Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.4
Erinomaista
287 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Madpackers on vihdoin astunut jalkansa "Amritsariin - Punjabin sydämeen". Amritsar on sikhien tärkeä pyhiinvaelluskeskus ja matkailukeskus kaikille. Kaupungissa on kultainen temppeli, joka sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä hostellistamme. Jallianwala Bagh on 4 minuutin kävelymatkan päässä

Madpackers Amritsarissa on terassi ja yhteinen oleskelutila. Omissa kylpyhuoneissamme on suihku. Hostellin huoneissa on myös ilmainen Wi-Fi. Madpackers Amritsarin jokaisessa huoneessa on ilmastointi ja kylpyhuone.

Talon säännöt:

Madpackers käsittelee Intian ulkopuolella myönnetyt maksukortit ilmaisen peruutusajan päätyttyä varmistaakseen, että niillä on riittävästi saldoa. Intiassa myönnettyjen korttien varauksia ei vahvisteta, ellemme saa koko maksua etukäteen. Jätä puhelinnumerosi varauksen yhteydessä. Madpackers ei hyväksy käteismaksuja.

Muista jättää yhteystietosi varauksen yhteydessä. Otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme sisäänkirjautumisajan ja muut tiedot.

Varaukset, joita ei palauteta,

Madpackers yrittää veloittaa korttiasi 24 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä. Jos maksu epäonnistuu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kehotetaan päivittämään korttitietosi. Sinulla on 24 tuntia aikaa tehdä tämä päivitys. Jos et päivitä tietojasi ajoissa tai jos päivitetyt tiedot epäonnistuvat, meidän on peruutettava varauksesi.

LUOTTO/VELOITUS Maksu Madpackers yrittää tehdä ennakkovarteen ja pidättää koko summan väliaikaisesti. Jos emme voi tehdä sitä, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kehotetaan päivittämään korttitietosi. Sinulla on 24 tuntia aikaa tehdä tämä päivitys. Jos et päivitä korttiasi ajoissa tai jos päivitetyt tiedot eivät onnistu veloittamaan, meidän on peruutettava varauksesi.

Huippusesonkipolitiikka

1. lokakuuta - 31. maaliskuuta välisille varauksille vieraita pyydetään maksamaan vähintään 50–100 % etukäteen varauksen summasta, jotta varaustiimi vahvistaa varauksensa. (Rajasthan)

Ajanjaksolle 1.11.–30.6. tehdyistä varauksista vieraita pyydetään maksamaan vähintään 50–100 % etukäteen varauksen summasta, jotta varaustiimi vahvistaa varauksensa. ( Uttarakhand ja Himachal Pradesh )

1. Sisäänkirjautumisaika: 14:00 - 23:59 Jos haluat kirjautua sisään tämän jälkeen, ilmoita siitä majoituspaikkaan etukäteen.

2. Uloskirjautumisaika: ennen klo 12.00

3. Myöhäinen saapuminen: Jos saavut puolenyön jälkeen, suosittelemme varaamaan vuodepaikan edelliselle päivälle, jotta vältytään odottamasta yhteisessä huoneessa sisäänkirjautumisaikaan asti.

4. Automaattinen no-show: Peruutus on klo 23:00 jälkeen, jos saavut klo 21:00 jälkeen. Ilmoitathan meille etukäteen!

5. Vahvistussähköposti: Saat hostellista vahvistussähköpostin 12 tunnin kuluessa varauksesta. Lue tämä sähköposti huolellisesti, sillä siinä on varaustiedot ja joitain olennaisia ​​tietoja Madpackersista sekä yksityiskohtaiset ohjeet hostelliin. Jos et saa sähköpostia 12 tunnin kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

6. Maksu: Kaikki vakiovaraukset on maksettava verkossa (UPI tai kortti) (INR) vain sisäänkirjautumisen yhteydessä. Majoituspaikka pidättää kuitenkin oikeuden ennakkomaksuun pankkisiirrolla ryhmävarauksissa ja sesonkiaikana. MADPACKERS EI HYVÄKSY KÄTEISTÄ VAIN VERKKOMAKSUA.

7. Peruutussäännöt: Vieras voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 7 vrk ennen saapumista. Asiakkaalta veloitetaan varauksen kokonaishinta, jos hän peruuttaa varauksen
7 päivää ennen saapumista. Jos vieras ei saavu paikalle/peruuta, häneltä veloitetaan myös koko hinta. Takuumaksua ei palauteta.

8. Ryhmävaraukset: Ota yhteyttä suoraan ryhmävarauksia varten. Ryhmävarauksia ei voi tehdä verkossa. Otamme vastaan ​​enintään 4 henkilöä verkkovarauksella. Huomaathan, että varauksesi voidaan peruuttaa, jos teet useita erillisiä varauksia ja ryhmän kokonaismäärä on yli 4.

9. Tupakointi kielletty: Kaikissa huoneissa on tiukka tupakointikielto.

10. Hallituksen laki - Vieraiden on esitettävä voimassa oleva henkilötodistus sisäänkirjautumisen yhteydessä. Ulkomaalaisten on esitettävä voimassa oleva passi ja viisumi, kun taas intialaisten on esitettävä voimassa oleva valtion hyväksymä henkilötodistus. PAN-korttia ei pidetä voimassaolevana henkilöllisyystodistuksena. Paikallista henkilötodistusta ei hyväksytä, vaan majoituspaikka veloittaa peruutusehtojen mukaisesti.

11. Ikärajoitus: Otamme vastaan ​​vieraita 18-40 v.

12. Säännellyt AC-ajat asuntoloissa soveltuvin osin.

13. Kaikki varaukset, joita ei palauteta, on suoritettava 100 % jäljellä olevasta maksusta etukäteen varauksen vahvistamiseksi. Hostelli lähettää sinulle maksulinkin maksua varten varauksenteon jälkeen.

14. Huippusesonki: Diwali, uusi vuosi, joulu, holi ja kamelimessut Pushkarissa. Kaikkia hintoja ei palauteta.

(Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.4
Erinomaista
287 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.6
 • Sijainti
  9.5
 • Henkilöstö
  9.8
 • ilmapiiri
  9.3
 • Siisteys
  9.2
 • Rahanarvoinen
  9.5
 • Palvelut
  9

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

9.4
Erinomaista
08.5.2024
Good option for Amritsar. Has an option to go to the border. Decent AC in the room but not amazing. Privacy certain and big lockers. Short walk to the temple. Would stay again
näytä lisää
Mies, 25-30
9.1
Erinomaista
02.5.2024
Would recommend this to anyone staying in Amritsar. A 10 minute walk from the Golden Temple / museums etc., small cafe offering basic food and beer, easy to meet other travellers. Would definitely recommend doing the border tour - very good value and great to learn about Amritsar from Vicky on the way.
näytä lisää
Pari, 25-30
9.1
Erinomaista
30.4.2024
A nice hostel with a GREAT location. A short walk away from the Golden Temple and other attractions and eating places. There's LOTS to see and do around. The staff is also very helpful and polite. Great little rooftop from where you can see the Golden Temple.
näytä lisää
Mies, 25-30

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen WiFi
 • Palvelut

  • Vastaanotto (rajoitettu aukioloaika)
 • Ruoka ja juoma

  • Ruokailut
  • Cafe
 • Viihde

  • Jalkapallo
  • Wi-Fi

Enemmän hostellit kohteessa Amritsar