissa uima-altaissa.
Keskipiha
Keskuspiha (natah), joka sijaitsee keskellä, tunnistetaan metaforisesti navaan. Se on pohjimmiltaan pakattu maan sisäpiha, joka pidetään aina puhtaana kasvillisuudesta, lukuun ottamatta muutamia koristekukkia tai koristeellisia kambojapuita.[1] Se on kotimaisen mikrokosmoksen symbolinen keskus.


Perheen pyhäkkö
Perheen pyhäkkö on rakennuksen pyhin alue, joka sijaitsee balilaisen talon suotuisimmassa koilliskulmassa (kaja-kangin). Se tunnistetaan metaforisesti päähän.[1] Suvun pyhäkön alue on aina suljettu pyhään aitaukseen (pamerajan). Perheen pyhäkköalueen sisällä on pyhäkköjä, jotka on omistettu eri hindujumaloille (esim. Surya, Saraswati), luonnonhengille (Sridevi, Ibu Pertiwi) ja perheen esivanhemmille.[5] Tärkein pyhäkkö on sanggah kemulan, pyhäkkö, jossa on kolme osastoa, jotka on omistettu hindujen Brahman, Vishnun ja Shivan trimurtille. Sanggah kemulan on yksinkertainen, talomainen, pylväille kohotettu puurakennelma, joka seisoo tiilestä tai hiekkakivestä tehdyn pylvään päällä. Sanggah kemulan sijaitsee luonnollisesti perheen pyhäkköyhdisteen pyhimmässä kulmassa, kaja-kangin-nurkassa. Balilaisessa hindu-uskonnossa Brahma yhdistetään myös perheen miespuolisiin esi-isimpiin, kun taas Vishnu liittyy naispuolisiin esi-isiisi. Kun balilainen mies menee naimisiin, hänen tulee rakentaa yksi näistä pyhäköistä.[5]} Perheen pyhäkköalue ei ole ainoa pyhäkköalue. Muita pyhäkköjä, mm. sanggah pengijeng karang ("taloa suojaava pyhäkkö") on perinteisesti sijoitettu talon luoteispuolelle (kaja-kauh) pääpaviljongin länteen.
Paviljongit
Balilaiset paviljongit (bale) voidaan tunnistaa länsimaisten talojen huoneisiin: jokaisella paviljongilla on oma erilainen tehtävänsä. Balilaiset luokittelivat paviljongit niiden rakentamisessa käytettyjen pylväiden lukumäärän mukaan. Nelipylväinen paviljonki tunnetaan nimellä bale sakepat (balilainen "neljäpylväinen paviljonki"), kuusipylväinen paviljonki tunnetaan nimellä bale sakenam ("kuusipylväinen paviljonki") ja niin edelleen. Balilaiset luokittelivat paviljongin myös sen sijainnin mukaan: itäpuolella (kangin) sijaitseva paviljonki tunnetaan nimellä bale dangin ('itäpaviljonki') ja niin edelleen.
Balilaisen talokompleksin tärkein paviljonki on perheen pääpaviljonki, joka tunnetaan nimellä bale daja ('pohjoinen paviljonki'), koska se sijaitsee talokompleksin pohjoispuolella (kaja). Se tunnetaan myös nimellä bale meten (balilainen "nukkumispaviljonki"). Paviljonki on perheen pään päämakuuhuone. Se on usein talon ainoa suljettu tai aidattu paviljonki, ja siksi sitä käytetään myös perheen perintöjen säilyttämiseen. Bale daja on myös ainoa teräväkattoinen paviljonki, toiset ovat lonkkakattoisia; terävä katto liittyy yleensä pyhään rakenteeseen ja sitä käytetään myös perheen pyhäkkörakenteessa. Koska se on ainoa paikka, jossa yksityisyys on käytettävissä, paali dajaa voidaan käyttää vasta naimisiin; tilaisuuden aikana perheenpää voi muuttaa pois tilapäisesti.
Muita balilaisen talon paviljonkeja ovat bale sakepat ('neljäpostipaviljonki') tai bale dangin ('itäpaviljonki'), paviljonki, jossa on neljä pylvästä ja joka sijaitsee talon yhdistelmän itäpuolella. Bale sakepat on perinteisesti varattu muiden alueella asuvien suurperheiden päille (yleensä veljille) tai tärkeiden seremonioiden järjestämiseen (esim. vihkiminen tai hampaiden viilaus).[7] Vieraiden vastaanottopaviljonki, bale tiang sanga ('yhdeksän postin paviljonki') tai bale dauh ('länsipaviljonki'), sijaitsee kompleksin länsipuolella (kauh). Paali sakenam ('six post paviljonki') tai bale delod ('eteläpaviljonki') sijaitsee pihan eteläpäässä (kelod); utilitaristinen paviljonki, jota perinteisesti käytetään naisten kutomiseen.

