Kestävän kehityksen taso 1
Ilmainen WiFi

The Hosteller Mcleodganj, Upper Bhagsu

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.2
Erinomaista
118 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Tervehdi Hosteller Bhagsua, joka on kolmas retkeilijähostellimme Little Lhasan sydämessä. Jokaisesta huoneesta on henkeäsalpaavat näkymät kaukaisille huipuille, jotka kutsuvat vieraat heräämään Mcleodganjin houkuttelevaan kauneuteen. Tämä hostelli on suunniteltu ihanteelliseksi vuoristopakopaikaksi, ja se sijaitsee kätevällä paikalla ja on täydellinen asuinpaikka matkavikojen puremille. Hostellin julkisivu on vaikuttava lasirakenne, jossa on vinyylityöt ja joka erottuu keltaisena majakkana vuoristomaisemien keskellä. Hosteller Bhagsu tarjoaa helpon portin tutustua lumoavaan ympäristöön, sillä se on kävelymatkan päässä kuuluisasta Bhagsunagin temppelistä, vesiputouksesta ja Shiva Cafesta.

Hostellissa on kolme erillistä yhteistä aluetta, joista jokaisessa on ainutlaatuinen viehätys. Massiivipuisilla pöydillä ja penkeillä kalustettu sisäkahvila on kutsuva tila nauttia lämpimän kupin kahvia. Siinä on myös vilkas pöytäjalkapallopöytä ystävällistä kilpailua varten. Yhteinen alue, jossa on 4-paikkaiset penkit markiisien alla, tarjoaa intiimimmän puitteen keskusteluille ja rentoutumiselle. Sitä vastoin riippumatoilla, keinuilla ja aurinkovarjoilla koristeltu ulkoalue on täydellinen oleskeluun raikkaassa vuoristoilmassa. Kohokohta täällä on kokko, joka näkee monia eloisia öitä, olemme varmoja. Hosteller Mcleodganj Bhagsu on harmoninen sekoitus nykyaikaisia ​​ja paikallisia design-elementtejä. Sisustus pyörii paikallisten tuotteiden ympärillä, jotka on poimittu lähimarkkinoilta. Erottuva ominaisuus on mittatilaustyönä valmistettu infinity solmukuvioinen tarra, joka koristaa kahvilaa ja yksityisiä huoneita ja lisää ripauksen paikallista perintöä moderniin tilaan.

Sijaitsee lähellä Bhagsunagin temppeliä, lumoavaa Bhagsunagin vesiputousta, kuuluisaa saksalaista leipomoa, Tiibet-museota ja kuuluisaa Morgan's Place -pizzeriaa. hostelli on jokaisen tutkimusmatkailijan ilo. Itse kaupunki, joka tunnetaan luonnonkauneudesta ja hengellisestä merkityksestään, tarjoaa täydellisen taustan hostellille, ja siinä yhdistyvät paikallisen kulttuurin olemus ja luonnon loisto.

Le's #GetUpGo to Bhagsu.Tärkeä muistiinpano:
Hosteller on reppumatkailijoiden hostelliketju, joka sopii hyvin nuorille reppumatkailijoille. Brändinä emme suosittele perheitä emmekä anna kaikkien alle 18-vuotiaiden majoittua luoksemme, emmekä salli alle 18-vuotiaiden lasten tai vauvojen sisäänpääsyä, vaikka he matkustaisivat laillisten huoltajien kanssa.

Sisäänkirjautuminen klo 13.00-23.00
Lähtö - klo 11.00

Hosteller's Unbox Cafe tarjoilee muna- ja kasvisvaihtoehtoja. Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.
Kahvilan aika: 9.00–15.00 ja 18.00–23.00


Huomaa: Krishna General Storea seuraavan polun varrella huomaat portaat, jotka johtavat ylöspäin oikealle puolelle (noin 150 portaat). Jatka polkua, kunnes kohtaat kivipolun, jossa on kylttejä, jotka johtavat Hosteller Mcleodganjiin Bhagsuun.

Ei ulkonaliikkumiskieltoa.

