Ilmainen peruutus Varaamalla yli 2 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.7
Erinomaista
16 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Yhden tähden majoitus viiden tähden muistoilla. Tutkijoille, seikkailunhaluisille ja ehkä niille, jotka haluavat vain rentoutua riippumatossa maailman laidalla. Pyrimme olemaan ystävällisiä toisillemme ja ympäristölle, joten käytämme mahdollisimman vähän muovia ja betonia, sen sijaan löydät rakennusmateriaaliksi paikallisesti hankitun puun ja ruohon.

Ruokamme noudattaa samaa sääntöä, (enimmäkseen) paikallisia raaka-aineita, jotka paikallinen henkilökunta on valmistanut alusta alkaen erinomaisiin tuloksiin. Muutamassa sekunnissa noustuasi veneestä rannallemme löydät itsesi osaksi perhettämme, tämä on paikka, jossa voit todella löytää yksinäisyyttä ja tilaa rentoutua. Koh Ta Kiev on Sihanoukvillen kolmesta pääsaaresta vähiten asuttu, mikä on täydellinen, jos haluat päästä eroon kaikesta.

*** Kiinteistösäännöt ja ehdot:
1. Peruutusehdot: 1 vrk ennen saapumista.
2. Sisäänkirjautuminen klo 12.30-23.00.
3. Kirjaudu ulos ennen klo 9.30.
4. Maksu saapumisen yhteydessä vain käteisellä.
5. Vastaanoton aukioloajat 07:00-23:00.
6. Ei ikärajoituksia.
7. Sisältää verot.
8. Aamiainen ei sisälly hintaan.
9. Tupakointi sallittu.

UKK:

K. Miten pääsen sinne?

V. Veneemme saarelle lähtee ensimmäisestä paikasta nimeltä The Last Waiting Point Marina Roadilla Otres2:ssa klo 11.45 (10.557341,103.5581665), ja toinen paikka on LastPoint-lähtöpaikasta National Roadilla 45 Reamissa lähellä Laivastotukikohta klo 12.30 (10.5169518,103.6089014). Mieti aina missä olet ja mihin suuntaan olet lähellä.
-The Last Waiting Point on tarkoitettu vieraille, jotka ovat jo kaupungissa ja voivat ottaa tuk-tukin tai pass-sovelluksen saadakseen veneen sinne.
-LastPoint Departure Point on Phnom Penhistä, Kampotista, Kepistä, lentokentältä ja Sihanoukvillen autonomisesta satamasta saapuville vieraille.
Vene maksaa 15 $ per henkilö avoimesta paluulippusta, ja se voidaan maksaa saapuessasi The Last Pointiin.


K. Kuinka pääsen Koh Rongista tai Koh Rong Samloemista Koh Ta Kiovaan?

A. Ota aikaisin lautalla Sihanoukvillen autonomiseen satamaan, mene tuk-tukilla tai pass-sovelluksella Om's Houseen (Ream Beach), joka on 26 kilometrin päässä satamasta, ja mene veneellämme klo 12.30 The Last Pointiin ( 15 dollaria per avoin paluulippu).


K. Onko Koh Rongista tai Koh Rong Samloemista suora lautta?

V. Ei, ei ole! KR- ja KRS-pikaveneillä kestää noin 45 minuuttia 23,4 ja 31 km:n suorittamiseen näiltä saarilta Sihanoukvillen autonomiseen satamaan, ja pitkähäntäveneellämme kestää noin 30 minuuttia 5 km:n matkaan Om's Housesta. Valitettavasti KR:stä ja KRS:stä ei ole suoraa lauttamatkaa, jos sellainen olisi, se olisi noin 30-40 km päässä Koh Ta Kievistä, mikä olisi kestämätön 2 tunnin pikavenematka tai epämiellyttävä valtameren yli 4 tunnin longtail-matka.


