Ilmainen peruutus Varaamalla yli 4 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

8.4
Upeaa
167 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Katso Kanada, jonka kuvittelet, todelliset Kanadan Kalliovuoret, HI Mosquito Creek Wilderness Hostelissa! - Yksinkertainen mökki vuoristossa, jossa ei ole mitään muuta! Erinomainen hiljainen, edullinen vaihtoehto yöpyä Lake Louisessa.

Sijaitsee vain 29 km Louise-järvestä pohjoiseen ja 6 km Crowfoot Glacierista etelään "Icefields Parkwaylla" Banff National Parkin maantieteellisessä keskellä 6500 ft/1815 metrin korkeudessa. "HI-Mosquito Creek" Wilderness Hostel on Rustic - Wilderness -kiinteistö, se on erinomainen paikka reppumatkailijoille ja seikkailumatkailijoille, kuten sinä, perustaa kaikki ulkoiluharrastukset; Kesä: vaellus, pyöräily, kiipeily ja kiipeily - Talvi: maastohiihto, lumikenkäily ja jääkiipeily sekä uskomaton luontokuvaus. "HI-Mosquito Creek" Wilderness Hostel on luonnonläheinen "Off-the-Grid" erämaakokemus kaukana kaupunkien keskustoista, kaupoista ja baareista. "Off-the-Grid" tarkoittaa, että hostelli on luonteeltaan hyvin yksinkertainen; Ei puhelinta, ei sähköä, ei juoksevaa vettä (ei suihkua tai huuhdeltavaa wc:tä) Ulkokäymälät ovat käytettävissä.

Tämä hostelli täyttää kaikki Hostellingin kansainväliset laatustandardit rustiikkina hostellina ja takaa, että sinulla on turvallinen lämmin ja mukava nukkua puhtaissa tiloissa kaukana karhuista. Voit nukkua keskeytyksettä, kun puro roiskuu mökin ikkunasta tai lunta sataa mökin katolle. Hostelli tarjoaa majoitusta 20 hengelle ja tarjoaa lämpimän, kutsuvan, persoonallisen tunnelman, jossa ujoimmatkin matkailijat löytävät itsensä jakamassa keittiötä, saunaa, nuotiota tai matkatarinoita muiden seikkailijoiden kanssa pitkälle iltaan.

Kokeile HI-Mosquito Creekiä. Hostellimme on kyse ihmisistä, joita tapaat, ja paikoista, joita näet matkoillasi, ja mahdollisuus tehdä niin mukavassa ja yhteisöllisessä ympäristössä. Tule, pysy kanssamme ja kokeile ainutlaatuista Rocky Mountain -elämystä, jota säilytät eliniän ajan.

**HUOM - Erämaan sijainnista johtuen liikuntarajoitteisten saavutettavuus on haastavaa (soita lisätietoja) Varauksia tehtäessä tarvitaan luottokortti. Suoran/luotettavan yhteyden puuttumisen vuoksi Wilderness Hostelsin kanssa keskusvaraustoimisto ei voi tehdä saapumisvarauksia samana päivänä - vain sisäänkäynti. 48 tunnin yksilöllinen peruutus - kaikissa erämaille. Varaa etukäteen pettymysten välttämiseksi. Koska nämä pienemmät hostellit ovat erittäin suosittuja sekä talvella että kesällä.

KIRJOITUS KLO 17-21
säädä kellojasi 1 tunti eteenpäin, jos saavut BC:stä
*Tämä hostelli on suljettu päiväsaikaan
TARKASTUS - ennen klo 10

72 TUNNIN PERUUTUS TARVITAAN!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sana HI-Wilderness Hostelleista

Palaa luontoon erämaahostellien HI-verkoston avulla. He ovat monipuolinen joukko! Joissakin on propaanilla toimivat valot, toisissa talonpoikaistyyliset puulämmitteiset saunat, toisissa saa sähköä ja toisissa saa pumpata oman veden. Mutta mitä tahansa etsitkin, nämä hostellit yksinkertaisine mukavuuksineen uppoavat sinut Kalliovuorten luonnolliseen loistoon.

Voit nauttia todellisesta hiljaisuudesta, tähtitaivasta ja tiedosta, että yksi maailman upeimmista ulkoilmapaikoista on todellakin aivan oven ulkopuolella. Nämä hostellit sijaitsevat Icefields Parkwayn varrella, mainoksilla kaikkialla puistoissa, ja ne sijaitsevat puiden syrjässä, purojen vieressä tai tuhat jalkaa korkeiden kallioiden juurella. Saavutpa ​​sitten autolla, pyörällä tai kävellen, ponnistelusi palkitaan elämän hienoilla ja yksinkertaisemmilla asioilla – lämmin takka, viihtyisä oleskelutila ja mahdollisuus jakaa ruokaa uusien ystävien kanssa samalla, kun elät päivän seikkailut uudelleen.

---

HI Mosquito Creek on osa HI Canadaa, voittoa tavoittelematonta organisaatiota, jonka tehtävänä on rakentaa tietoisten matkailijoiden yhteisö, jotka jakavat paremman ymmärryksen ihmisistä, paikoista ja kulttuureista.

Huomaa, että HI/YHA-alennukset eivät ole saatavilla jäsenille osana tätä varausta. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

8.4
Upeaa
167 arvostelua
 • Turvallisuus
  7.9
 • Sijainti
  8.9
 • Henkilöstö
  8.6
 • ilmapiiri
  8.7
 • Siisteys
  8.4
 • Rahanarvoinen
  8.7
 • Palvelut
  7.4

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

8.9
Upeaa
30.6.2024
If it’s having washroom facilities then it would be a amazing stay
näytä lisää
Mies, 31-40
2.0
Arvosana
29.6.2024
Other hi hostels are a lot better
näytä lisää
Mies, 18-24
2.6
Arvosana
19.5.2024
Here I met the Milk of human kindness. KIV. No secure parking and a long walk with your luggage. Employee does not start till 5pm and made that perfectly clear. Locking gate to keep me out. It was freezing cold and I was on a motorcycle. I know being a gold card holder that ALL Hi hostels have a common room and kitchen where a warm drink can be made. So I face a choice. 2hrs stood in the cold or ride to Jasper 2hrs away. Jasper it was. The HI is built on the foundation of Christian value. Here?
näytä lisää
Mies, 41+

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen pysäköinti
 • Yleistä

  • Yhteinen huone
  • Polkupyöräparkki
  • Aamiainen ei sisälly hintaan
  • Pysäköinti
 • Palvelut

  • Matkatavarasäilytys

Enemmän hostellit kohteessa Banff