Utilitaristiset rakenteet
Keittiö (paon), riisilato (lumbung) ja joskus sikatalo tunnistetaan jaloista ja jaloista.
Keittiö sijaitsee tyypillisesti sisäpihan eteläpäässä, tulisija tunnistetaan sukuelimiin. Keittiö on yleensä yksinkertaisin rakenne balilaisessa yhdistelmässä. Keittiössä käytetään yleensä harjakattoa, joka on suhteellisen helpompaa kuin lantiokaton rakentaminen.
Lumbung toisaalta on balilaisen yhdisteen monimutkaisin rakenne. Samoin kuin muilla Indonesian alueilla, lumbung liitetään riisin jumalatar Srideviin. Balilainen lumbung on pohjimmiltaan riisivarasto, joka on tehty puisesta kannesta, joka on nostettu korkealle maasta pylväille, jotka seisovat peruskivien päällä muuratun sokkelin sijaan. Usein riisivaraston alle rakennetaan puinen alusta, joka tarjoaa varjostetun työpaikan päivällä ja makuukannen yöllä. Lumbungin katon suunnittelu vaihtelee paikasta toiseen; suurin osa eteläbalilaisista käyttää rungon muotoista olkikattoa, jossa on hevosenkengän muotoiset päädyt. Tämä erottuva lumbung-katto on kopioitu moniin Balin bungalow-lomakohteisiin.[8]
Talon portit
Talon portti (lawang) – rakennuksen sisäänkäynti – sijoitetaan ihanteellisesti kiinteistön epäsuotuisimmalle puolelle, yleensä länsiseinään kohti eteläpäätä (kauh-kelod). Se tunnistetaan peräaukon kanssa. Joskus tätä sisäänkäyntiä reunustavat porttipyhäkkö (apit lawang). Suoraan aukon taakse rakennetaan pieni suojaseinä (aling-aling), joka suojaa sisätilat ja estää pahoja henkiä pääsemästä taloon. Nämä talon portit voidaan rakentaa yksinkertaisella alang-alang-nurmikolla tai voimakkaasti koristeellisesti, jalostusaste heijastaa talon omistajan taloudellista asemaa.
Taloyhdistyksen hierarkia
Balilaiseen hindulaisuuteen vaikuttavat voimakkaasti kastijärjestelmä ja arvot; tämä puolestaan ​​vaikutti balilaiseen kotimaiseen arkkitehtuuriin. Balilaisessa yhteiskunnassa on neljä jakoa: kolme jalokastia (yhteisnimi triwangsa) ja tavallinen ihminen (shudra). Triwangsa on jaettu kuninkaallisiin ja sotureisiin (satriya), pappeihin (brahmana) ja kauppiaisiin (wesia).[9]
Tavallisen ihmisen kasti on oikeutettu taloyhdistelmien perustyyppiin: pekaranganiin ('kotelointi'). Pekarangan sisältää kaikki peruskomponentit: makuupaviljongin (bale meten tai daja), muut paviljongit arkipäivän toimintaan, riisilato ja keittiö; kaikki on järjestetty avoimen sisäpihan ympärille (natah). Perheen pyhäkkö sijaitsee aina koillisen suotuisimmassa nurkassa (kaja-kangin).[9]
Jaloimman triwangsa-kastin asuinrakennus on rakennettu samalla periaatteella kuin tavallisen ihmisen, mutta monimutkaisemmalla mittasuhteella ja koristelulla. Yksinkertaisin tyyppi on jero, joka on hyvin samanlainen kuin pekarangan, jolla on yksi sisäpiha, vaikkakin yksityiskohtaisempi. Suurin ero triwangsa-kastin ja tavallisen ihmisen välillä on se, että triwangsa saa pystyttää paaligeden ('suuri paviljonki'), suuren paviljongin, jota tukee 12 pylvästä ja jota käytetään vieraiden viihdyttämiseen[1] tai tärkeisiin perheen rituaaleihin. jakso.[10] Toinen tälle kastille sallittu paviljonkityyppi on bale dwaja ('standardi/lippupaviljonki'), joka on perinteisesti varattu satriya-kastin jäsenille; ja paali lembu-gajah ('lehmä-norsu-paviljonki'), joka on perinteisesti varattu hinduille tai buddhalaisille papeille. Toinen tälle kastille sallittu paali on paali bengong ('mietintäpaviljonki'), huvipaviljonki, jota käytetään lepoon tai juttelemiseen.
Brahmanilla, josta tulee pappi (pedanda), on oikeus suurempaan asuntoon, jota kutsutaan griyaksi. Vastaavasti kuninkaallisilla perheillä on oikeus puriin ("palatsi"). Sekä griya että puri koostuvat useista pihoista yhden pihan sijaan. Nämä useat sisäpihat, samoin paviljonkien ympäröimät, luovat oman osansa laajaan talokompleksiin. Jokainen osa-alue noudattaa samaa tärkeyttä, joten kaja-kangin-suunnassa sijaitseva osa-alue on aina suotuisin siellä, missä suvun tärkeimmät pyhäköt yleensä sijaitsevat. Kuninkaallisessa palatsissa jokainen pihapiiri vastaa tiettyä kuninkaallisiin tehtäviin liittyvää käyttöä. Griyan tai purin monimutkaisuudesta huolimatta tilaorientaatio ja hierarkkinen organisaatioperiaate pysyvät ennallaan: kaja-kangin on aina suotuisin nurkka. Periaatteessa balilaisten perinteisten talojen johdonmukainen avaruudellinen suunta ja hierarkia, olivatpa ne ylellisin tai vaatimattomin, liittyvät harmonisesti toisiinsa.[4]

