Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.3
Erinomaista
301 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Madpackers on vihdoin astunut jalkansa "Amritsariin - Punjabin sydämeen". Amritsar on sikhien tärkeä pyhiinvaelluskeskus ja matkailukeskus kaikille. Kaupungissa on kultainen temppeli, joka sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä hostellistamme. Jallianwala Bagh on 4 minuutin kävelymatkan päässä

Madpackers Amritsarissa on terassi ja yhteinen oleskelutila. Omissa kylpyhuoneissamme on suihku. Hostellin huoneissa on myös ilmainen Wi-Fi. Madpackers Amritsarin jokaisessa huoneessa on ilmastointi ja kylpyhuone.

Talon säännöt:

Madpackers käsittelee Intian ulkopuolella myönnetyt maksukortit ilmaisen peruutusajan päätyttyä varmistaakseen, että niillä on riittävästi saldoa. Intiassa myönnettyjen korttien varauksia ei vahvisteta, ellemme saa koko maksua etukäteen. Jätä puhelinnumerosi varauksen yhteydessä. Madpackers ei hyväksy käteismaksuja.

Muista jättää yhteystietosi varauksen yhteydessä. Otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme sisäänkirjautumisajan ja muut tiedot.

Varaukset, joita ei palauteta,

Madpackers yrittää veloittaa korttiasi 24 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä. Jos maksu epäonnistuu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kehotetaan päivittämään korttitietosi. Sinulla on 24 tuntia aikaa tehdä tämä päivitys. Jos et päivitä tietojasi ajoissa tai jos päivitetyt tiedot epäonnistuvat, meidän on peruutettava varauksesi.

LUOTTO/VELOITUS Maksu Madpackers yrittää tehdä ennakkovarteen ja pidättää koko summan väliaikaisesti. Jos emme voi tehdä sitä, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kehotetaan päivittämään korttitietosi. Sinulla on 24 tuntia aikaa tehdä tämä päivitys. Jos et päivitä korttiasi ajoissa tai jos päivitetyt tiedot eivät onnistu veloittamaan, meidän on peruutettava varauksesi.

Huippusesonkipolitiikka

1. lokakuuta - 31. maaliskuuta välisille varauksille vieraita pyydetään maksamaan vähintään 50–100 % etukäteen varauksen summasta, jotta varaustiimi vahvistaa varauksensa. (Rajasthan)

Ajanjaksolle 1.11.–30.6. tehdyistä varauksista vieraita pyydetään maksamaan vähintään 50–100 % etukäteen varauksen summasta, jotta varaustiimi vahvistaa varauksensa. ( Uttarakhand ja Himachal Pradesh )

1. Sisäänkirjautumisaika: 14:00 - 23:59 Jos haluat kirjautua sisään tämän jälkeen, ilmoita siitä majoituspaikkaan etukäteen.

2. Uloskirjautumisaika: ennen klo 12.00

3. Myöhäinen saapuminen: Jos saavut puolenyön jälkeen, suosittelemme varaamaan vuodepaikan edelliselle päivälle, jotta vältytään odottamasta yhteisessä huoneessa sisäänkirjautumisaikaan asti.

4. Automaattinen no-show: Peruutus on klo 23:00 jälkeen, jos saavut klo 21:00 jälkeen. Ilmoitathan meille etukäteen!

5. Vahvistussähköposti: Saat hostellista vahvistussähköpostin 12 tunnin kuluessa varauksesta. Lue tämä sähköposti huolellisesti, sillä siinä on varaustiedot ja joitain olennaisia ​​tietoja Madpackersista sekä yksityiskohtaiset ohjeet hostelliin. Jos et saa sähköpostia 12 tunnin kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

6. Maksu: Kaikki vakiovaraukset on maksettava verkossa (UPI tai kortti) (INR) vain sisäänkirjautumisen yhteydessä. Majoituspaikka pidättää kuitenkin oikeuden ennakkomaksuun pankkisiirrolla ryhmävarauksissa ja sesonkiaikana. MADPACKERS EI HYVÄKSY KÄTEISTÄ VAIN VERKKOMAKSUA.

7. Peruutussäännöt: Vieras voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 7 vrk ennen saapumista. Asiakkaalta veloitetaan varauksen kokonaishinta, jos hän peruuttaa varauksen
7 päivää ennen saapumista. Jos vieras ei saavu paikalle/peruuta, häneltä veloitetaan myös koko hinta. Takuumaksua ei palauteta.

8. Ryhmävaraukset: Ota yhteyttä suoraan ryhmävarauksia varten. Ryhmävarauksia ei voi tehdä verkossa. Otamme vastaan ​​enintään 4 henkilöä verkkovarauksella. Huomaathan, että varauksesi voidaan peruuttaa, jos teet useita erillisiä varauksia ja ryhmän kokonaismäärä on yli 4.

9. Tupakointi kielletty: Kaikissa huoneissa on tiukka tupakointikielto.

10. Hallituksen laki - Vieraiden on esitettävä voimassa oleva henkilötodistus sisäänkirjautumisen yhteydessä. Ulkomaalaisten on esitettävä voimassa oleva passi ja viisumi, kun taas intialaisten on esitettävä voimassa oleva valtion hyväksymä henkilötodistus. PAN-korttia ei pidetä voimassaolevana henkilöllisyystodistuksena. Paikallista henkilötodistusta ei hyväksytä, vaan majoituspaikka veloittaa peruutusehtojen mukaisesti.

11. Ikärajoitus: Otamme vastaan ​​vieraita 18-40 v.

12. Säännellyt AC-ajat asuntoloissa soveltuvin osin.

13. Kaikki varaukset, joita ei palauteta, on suoritettava 100 % jäljellä olevasta maksusta etukäteen varauksen vahvistamiseksi. Hostelli lähettää sinulle maksulinkin maksua varten varauksenteon jälkeen.

14. Huippusesonki: Diwali, uusi vuosi, joulu, holi ja kamelimessut Pushkarissa. Kaikkia hintoja ei palauteta.

(Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.3
Erinomaista
301 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.6
 • Sijainti
  9.5
 • Henkilöstö
  9.7
 • ilmapiiri
  9.1
 • Siisteys
  9.1
 • Rahanarvoinen
  9.5
 • Palvelut
  8.8

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

10
Erinomaista
18.7.2024
This has been such a pleasant stay! The facilities are clean, the staff is amazing! Helpful, friendly, and very fun. We will definitely stay here again if we come back to Amritsar.
näytä lisää
Nainen, 18-24
9.7
Erinomaista
17.7.2024
Great hostel, located 10 minutes away from the golden temple. The staff were lovely and friendly, I fell ill whilst I was there and they offered me medicines and really useful advice. There is a roof top terrace which is nice to have a beer on and meet other travellers. I also used the hostels resident driver to be taken to the train station and for the waguh border. He was great, very informative, the price for the border trip was much cheaper than others
näytä lisää
Mies, 18-24
9.1
Erinomaista
16.7.2024
This is a great place to stay to visit the golden temple, walking distance. Vicky is a great host, he brings lots of positive energy and his tour is great value for money! Definitely recommend checking out the Pakistan/India border.
näytä lisää
Nainen, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen WiFi
 • Palvelut

  • Vastaanotto (rajoitettu aukioloaika)
 • Ruoka ja juoma

  • Ruokailut
  • Cafe
 • Viihde

  • Jalkapallo
  • Wi-Fi

Enemmän hostellit kohteessa Amritsar