XiaoGang Soul Habitat Surf Club

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 2 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

ei arvioita
0 arvostelua
Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kiinteistövälitys Kuvaus

XiaoGang Soul Habitat Surf Club, tiibetiläisiä piirteitä omaava majatalo Hainanin saarella, sijaitsee kansainvälisen turistitien vieressä Houcheng Villagessa, Lijin kaupungissa, Wanning Cityssä, 10 kilometrin päässä turistitieltä ja kätevän liikenteen yhteydestä. Se on noin 9 kilometrin päässä suurnopeusjuna-asemalta saaren Shenzhoun aseman ympärillä.

Huoneet ovat täydelliset, 100M laajakaista langaton WiFi-peitto, jokaisessa huoneessa on itsenäinen ilmastointi, 24h lämmintä vettä. Sisälle on rakennettu suuri piha. Pihalla teemme ulkoilma-KTV:tä ja laulamme yhdessä. Jokainen meistä voi olla superlaulaja täällä. Pelaamme yhdessä lautapelejä (Poker Werewolf, UNO, joka on salaperäinen, totuus tai rohkeus, pokeri, Mahjong.) Jokainen meistä voi olla tunnelman luoja, ja voimme myös istua yhdessä ja keskustella ystävien kanssa kaikkialta maailmasta, jakaa tarinoita, jakaa omia elämänkokemuksiamme ja omia matkatarinoitamme.

Pyöräilyn ystäville Xiaogang Post sijaitsee Hainan International Tourism Highwayn vieressä. Pyöräilijät voivat nauttia Wanning International Tourism Highwayn viehätysvoimasta Sanyasta Shenzhoun niemimaalle tai Boaosta Xiaogang Postiin. Boaosta Xiaogang Yizhaniin (Shenzhou Feidengin asema) on suositeltavaa mennä Boaosta Hele Towniin, sitten Gangbein satamaan ja sitten Dahuajiaoon ja jatkaa pyöräilyä turistitietä pitkin ohittaen vuorotellen Spring Garden Sea ja Baoding Sea. . Wuchanghai, Sun River Bridge, Dongao Wetland, luovutettuaan Chenglingin Xiaogang Post Houselle; Sanyasta Xiaogang Post Houseen on suositeltavaa ajaa National Highway 223 Sanyasta Lingshuihin, sitten Xinglongiin ja jatkaa Xingmei Avenuea Kun saavut Shimei Baylle, voit vierailla Hainanin kirjakaupassa (Phoenix Jiuli -kirjakauppa) ja ajaa pitkin turistitie Shimei Baystä noin kahdeksan kilometriä Xiaogang Postiin. Itse ajaville turisteille Xiaogang Innissä on ilmainen pysäköintialue, jossa on paljon tilaa.

Illalla omistaja valmistaa kulkijoille satunnaisesti milloin tahansa, ja ystävät valmistavat illallisen, ja se on myös sichuanilainen keittiö, jota kaikki rakastavat. Täällä voit tuntea mausteisen Sichuanin maun. Wan Ning Xiao Gang Guest House toivottaa lämpimästi tervetulleeksi retkeilijät, pyöräilyn harrastajat ja ystävät, jotka matkustavat yksin. Meillä on tarina, kun tulet!

*** Kiinteistösäännöt ja ehdot:
1. Peruutusehdot: Vähintään 1 päivä etukäteen peruutuksesta, muussa tapauksessa sinun on maksettava ensimmäisen yön saldo myöhäisestä peruutusmaksusta/ei saapumisesta.
2. Sisäänkirjautuminen klo 14.00 alkaen.
3. Uloskirjautuminen ennen klo 12.00.
4. Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä ja matkapuhelimella.
5. Sisältää verot.
6. Aamiainen ei sisälly hintaan.
7. Tupakointi kielletty huoneessa, meillä on tupakointialue.
8. Vastaanotto palvelee 24 tuntia.
(Auto-translated from original language)

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Palvelut