Ilmainen WiFi

My Mate’s Place Gili Air

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 4 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.0
Erinomaista
43 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Gili Air löytää täydellisen tasapainon hiljaisen rentoutumisen, loistavien ravintoloiden, jännittävien aktiviteettien ja upeiden majoitusvaihtoehtojen välillä.

Koska olemme hiljattain ottaneet tämän sivuston hallinnan, rakennamme parhaillaan uutta uima-allas- ja ravintola-/baarialuetta rannan puolelle. Odotamme rakentamisen valmistuvan ennen joulua 2023

Valokuvat rantabaareista ovat välittömiä naapureitamme ja tarjoavat helpon pääsyn nauttimaan tästä upeasta saaren puolelta samalla kun nostamme yhteiset alueemme MMP-tasolle, joka liittyy toiseen Gili T -hostelliimme

Kuten aina ILMAINEN olut saavuttaessa!

Gili Airin länsipuolelta löydät vakuuttavan sekoituksen ylellisyyttä, rentoutumista ja erinomaista palvelua ainutlaatuiseen paratiisikokemukseen. My Mate's Place Gili Air tarjoaa 20 viihtyisää hiljattain remontoitua huonetta, lähellä olevia sukelluskouluja ja ravintoloita sekä sijainnin rannalla.

Jos etsit syrjäistä trooppisen saaren pakopaikkaa, paratiisi odottaa My Mate's Place Gili Airissa.

Käyttöehdot:
Peruutus

Ennen 3 päivää sisäänkirjautumispäivästä tehdyt peruutukset voidaan peruuttaa maksutta.


Ilmoittautua

Varatut huoneet säilytetään sisäänkirjautumista varten aikataulun mukaisena sisäänkirjautumispäivänä klo 18.00 asti, ellei myöhäistä saapumista ole sovittu, minkä jälkeen varaukset katsotaan peruutetuiksi/ei saapuneiksi ja My Mate's Place Gili Air on oikeus luovuttaa varatut huoneet muille vieraille jäljellä oleviksi oleskelupäiviksi.

Hyvitystä ei anneta peruutetuista tai saapumatta jättäneistä varauksista.

Aikaisin sisäänkirjautumisaika: klo 12.00

Tarkista

Viimeisin uloskirjautumisaika: klo 11.00

Matkatavarasäilytys on vain hostellissa majoittuvien asiakkaiden käytettävissä matkatavaroiden tai muiden henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämistä varten ennen sisäänkirjautumista tai uloskirjautumisen jälkeen. Käytät matkatavarasäilytystiloja omalla vastuullasi.

My Mate's Place Gili Air ei ole vastuussa matkatavaroiden tai henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta tai vahingoittumisesta.

Vahingoittaa

Olet vastuussa kaikista vahingoista, jotka olet aiheutunut varatulle huoneelle tai hostellin omaisuudelle, minkä olet aiheuttanut sinä tai kuka tahansa seurueeseesi kuuluva henkilö (olipa kyseessä hotelli tai ei) oleskelusi aikana.

My Mate's Place Gili Air varaa oikeuden pitää luottokorttisi ja/tai pankkikorttisi tiedot ja veloittaa tai veloittaa sellaisia ​​summia, jotka se oman harkintansa mukaan pitää mainitulle kortille/korteille sopivaksi korvatakseen tai korvatakseen menetyksen tai vahingon. , kulut tai kulut, jotka ovat aiheutuneet tai kärsineet sen seurauksena.

My Mate's Place Gili Air varaa lisäksi oikeuden aloittaa oikeustoimet sinua vastaan ​​ilman ennakkoilmoitusta.

Tupakointi

Kaikkien vieraidemme huolen vuoksi jokainen hotellihuone on katsottu savuttomaksi huoneeksi.

Jos vieras tupakoi tai sallii tupakoinnin jossakin yksikössämme, "savunpoistomaksu" kirjataan vierastilille uloskirjautumisen yhteydessä tai käsitellään myöhästymismaksuna, jos rikkomus havaitaan vieraan uloskirjautumisen jälkeen. .

Tupakointi on sallittu siellä, missä tuhkakupit ovat saatavilla.