Nickin kotimajoitus
Nick's Homestay on rauhallinen keidas kiireisen Ubudin sydämessä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Monkey Forestista ja 15 minuutin kävelymatkan päässä Ubudin keskustasta tai Ubudin perinteisistä markkinoista, ravintolasta ja ostoskeskuksesta.

Ihanteellinen majoitus balilaisen perheen kanssa Ubudin tulisijassa. Kotimajoitusmuotoilu Balinessen pyhän papin taloissa. Tunne oleskelusi balilaisen perheen kanssa ja ole osa heitä. Perheemme toivottaa tervetulleeksi vieraita kaikkialta maailmasta. Odotamme innolla saavamme sinut tuntemaan olosi kotoisaksi Ubudissa ja jakamaan kulttuuriamme kanssasi.
Kun olet hemmotellut itseäsi yhdessä huoneessasi, voit jatkaa päivittäisellä kävelyllä Ubudin alueelle. Nicks Pension tai Nick Hidden Cottages tarjoaa pääsyn uima-altaalle ilman lisämaksua.
Yksinkertaiset ja viehättävät ovat kaksi sanaa, jotka kuvaavat Nick's Homestay -hotellin huoneita Balilla lähes täydellisesti. Tämä johtuu siitä, että tässä hotellissa voit valita yksinkertaisista mutta viihtyisistä huoneista. Huoneet on jaettu yhden ja kahden hengen huoneisiin, savullisiin ja savuttomiin huoneisiin. Ne vetoavat varmasti kaikenlaisiin matkailijoihin. Tätä lisää huoneen sisustuksen ihastuttava sisustus. Yhdessä useimpien mukavuuksien kanssa ne täyttävät huoneet runsaalla mukavuudella.

Huoneen tiedot
Meillä on 11 viihtyisää huonetta, joissa kaikissa on kuuma vesi, kattotuuletin on asiakkaiden käytettävissä ja varjoisa terassi, jolla voit nauttia ilmaisesta aamiaisesta ja teestä joka aamu. Toivomme sinunkin viihtyvän vehreässä puutarhassamme ja monissa upeissa laululintuissa.
Meillä on kahdenlaisia ​​huoneita:
1. Standard-huone Meillä on 5 huonetta
Sisältää 1 parivuoteen
Standard-huoneessa on oma kylpyhuone ja tuuletin. Vehnä sijaitsee maassa, Standard-huone tarjoaa vehreän kauniin puutarhan ja yöpyä yhdessä balilaisessa talossa. Muita ominaisuuksia ovat peilipöytä, vaatekaappi ja ilmainen aamutee joka päivä.
2. Superior Room Meillä on 6 huonetta.
Saatavilla on 1 parivuode (2 huonetta) tai 2 erillistä vuodetta (2 huonetta) tai kolmisänky (parivuode ja yhden hengen sänky) sekä 2 huonetta.. Sisälle mahtuu myös ylimääräinen patja.
Superior-huoneessa on oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme, tuuletin ja ilmastointi. Vehnä sijaitsee pohjakerroksessa tai ylimmässä kerroksessa omalla parvekkeella. Superior-huoneesta on kaunis vehreä näköala puutarhaan. Muita ominaisuuksia ovat peilipöytä, vaatekaappi ja kaksi ilmaista aamuteetä joka päivä.
Huonehintamme:
• Normaali tuuletin 270 000 rupiaa
• Superior AC 400 000 rupiaa
• Superior Triple hintaan 450 000 rupiaa
• ylimääräinen patja hintaan 100 000 rupiaa
Kaikkiin hintoihin sisältyy aamiainen 21 %:n valtion ja palvelumaksun hintaan
Nouto lentokentältä maksaa 375 000 rupiaa