Brändin eri hostelleissa voidaan soveltaa tiettyjä sääntöjä tiettyinä aikoina vuodesta, ja samat säännöt tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vieraalta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta milloin tahansa ennen varausvahvistuksen saapumispäivää, mikäli asiakas ei suorita ennakkomaksua, varaus voidaan peruuttaa.

Hostelleissamme hyväksytyt maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Luottokortti ja UPI.

Huonehinnat eivät sisällä veroja. Verot eivät sisälly hintaan. Huoneen hinta on alle 7500 INR per yö, verot ovat 12 %. Huoneesta, jonka hinta on yli 7500 INR per yö, veloitetaan 18 %:n ylimääräinen veromaksu.

Vieras voi käyttää ylimääräistä patjaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpatja on saatavilla saatavuuden mukaan.

Mikäli matkustaja saapuu sisäänkirjautumisaikaa aikaisemmin, hän voi hengailla yleisessä tilassa/kahvilassa sisäänkirjautumisaikaan asti. (Jos vieraat kuitenkin saapuvat jo klo 5.30-6, on erittäin suositeltavaa varata sänky edelliseksi yöksi hyvien yöunien varmistamiseksi).

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista etukäteispyynnöstä saatavuuden mukaan.

Matkustajat voivat säilyttää matkatavaransa, uloskirjautumisen jälkeen, hostellin vaatehuoneessa, jos he lähtevät myöhään vastaavista kaupungeista.

Emme voi taata majoitusta samassa makuusalissa, jos 3 tai 4 henkilöä matkustaa yhdessä. Huoneiden jakaminen tietyssä yksityishuonekategoriassa voi vaihdella saatavuuden mukaan. Se on ehdottomasti saatavuuden mukaan sisäänkirjautumishetkeen asti.

Tarjoamme säilytyskaappeja vain makuusaleihin. Jokaisessa sängyssä on lukittava kaappi, jossa asiakkaat voivat säilyttää arvoesineensä. Suosittelemme, että pidät mukanasi kaapin lukkoa tarvittaessa. Riippulukon käyttö vastaanotosta on kuitenkin mahdollista saatavuuden mukaan ja lisämaksusta. On suositeltavaa, että pidät mukanasi lukkoa.

Jos hostelli pitää vieraan toimintaa sopimattomana tai jos hostelli saa tietää sopimattomasta käytöksestä, hostelli pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin vieraita vastaan. Voit olla varma, että hallinto suorittaa asianmukaiset tutkimukset varmistaakseen, että tapaus käsitellään täysin oikeudenmukaisesti.


Kaikista peruutuksista, jos niistä ilmoitetaan 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, voidaan saada 100 %:n hyvitys. Jos peruutus tapahtuu 7 päivän sisällä sisäänkirjautumispäivästä, hyvitystä ei palauteta, ja siitä veloitetaan 100 % peruutuskulut. Jos asiakas ei saavu paikalle, häneltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Varaukset, joita ei palauteta, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen, jos ne peruutetaan milloin tahansa.

Jos asiakas haluaa jatkaa oleskeluaan missä tahansa hostellissa, varauksen tekeminen riippuu saatavuudesta.

Huone tarjotaan verkkosivustolla voimassa olevilla hinnoilla, ei edellisen varauksen hinnoilla.

Hostellin johto ei ole vastuussa matkatavaroiden tai henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta. Vieraiden tulee varmistaa, että he eivät jätä omaisuuttaan ilman valvontaa aina.

Kahviloiden ajat ja saatavuus vaihtelevat paikasta toiseen, vieraat voivat viitata virallisilla verkkosivuillamme samaan.

Kahvilan toiminta on kausiluonteista, sen voi varmistaa hostellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hostellers Unbox -kahvilassa tarjoillaan muna- ja kasvisvaihtoehtoja.

Ateriat eivät sisälly huonehintaan ja niitä voi ostaa à la carte -periaatteella talon kahviloissamme.

Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Huumeiden/päihteiden/alkoholin väärinkäyttö on ehdottomasti kielletty kaikissa hostelleissamme. Mikäli jonkun havaitaan hallussaan tai käyttävän huumeita/alkoholia oleskelunsa aikana, häntä vastaan ​​ryhdytään tiukkoihin toimiin ja henkilöä pyydetään jättämään hostelli välittömästi ja hänet estetään pysyvästi hostelleissamme yöpymisestä.

Kaikissa hostelleissamme on tupakointialueet. Tupakointi asuntoloiden sisällä on ehdottomasti kielletty.

Vieraan katsotaan sopimattomaksi jatkamaan missään hostellissamme huumeiden väärinkäytön, vieraan ja varaussääntöjen noudattamatta jättämisen, huonon käytöksen (fyysisen/henkisen/sanallisen tai kaikenlaisen), varkauden, henkilökohtaisen hygienian, ilkivallan, tunkeutuminen, maksujen maksamatta jättäminen/maksun viivästyminen, muut vieraiden haitat tai vastaavat perusteettomat toimet. Kaikissa tällaisissa tapauksissa vieraita pyydetään jättämään tilat välittömästi ilman hyvitystä.

Varavirtalähde on saatavilla vain valituissa paikoissa, ei missään The Hosteller -kiinteistöissä.

Jotta majoituskustannukset olisivat mahdollisimman edullisia kaikille vieraille, olemme ottaneet käyttöön pay-as-you-go-järjestelmän tiettyihin mukavuuksiin, kuten lukoihin, kylpypakkauksiin ja pyyhkeisiin. Tarjoamalla näitä tuotteita maksullisin perustein voimme säilyttää huoneidemme perushinnat alhaisemmat, jolloin hostellimme on budjettitietoisten matkustajien käytettävissä. Ymmärrämme, että eri matkustajilla on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset, joten pyrimme tarjoamaan joustavuutta tarjontaamme. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.2
Erinomaista
118 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.7
 • Sijainti
  8.9
 • Henkilöstö
  9.7
 • ilmapiiri
  8.3
 • Siisteys
  9.4
 • Rahanarvoinen
  9.4
 • Palvelut
  9.1

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Kestävän kehityksen taso 1

Tämä hostelli on alkanut ottaa käyttöön käytäntöjä, joilla on myönteinen sosiaalinen ja ympäristövaikutus, ja ne ymmärtävät Staircase to Sustainability -periaatteet.
Lisätietoja

Sijainti

Viimeisimmät arviot

10
Erinomaista
07.4.2024
best stay in mcleoadganj with best view and friendliest staff(Ashwin and anantika were the best)
näytä lisää
Mies, 18-24
7.4
Erittäin hyvä
26.3.2024
Overall a pleasant stay at this property . It’s surroundings are stunning and very peaceful. It was not very social when I was there. Seemed to be all Indian guests. The Indians guests in my dorm had poor hostel etiquette, talking to each other , answering phone calls at night , not using headphones etc and as a result I had a very poor sleep . One kind staff member facilitated a request from me to move room. Signs in dorms stating rules should be put up re answering calls, use of headphones.
näytä lisää
Mies, 31-40
9.4
Erinomaista
06.3.2024
Really enjoyed being here, the staff were helpful if there were any questions/issues, the location is very nice, away from the main thoroughfare but with easily accessible routes both into the town-proper and into the mountains/hills (which is what I cared most about), the water was hot, beds comfy, the wifi was reliable and the food was very good (try the pancakes!). All in all really enjoyed it here and would come again - thanks guys for everything!
näytä lisää
Mies, 25-30

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Lukkokaapit
  • Yhteinen huone
  • Kuumat suihkut
  • Lukulamppu
  • Kattotuuletin
 • Palvelut

  • Intenetyhteys
  • Pyyhkeitä vuokrattavissa
  • Matkatavarasäilytys
  • Kiertoajelu- / matkainfopiste
  • 24 h turvapalvelu
  • Siivous
 • Ruoka ja juoma

  • Ruokailut
  • Cafe
 • Viihde

  • Lautapelit
  • Wi-Fi

Enemmän hostellit kohteessa Dharamshala