Ilmainen peruutus Varaamalla yli 3 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

8.6
Upeaa
34 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Hyvä siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Taide, rakkaus ja kulttuuri pelaavat peliä näissä Khajurahon maissa. Äärimmäisen suosittu Shivalle omistettu pyhä maana, Khajuraho on yksi neljästä legendaarisesta tämän tyyppisestä kaupungista. Kashi, Kedarnath ja Gaya ovat muut kolme.

Siellä, pienessä muinaisessa Keski-Intian kaupungissa, erotiikka on ollut syvä juuri. Ilmoittaudut erimuotoisiin kaiverruksiin, jotka kuvaavat Kamasutran inspiroimaa rakastelua, ja outoa hippiä, rentoa auraa, joka valloittaa kaupungin.

Sinussa olevalle tutkimusmatkailijalle Khajuraho nousee joka päivä listan kärkeen maan keskiosassa, mutta rakastajalle se on varmasti pelin vaihtaja.

Kaikista syistä sinun täytyy vierailla Khajurahossa, Moustache Khajuraho on toinen. Tule Moustache Khajurahoon Khajurahoon ja lisää mukavuutta, lämpöä ja ykseyttä matkallesi Khajurahoon.

1. Kaikkien asiakkaiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita voidakseen kirjautua sisään hostelliin.
2. Hinnat eivät sisällä Intian hallituksen soveltamaa tavara- ja palveluveroa, ja niistä veloitetaan hallituksen määrittämien huonehintojen yläpuolella.
3. Emme ole perhehostellit ja suosittelemme varaamaan hotellit, jos matkustat perheen kanssa. Moustache, Khajuraho on kuitenkin poikkeus, jossa isännöimme perheitä.
4. Lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet hostelliin ja kuinka voit välttää yleiset huijaukset muutaman tunnin kuluessa varauksesi vastaanottamisesta. Lue tämä sähköposti huolellisesti. Tarkista roskapostikansiosi siltä varalta, että et saa sähköpostia 12 tunnin kuluessa.
5. Huumeet ja alkoholi eivät ole sallittuja hostellin tiloissa.
6. Tupakointi ja höyrystäminen ei ole sallittua hostellin tiloissa muualla kuin tupakointialueella
7. Kaikille vieraille, jotka tahallaan / vahingossa aiheuttavat vahinkoa omaisuudelle, syövät / kuluttavat alkoholia huoneessa, tupakoivat huoneessa / kiinteistössä, rangaistaan ​​isännöitsijän ehdottamalla tavalla.
8. Jokainen vieras, joka rikkoo talon sääntöjä, kuluttaa laittomia aineita ja käyttäytyy väärin, voidaan pyytää poistumaan kiinteistöstä välittömästi. Nämä oikeudet säilyvät isännöitsijällä, joka voi tarkastelun jälkeen peruuttaa varauksesi ilman, että hän on velvollinen perimään hyvityksiä.
9. Viikset ei ota mitään vastuuta tavaroistasi. Emme ole vastuussa, jos menetät tavarasi/arvoesineet oleskelusi aikana. Pidä tavaroitasi silmällä ja pidä hauskaa kanssamme.
10. Moustache pidättää oikeuden sisäänpääsyyn
11. Muut kuin asukkaat/vierailijat eivät saa olla hostellin tiloissa.
12. Ulkopuoliset lemmikkieläimet eivät ole sallittuja missään Moustache-hostellissa
13. Tarvitsemme voimassa olevan passin ja viisumin ulkomaalaisille sekä voimassa olevan valtion valokuvallisen henkilötodistuksen ja osoitteen, kuten ajokortin, Aadhar-kortin Intian kansalaisille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Opiskelijatunnukset eivät kelpaa.
14. Vieraat, joilla on paikallinen henkilöllisyystodistus, eivät saa majoittua hostellissa. Esimerkiksi Khajurahon asukkaat eivät saa oleskella Moustache Khajurahossa.
15. 24 tunnin sisäänkirjautuminen on sallittua, mutta aikaisimmat sisäänkirjautumisajat vaihtelevat eri paikoissa, joten varmistathan sivustoltamme.
16. Jos saavut hyvin aikaisin, on suositeltavaa varata edellisenä iltana. Voit halutessasi odottaa yhteisessä huoneessamme, mutta klo 3-4 saapuville suosittelemme varaamaan ylimääräisen yön.
17. Vieraita pyydetään maksamaan etukäteen vähintään 50–100 % varauksensa summasta, jotta varaustiimi vahvistaa varauksensa milloin tahansa varauksenteon jälkeen. Tätä ennakkomaksua ei ehdottomasti palauteta
Meillä on tiukka ennakkomaksukäytäntö sisäänkirjautumisen yhteydessä
Luottokortit hyväksytään 3,5 %:n ylimääräisillä pankkikuluilla
Hinnat eivät sisällä Intian hallituksen soveltamaa tavara- ja palveluveroa, ja niistä veloitetaan hallituksen määrittämien huonehintojen yläpuolella.
Aamiainen ei sisälly huonehintoihin. Siitä veloitetaan erikseen.
Olemme matkustajahostelli, emmekä rohkaise ryhmämajoituksia tai pitkiä oleskeluja.
Jos varaat yli 4 henkilöä tai yövyt yli 7 päivää, lähetä meille sähköpostia saadaksesi valtuutuksen. Muussa tapauksessa pidätämme oikeuden peruuttaa varauksesi ilman hyvityksiä
Yli 4 hengen ryhmille ei voida taata majoitusta samassa makuusalissa
Ryhmävaraukset, joita johto ei ole varmentanut etukäteen, saman ryhmän eri jäsenten tekemät yksittäiset varaukset varauslähteestä riippumatta (joka on tehty johdon harhaanjohtamiseksi) voidaan peruuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. ilmoitus/varoitus.
Kaikki talon sääntöjä rikkovat, laittomia aineita kuluttavat ja väärin käyttäytyvät ryhmät voidaan pyytää poistumaan kiinteistöstä välittömästi. Nämä oikeudet säilyvät isännöitsijällä, joka voi tarkastelun jälkeen peruuttaa varauksesi ilman, että hän on velvollinen perimään hyvityksiä.
Jos olet varannut huoneen matkatoimiston tai online-matkatoimiston kautta (kuten Booking.com, Expedia ja Hostelworld), sinun on peruutettava tai muutettava varauksesi sen toimiston kautta, jota käytit varauksen tekemiseen.
Varauksen peruuttamiseksi on lähetettävä ilmoitus sähköpostitse kiinteistön sähköpostiosoitteeseen 48 tuntia ennen sisäänkirjautumispäivää ja sisäänkirjautumisaika ilmaista peruutusta varten. Muussa tapauksessa varauksen kokonaissumma menetetään.
Neljän tai useamman hengen ryhmävarauksissa on sähköpostilla peruutusilmoitus lähetettävä kiinteistön sähköpostiosoitteeseen vähintään 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää ja -aikaa ilmaista peruutusta varten.
Tarjousten ja kampanjoiden tapauksessa maksua EI PALAUTETA missään vaiheessa.
Tarkista vastaanotosta klo 9.00–21.00, jos haluat laajentaa sänkyäsi. Se on vain saatavuuden ja tämänhetkisten hintojen mukaan.
Maksu on suoritettava etukäteen laajennuksen vahvistamiseksi.
Olemme paljon parempia sähköpostilla kuin puhelimilla. Joten lähetä meille kysymyksesi sähköpostitse ennen kuin soitat meille ☺ (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