Sijainti
Sijaitsee osoitteessa Jalan Hanoman No.57 Ubud, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Apinametsästä ja 15 minuutin päässä Ubudin keskustasta.
Nick's Homestay Hotel, Bali sijaitsee yhdellä Balin halutuimmista alueista. Se sijaitsee Padang Tegal Kelodissa ihanassa Ubudin kaupungissa. Tämä on yksi paikka, josta voit kokea Balin parhaimmillaan. Voit nauttia lomasta ilman kaupallistamista, hälinää ja hälinää. Tämä johtuu siitä, että täällä sinua seuraa melko viehättävä ja rauhallinen ympäristö. Sen ympärillä olevia kiinnostavia kohteita ovat apinametsä, kasvitieteellinen puutarha, Puri Lukisan -museo, ostoshallit, rannat ja niin edelleen. Siten Nick's Homestay Hotel Bali tarjoaa varmasti ainutlaatuisen kokemuksen. Kuljetuksia on myös saatavilla säännöllisesti ympäri hotellia, mikä tekee retkistäsi Ubudissa entistä helpompaa.

Palvelut.
Huoneessa on lämmin ja kylmä suihku
Kattotuuletin
Ilmastointi Superior-huoneessa
Ilmainen uinti lähistöllä Nick's Pensionissa tai Nick's Hidden Cottagesissa
Päivittäinen aamutee
Retkipalvelu.
24 tuntia päivystävä lääkäri.
Pesulapalvelu
Hierontapalvelu
Vuokraa työntö/moottoripyörä.
Lentokenttäkuljetus
Bussikuljetus


Vietetään lomasi ikimuistoisena Matkailuneuvomme kanssa päivittäisten toimintojensa kanssa, kuten me:
* Päivittäinen retkiohjelma ( yksityinen / jaettu )
* Pyöräilymatka alamäkeen.
* Auringonnousuvaellus Mountt Baturissa
* Koskenlaskua Ayung-/Telagawaja-joella
* Päivittäinen suorituskyky Ubudin alueilla.

* Ruoanlaittokurssi jossain ravintolassa Ubudissa.
* Ja monia muita asioita, joita voit tehdä, pysy kanssamme.

Jos sinulla on kysyttävää, tietoa tai erikoistarjousta, ota meihin yhteyttä (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.7
Erinomaista
291 arvostelua
 • Turvallisuus
  10
 • Sijainti
  10
 • Henkilöstö
  10
 • ilmapiiri
  9.6
 • Siisteys
  9.1
 • Rahanarvoinen
  9.8
 • Palvelut
  9.3

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Kestävän kehityksen taso 1

Tämä hostelli on alkanut ottaa käyttöön käytäntöjä, joilla on myönteinen sosiaalinen ja ympäristövaikutus, ja ne ymmärtävät Staircase to Sustainability -periaatteet.
Lisätietoja

Sijainti

Viimeisimmät arviot

10
Erinomaista
31.10.2023
Loved this spot — great location off a busy street in the middle of Ubud, but very quiet. Very cool to stay in a traditional home complex, felt like an oasis with lovely plants and a sweet little pool to cool off. Not very social, but the staff is very friendly and helpful.
näytä lisää
Nainen, 25-30
10
Erinomaista
28.10.2023
absolutely beautiful property. Felt like living in a temple, surrounded by beautiful chirping birds and a cool little koi pond. The prettiest fountain pool and the staff were very kind. Would recommend to anyone staying in the area especially for such a reasonable price
näytä lisää
Pari, 25-30
9.4
Erinomaista
29.8.2023
Absolutely beautiful hotel just a few meters from the busy streets of Ubud but so quiet, safe and tranquil we didn't even bather locking our door. The rooms are simple and set in-between magnificent balinese temples that are well maintained. The kids had a blast feeding the fish in the small pond and swimming in the pool.
näytä lisää
Sekaryhmä, 41+

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen aamiainen‎
  • Vuodevaatteet sisältyvät
  • Ilmainen pysäköinti
  • Pyyhkeet sisältyvät hintaan
  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Polkupyöräparkki
  • Air Conditioning
  • Kuumat suihkut
  • Pysäköinti
  • Kattotuuletin
  • Korttipuhelimet
 • Palvelut

  • Intenetyhteys
  • Pesulapalvelut
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Polkupyörän vuokraus
  • Matkatavarasäilytys
  • Faksipalvelu
  • 24 h vastaanotto
  • Kiertoajelu- / matkainfopiste
  • Postipalvelut
  • Siivous
  • Myöhäinen poistuminen
  • Vastaanotto (rajoitettu aukioloaika)
 • Ruoka ja juoma

  • Ravintola
  • Ruokailut
  • Teen-/kahvinkeittomahdollisuus

Palkinnot

2010

1, Maa Indonesia

Enemmän hostellit kohteessa Ubud