Oikeus kieltäytyä majoituksesta

My Mate's Place Gili Air varaa oikeuden kieltäytyä majoituksesta keneltä tahansa henkilöltä ilman ennakkoilmoitusta ja lopettaa minkä tahansa varauksen olematta vastuussa mistään hyvityksestä tai korvauksesta seuraavista syistä

• Varaus on maksettu vilpillisesti
• Kuka tahansa muu kuin Royal Resort Gili Airin valtuutettu edustaja on muuttanut varausta tai on muuttanut sitä
peukaloitu tai turmeltunut (jolloin Royal Resort Gili Air pidättää oikeuden säilyttää tällaiset varausasiakirjat)
• Sisäänkirjautuva henkilö ei ole tai ei voi todistaa olevansa Varauksessa mainittu henkilö

My Mate's Place Gili Air pidättää lisäksi oikeuden pyytää sinua poistumaan hotellista ja poistamaan omaisuutesi huoneesta välittömästi, jos katsomme, että olet käyttänyt huonetta vastuuttomasti tai tavalla, joka vaarantaa huoneen, hotellin tilojen, muiden hotellin vieraiden, henkilökunnan tai muiden henkilöiden turvallisuutta tai aiheuttaa vahinkoa ja/tai haittaa niille tai My Mate's Place Gili Airin maineelle ilman korvausta ja/tai korvausta sinulle.

Vastuun rajoitus

My Mate's Place Gili Air on vastuussa huone(t) ja lisäosat, jotka on mainittu varausvahvistuksessa(-issa) ja näiden ehtojen mukaisesti.

Emme ota vastuuta sopimusten tai minkään niistä tarjoamisen epäonnistumisesta meistä riippumattomista syistä.

My Mate's Place Gili Air ei voi taata Vieraiden turvallisuutta tapahtumia vastaan, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, onnettomuuksia, kuolemantapauksia, luonnonkatastrofeja, tulvia, mellakoita, varkauksia tai jopa huolimattomuutta vastaan.

Kaikkeen toimintaan liittyy luontaisia ​​riskejä terveydelle ja turvallisuudelle, eikä My Mate's Place Gili Air ole vastuussa mistään tapahtumista, jotka liittyvät mihinkään varattuun toimintaan tai palveluihin.

My Mate's Place Gili Air ei ole vastuussa vieraiden huoneeseen ja/tai My Mate's Place Gili Airin omaisuuden katoamisesta tai vahingoittumisesta vieraan oleskelun aikana.

Vieraita kehotetaan hankkimaan vakuutus, joka kattaa supistukset ja matkatavaroiden katoamisen, henkilökohtaiset tavarat, vahingot, henkilövahingot ja rahat/arvotavarat.

Kieliristiriita

Jos näiden käyttöehtojen englanninkielisen tekstin ja minkä tahansa niiden käännöksen välillä on ristiriitaa tai ristiriitaa, englanninkielinen teksti on ensisijainen.

muut
Maksu saapuessa: Käteinen ja luottokortti, mutta lisämaksu luottokortin palvelumaksusta.
Sisältäen verot
Ulkonaliikkumiskielto: Ei melua klo 23.00 jälkeen
Vastaanoton aukioloajat: 07:00 - 21:00 (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.0
Erinomaista
43 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.3
 • Sijainti
  9.1
 • Henkilöstö
  9.5
 • ilmapiiri
  8.1
 • Siisteys
  9.4
 • Rahanarvoinen
  9.3
 • Palvelut
  8.6

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

9.7
Erinomaista
04.6.2024
Hostel’s very clean and beds are comfortable. It’s a bit far away from the centre but otherwise location is great. The staff is super lovely and welcoming, especially thanks to Heri, Wan and Ray!
näytä lisää
Nainen, 25-30
8.9
Upeaa
26.5.2024
The Bathroom is the only Problem, sometimes during the Evening/Night till the morning smells really bad, no Idea what it could be!
näytä lisää
Mies, 25-30
7.4
Erittäin hyvä
16.5.2024
Very new hostel, has so much potential. We just happened to stay at a very quiet time therefore wasn’t a huge amount going on. Pool area is great to chill by and is a good social area again if more people. Dawson was amazing and made our stay 10/10, he was always trying to get people around to try and socialise in the evenings! One big negative was that one of the guys on reception did compare my body to his wife and then asked how much I weigh..being in a bikini felt uncomfortable after this!
näytä lisää
Nainen, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Vuodevaatteet sisältyvät
  • Pyyhkeet sisältyvät hintaan
  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Polkupyöräparkki
  • Air Conditioning
 • Palvelut

  • Intenetyhteys
  • 24 h turvapalvelu
  • Express check-in / out
  • Vastaanotto (rajoitettu aukioloaika)

Enemmän hostellit kohteessa Gili Air