K. Saavun myöhään Sihanoukvilleen, voinko mennä lautalla luoksesi klo 12.00 jälkeen?

V. Liikennöimme vain yhden lautan päivässä, emmekä voi taata muita palveluita, joten jos olet liian myöhässä, voit joko nauttia yöstä Otresissa tai yrittää löytää toisen veneen tarjoajan The Last Waiting Point Otres2:sta ja aina varmasti he menevät oikealle puolelle saarta, jossa The Last Point sijaitsee, monet heistä menevät pohjoispäähän, joka on 40 minuutin vaellus viidakon läpi meille. Voimme tehdä myöhäisen noudon toiseksi sijoittuneesta Om's Housesta Reamissa, mutta vähintään 4 henkilöä on oltava, sillä vähemmän veloitetaan yksityinen venemaksu 60 dollaria molempiin suuntiin.

K. Olen liian myöhään tulla tänään, voinko tulla huomenna?

V. Ymmärrämme, olemme kaikki itse matkustajia ja tiedämme, millaista se voi olla. Emme koskaan veloita varausten peruutuksista tai muutoksista. Auttaisi meitä, jos voisit kuitenkin tehdä muutoksen online-varaukseesi itse. Useimmiten sillä ei ole väliä, voimme vain muokata varaustasi päivällä ja sinä voit vain liittyä meihin päivää myöhemmin. Rentoudu, hymyile ja nähdään pian.


K. Saavun Sihanoukvilleen bussilla Phnom Penhistä/Kampotista/Kepistä, miten pääsen Reamiin?

V. Jos olet ajoissa klo 12.30 lähtevälle veneelle Reamissa, jää pois bussista moottoritiellä lähellä Sihanoukvillen lentoasemaa. Katso loput tiedot seuraavasta kysymyksestä.


K. Olen saapumassa Sihanoukvillen lentokentälle, saanko kuljetuksen?

V. Emme tarjoa taksipalvelua, mutta veneemme noutaa rannalta lähellä lentokenttää joka päivä klo 12.30. Voit kokeilla Pass-sovellusta ennen kuin puhut lentokentän taksinkuljettajille, se on yleensä paljon halvempaa, odota maksavan noin 5 - 8 dollaria 10 minuutin matkasta. Kohteenasi olisi Omin talo Ream Beachillä. Jos tarvitset myöhemmän noudon, se on mahdollista vain Ream Beachiltä, ​​mutta ilmoita meille etukäteen päivämäärä ja aika varmistaaksesi, että vene on saatavilla, soita numeroon 088 6107777.

K. Mihin aikaan vene palaa mantereelle?

V. Vene lähtee saarelta klo 09.30, voi lähteä pyynnöstä Ream Beachille klo 9.50 ja saapuu Otres2:n viimeiseen odotuspisteeseen klo 10.30 mennessä (tai aikaisemmin, jos kenenkään ei tarvitse mennä Reamiin)


K. Mitä minun pitäisi tuoda mukanani?

V. Suosittelemme: uimavaatteet, ladattava taskulamppu, kookosöljy (estää hiekkakärpästen puremat) ja hyttyskarkotetta (meillä on vähemmän hyttysiä kuin mantereella, mutta varovaisuudesta ei ole haittaa). (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.7
Erinomaista
16 arvostelua
 • Turvallisuus
  10
 • Sijainti
  9.8
 • Henkilöstö
  10
 • ilmapiiri
  9.6
 • Siisteys
  9.3
 • Rahanarvoinen
  10
 • Palvelut
  9.1

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

8.3
Upeaa
09.5.2024
The place is nice and staff was good to us. unfortunately the beach was quite trashy. It may be better to stay at cactus
näytä lisää
Mies, 18-24
9.4
Erinomaista
29.4.2024
Had an amazing stay here - booked 2 nights and ending up staying for a week including my birthday!
näytä lisää
Nainen, 25-30
10
Erinomaista
23.3.2024
I had planned to stay for 4 days and ended up staying for 2 weeks! The staff make you feel at home and it's very easy to meet other travellers! The atmosphere is great! The location is perfect, just like sleeping on the beach without the hassle! If you need a rest during your trip, it's perfect!
näytä lisää
Mies, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Vuodevaatteet sisältyvät
 • Yleistä

  • Aamiainen ei sisälly hintaan
  • Varauksen vaihto
 • Palvelut

  • Vastaanotto (rajoitettu aukioloaika)
 • Ruoka ja juoma

  • Ravintola
  • Baari
  • Ruokailut

Enemmän hostellit kohteessa Sihanoukville