Ilmainen WiFi

Nomada Urban Beach Hostel

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 4 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.9
Erinomaista
132 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Tervetuloa Nomada Hostelsiin, Puerto Ricon ensimmäiseen hostelliryhmään. Kiinteistömme ovat täynnä charmia, persoonallisuutta ja kulttuuria ainutlaatuisella kodikkaalla tyylillä.
Tarjoamme sinulle erilaisia ​​tapoja nauttia vierailustasi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, saarimatkat, vaellus El Yunque Rainforstissa, oluen ja viinin maistajaiset, vesiurheilu, veneretket, vanhan San Juanin kierrokset ja paljon muuta.

KÄYTTÖEHDOT
Tietosuojakäytäntö

Tervetuloa Nomada Hostelsiin. Tietosuojakäytäntö koskee kaikkia tietoja, joita Nomada Urban Beach Hostel ja Nomada Beach Hostel keräävät verkkosivustonsa toiminnan, verkkopalveluiden ja omaisuuden sisäänkirjautumisen yhteydessä. Käytäntö sisältää myös sen, kuinka kerättyjä tietoja käytetään ja kuinka vieraat voivat käyttää kerättyjä tietoja ja/tai korjata niitä.
Vieraat voivat käyttää verkkosivustoamme luovuttamatta henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia tietoja. Nomada Hostels kerää henkilökohtaisia ​​tietoja vierailta vain online-lomakkeiden täyttämisen jälkeen, mukaan lukien mutta ei rajoittuen varaukset, yhteydenotto, palaute ja kaikki Nomada Hostelsiin liittyvät sosiaalisen median verkkosivustot. Nomada Hostels ei ole vastuussa julkaistujen tietojen turvallisuudesta.

Varaukset

Nomada-hostellien varauksia voi tehdä suoraan verkkosivustoltamme ja/tai kolmannen osapuolen verkkosivustolta, kuten Booking.com, Expedia, Hostelworld ja Airbnb. Nämä sivustot vaativat henkilötietojen, kuten etu- ja sukunimen, täydellisen laskutus-/kotiosoitteen, sähköpostiosoitteen ja yhteysnumeron, luovuttamista. Nämä sivustot ylläpitävät omia tietosuojakäytäntöjään, jotka eivät liity Nomada Hostelsiin.
Jokaisen varauksen yhteydessä vaaditaan voimassa oleva valtion myöntämä kuvallinen henkilöllisyystodistus (ajokortti ja/tai passi) ja yleisin luottokortti (Visa, Mastercard, Amex, Discover). Prepaid-kortteja tai käteistä ei hyväksytä. Ei poikkeuksia.
Jokaisesta varauksesta vaaditaan vakuus, ja sitä voidaan käyttää, mutta ei rajoittuen, vahinkojen ja/tai maksamattomien huonekulujen kattamiseen.
75 dollaria yksityisistä huoneista
50 dollaria asuntolaille
Vakuus vapautetaan uloskirjautumispäivänä, mikäli mikään yllä olevista ei päde. Rahoituslaitoksestasi riippuen vakuuksien postittaminen voi kestää 7–10 päivää.

Takuupolitiikka

Nomada Hostelsin vieraille taataan verkkosivustomme kautta mainostetut ja varatut huoneet, palvelut ja mukavuudet. Tämä ei sisällä kolmansien osapuolten verkkosivustojen mainostamia palveluita tai mukavuuksia.
Lapset
Nomada Hostels on tarkoitettu vain aikuisille. Alle 18-vuotiaita ei sallita. Poikkeuksia ei sovelleta.
Lemmikit
Nomada Hostels ei salli lemmikkejä.
Peruutukset

Palautettavat hinnat:

Varaus voidaan peruuttaa enintään 72 tuntia etukäteen ilman rangaistusta, jos se on varattu vain palautettavalla huonehinnalla.
72 tunnin jälkeen tehdyistä peruutuksista ei hyvitetä.
Alle 72 tuntia saapumisesta tehdyt siirtopäivämäärät maksavat 15 dollaria asuntoloista ja 25,00 dollaria yksityisistä huoneista
Jos asiakkaan on muokattava varauksen tietoja, ota yhteyttä Nomada Hostelsiin sähköpostitse Aihe-rivillä olevaan varausnumeroosi tai soita meille suoraan numeroon 787.470.2328.