8.6
Upeaa
34 arvostelua
 • Turvallisuus
  10
 • Sijainti
  10
 • Henkilöstö
  10
 • ilmapiiri
  6
 • Siisteys
  6
 • Rahanarvoinen
  10
 • Palvelut
  8

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

8.6
Upeaa
15.2.2024
After a first day of adaptation, the hostel grew on us. Outside of the city centre so much calmer which was nice. Roof Terrance was lovely and wifi was fine to work up there if needed. Staff were very attentive and friendly, although we stuck out like sore thumbs being two white girls. Not many other travelers to connect with but the young locals were good to chat with. Thanks to Hemant we got to explore the town and its surrounding nature spots from a local'point of view, 10/10 for our friend!
näytä lisää
Nainen Group, 25-30
9.1
Erinomaista
08.11.2023
Great staff - were very helpful at giving advice for places to eat and activities to do. scooters available for rental at the hostel. Had a private room which was nice but shower wasn’t great. Nice rooftop.
näytä lisää
Nainen, 25-30
7.1
Erittäin hyvä
02.10.2023
They changed my dorm from 8 bed to 6 bed dorm in the name of upgrade! (later I found out that the 6 bed dorm washroom is mosquito infested and is partially open at the roof!), and refused to change me back to 8 bed dorm, because they wanted to save the AC cost! (next day, they did open the 8 bed dorm and things were OK then) Nice location, pretty competitive price for the 8 bed dorm. Sadiq strangely charged the final bill on his bank account for scooter etc. and did NOT give any receipt?
näytä lisää
Mies, 41+

Palvelut

 • Ilmainen

  • Vuodevaatteet sisältyvät
  • Ilmainen pysäköinti
  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Yhteinen huone
  • Aamiainen ei sisälly hintaan
  • Air Conditioning
  • Jääkaappi
  • Lukulamppu
  • Pysäköinti
  • Hiustenkuivaajat
  • Silitysrauta/-lauta
  • Pyyhkeet eivät sisälly hintaan
  • Flexible NRR
 • Palvelut

  • Pesulapalvelut
  • Pyyhkeitä vuokrattavissa
  • Matkatavarasäilytys
  • 24 h vastaanotto
  • Siivous
 • Ruoka ja juoma

  • Ruokailut
 • Viihde

  • Lautapelit
  • Wi-Fi

Enemmän hostellit kohteessa Khajuraho