Hinnat, joita ei palauteta:

Nomadan ei-palautettavalla hinnalla tehdyille varauksille ei tarjota minkäänlaista hyvitystä. Poikkeuksia ei sovelleta.
Varaukset, jotka on tehty kolmansien osapuolien verkkosivustojen kautta, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, Booking.com, Expedia, Hostelworld ja Airbnb, säilyttävät omat peruutusmaksunsa ja -käytäntönsä. Nämä peruutusehdot eivät liity Nomada Hostelsiin. Maksuja ei jaeta.

Ryhmät 10+

Yli 10-vuotiailta ryhmiltä vaaditaan 50 %:n etukäteismaksu varauksen kokonaishinnasta. Loppuosa veloitetaan tiedossa olevalta luottokortilta 45 päivää ennen saapumista.
Ryhmän peruutukset
Ryhmävaraukset, jotka peruutetaan ennen 45 päivää ennen saapumispäivää, saavat 25 %:n palautuksen alkuperäisestä talletuksesta. 50 % varauksen kokonaishinnasta ei palauteta 45 päivän jälkeen. Peruutuksia, jotka on tehty 30 päivää ennen saapumista, ei palauteta.

Ei esitystä

Mikäli vieras (vieraat) ei saavu varaukseensa, Nomada pidättää oikeuden veloittaa koko varaushinnan tiedossa olevalta luottokortilta.

Pysäköinti

Pysäköintipaikkaa ei taata. Vieraita kehotetaan pysäköimään lähialueelle ja noudattamaan paikallisia katulakeja ja -sääntöjä.
Itsesisäänkirjautuminen
Nomada-hostellit ovat itsekirjautuvia kiinteistöjä.
Sisäänkirjautumisajat alkavat klo 15 ja voit kirjautua sisään milloin tahansa klo 15 jälkeen. Voit jättää matkatavarasi säilytykseen, jos saavut ennen klo 15.00.
Vieraiden tulee täyttää vierassopimus ja COVID-19-protokollan asiakirjat saapumispäivänäsi viimeistään klo 15.00. Saapumispäivänä toimitamme sinulle huonetietosi ja sisäänpääsykoodit tekstiviestillä ja sähköpostilla saatuamme nämä täytetyt asiakirjat. Varmista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, jotta viestimme tavoittavat sinut! Ystävällinen henkilökuntamme on paikalla normaalisti aukioloaikoina, ja kun emme ole, voit aina soittaa meille.

Myöhäinen saapuminen
Asiakirjojen täyttämättä jättäminen ennen klo 15.00 saapumispäivänä, 25 dollarin dollariveloitus.
Vieraat, jotka saapuvat klo 22.00–8.00, katsotaan saapuviksi myöhään, ja heiltä veloitetaan 25 dollarin maksu. Henkilökuntamme on herkkä matkustajien tarpeille ja on valmis tapauskohtaisesti ottamaan vastaan ​​myöhään saapuvat. Ilmoita Nomada Hostelsille välittömästi muuttuneista matka-ajoista, jotka vaikuttavat saapumisaikaan. Asiakkailta veloitetaan koko päivän hinta varhaisen aamun saapumisajasta, koska tämä katsotaan edellisen päivän sisäänkirjautumiseksi.

Omatoiminen uloskirjautuminen
Uloskirjautuminen on klo 11.

Vieraiden tulee poistua kiinteistöstä klo 11 mennessä.
Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista klo 13.30 asti ja saatavuuden mukaan.
Myöhäisen uloskirjautumisen maksut ovat 15 dollaria makuusalihuoneista ja 20 dollaria yksityisistä huoneista.
Jos vieraiden on kirjauduttava ulos ennen alkuperäistä varauspäivää, he ovat silti vastuussa alkuperäisten varattujen päivien jäljellä olevasta saldosta.
Noudattamatta jättäminen
Jos vieraita pyydetään poistumaan Nomada Hostelsista ennen varauksen päättymistä hostellin sääntöjen, liittovaltion tai osavaltion lakien rikkomisen tai muita hostellin vieraita ja/tai omaisuutta koskevien uhkausten vuoksi, hänelle ei tarjota hyvitystä. jo maksettu.
Nomada Hostels pidättää oikeuden käyttää tiedoissa olevaa luottokorttia mahdollisten omaisuusvahinkojen varalta. Asiakkaille ilmoitetaan kaikista omaisuusvahinkomaksuista alkuperäisessä varauksessa annettujen yhteystietojen kautta.
Säännöt ja määräykset
Nomada Hostels pyrkii luomaan hauskan ja turvallisen ympäristön kaikille vieraille ja ympäröivälle alueelle. Asiakkaiden turvallisuuden ja yksityisyyden takaamiseksi kaikkia Nomada-hostellin yleisiä tiloja koskevat seuraavat säännöt ja määräykset:
Nomada Hostels ottaa huomioon kaikki vieraat ja harjoittaa hiljaista aikaa klo 22.00–8.00 kaikissa yleisissä tiloissa.
Nomada Hostels kieltää jyrkästi laittomien huumeiden käytön ja alaikäisten juomisen. Alkoholijuomien nauttiminen täysi-ikäisille henkilöille on sallittua.
Tupakkatuotteiden käyttö on sallittu vain niille tarkoitetuilla alueilla.
Nomada Hostels pidättää oikeuden rajoittaa pääsyä kaikille vieraille, jotka osoittavat sotaallista käyttäytymistä tai päihtymisoireita. Laiminlyönti voi johtaa siihen, että sinua pyydetään poistumaan ilman hyvitystä.
Rekisteröimättömät vieraat
Vierailijoita ei päästetä aula-alueen ohi. Rekisteröityneiltä asiakkailta veloitetaan 40 dollarin lisämaksu kaikista mukavuuksia käyttävistä ulkopuolisista osapuolista, ja osapuolia pyydetään poistumaan kiinteistöstä.

käyttäytyminen
Seksuaalinen toiminta on ehdottomasti kielletty jaetuissa makuusaleissa ja/tai yleisissä tiloissa. Pidätämme oikeuden peruuttaa varaus välittömästi ilman hyvitystä, jos varausta ei noudateta.

Ota meihin yhteyttä
Nomada Urban Beach Hostel pyytää, että mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia tietoja ei anneta "ota yhteyttä" -linkin kautta, eikä se ole vastuussa tällä tavalla annettujen tietojen turvallisuudesta. Jos haluat milloin tahansa muokata varauksen tietoja, jotka eivät liity päivämäärään, huonetyyppiin tai vieraiden määrään, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@nomadahostel.com ja liitä sähköpostiin varausnumero. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.9
Erinomaista
132 arvostelua
 • Turvallisuus
  10
 • Sijainti
  10
 • Henkilöstö
  10
 • ilmapiiri
  9.5
 • Siisteys
  10
 • Rahanarvoinen
  10
 • Palvelut
  10

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

10
Erinomaista
10.3.2024
I feel like I really lucked out. I had overbooked myself at the other Nomada and was moved over to this one. The facilities had a pool, a clean kitchen a fantastic staff very clean bathrooms, and dorm rooms. I can’t say enough good things. The location is close to the airport too.
näytä lisää
Mies, 41+
10
Erinomaista
25.12.2023
The place was so quiet I wasn’t sure there were other guests. Would definitely book again.
näytä lisää
Nainen, 41+
9.7
Erinomaista
14.8.2023
I loved staying at Nomada! The staff was very friendly and the atmosphere is very fun. A lot of young people stay here so there’s always big energy. Everything is very clean and the beds are very comfortable as well! There’s also a code you have to use to enter the building and rooms so this made me feel very safe as a traveler. I would definitely stay here again!
näytä lisää
Nainen, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Vuodevaatteet sisältyvät
  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Lukkokaapit
  • Yhteinen huone
  • Aamiainen ei sisälly hintaan
  • Air Conditioning
  • Keittiö
  • Ulkoterassi
  • Korttipuhelimet
 • Palvelut

  • Matkatavarasäilytys
  • Myöhäinen poistuminen
  • Vastaanotto (rajoitettu aukioloaika)
 • Ruoka ja juoma

  • Teen-/kahvinkeittomahdollisuus

Enemmän hostellit kohteessa San Juan