Kestävän kehityksen taso 1
Ilmainen WiFi

The Hosteller Shimla

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

8.5
Upeaa
67 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Aivan Shimla Mall Roadilla sijaitseva Hosteller Shimla on mukavuuden, tyylin ja kauneuden ruumiillistuma. Tämä upouusi retkeilijähostelli on kolme kerrosta korkea - siinä on 21 ylellistä huonetta; tarjoaa enemmän tilaa ja mukavuutta kuin useimmat. Voit valita tilavista asuntoloista tai ylellisistä yksityishuoneista; täydellinen kaikille kaveriporukoille. Hostellissa on myös selkeästi älykäs muotoilu, joka erottaa sen muista. Pääset nauttimaan modernista ja viileästä sisustuksesta joutumatta luopumaan vilkkaan retkeilijähostellin mukavuudesta ja lämmöstä. Hostellissa on pohjakerroksen yhteinen alue ja erityinen kattokahvila, josta on suora näkymä Mall Roadille.

Tärkeä muistiinpano:
Hosteller on reppumatkailijoiden hostelliketju, joka sopii hyvin nuorille reppumatkailijoille. Brändinä emme suosittele perheitä emmekä anna kaikkien alle 18-vuotiaiden majoittua luoksemme, emmekä salli alle 18-vuotiaiden lasten tai vauvojen sisäänpääsyä, vaikka he matkustaisivat laillisten huoltajien kanssa.
Sisäänkirjautuminen klo 13.00-23.00

Lähtö - klo 11.00

Hosteller's Unbox Cafe tarjoilee muna- ja kasvisvaihtoehtoja. Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Kahvilan aika: 8.00–14.00 ja 18.00–23.00

Hosteller Shimla on matkailijoille, jotka haluavat kokea yöpymisen lähellä The Mall Roadia ja kauniita näkymiä. Pitäen mielessä, että ostoskeskuksen tielle pääsee vain jalkaisin, ja niin olemme mekin (sijaitsee 10 - 12 minuutin etäisyydellä hissipysäköinnistä).

Vierailija-aika: klo 10-20


Etsi alta ajosuunta.

Uudelta linja-autoasemalta nouse taksi/bussi hissille.

Ota hissin tiskiltä Rs 10 / - lippu ja siirry ostoskeskuksen tielle.

Etupuolella näet Indira Gandhi -urheilukeskuksen.

Vasemmalla on ylöspäin suuntautuva polku Intian rantaan. Kulje sitä polkua ja kävele 10 minuuttia. Se vie sinut suoraan Hostelleriin.

Hosteller Shimla Route - https://goo.gl/maps/maNX9gY82ga7aGh56

• Tapa 1: Pidempi mutta kätevä ~ 20 min. kävellä https://goo.gl/maps/khWWeBPaknW6DWLDA

• Tapa 2: Lyhyempi mutta melko jyrkkä ~ 15 min. vaellus https://goo.gl/maps/m8ujiHQ62xSvjVUw5

Kaikissa muissa kysymyksissä ota meihin yhteyttä suoraan.

Ei ulkonaliikkumiskieltoa.

Brändin eri hostelleihin voidaan soveltaa tiettyjä sääntöjä tiettyinä aikoina vuodesta, ja samat säännöt tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vieraalta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta milloin tahansa ennen varausvahvistuksen saapumispäivää, mikäli asiakas ei suorita ennakkomaksua, varaus voidaan peruuttaa.

Hostelleissamme hyväksytyt maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Luottokortti ja UPI.

Huonehinnat eivät sisällä veroja. Verot eivät sisälly hintaan. Huoneen hinta on alle 7500 INR per yö, verot ovat 12 %. Huoneesta, jonka hinta on yli 7500 INR per yö, veloitetaan 18 %:n ylimääräinen veromaksu.

Vieras voi käyttää ylimääräistä patjaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpatja on saatavilla saatavuuden mukaan.

Mikäli matkustaja saapuu sisäänkirjautumisaikaa aikaisemmin, hän voi hengailla yleisessä tilassa/kahvilassa sisäänkirjautumisaikaan asti. (Jos vieraat kuitenkin saapuvat jo klo 5.30-6, on erittäin suositeltavaa varata sänky edelliseksi yöksi hyvien yöunien varmistamiseksi).

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista etukäteispyynnöstä saatavuuden mukaan.

Matkustajat voivat säilyttää matkatavaransa, uloskirjautumisen jälkeen, hostellin vaatehuoneessa, jos he lähtevät myöhään vastaavista kaupungeista.

Emme voi taata majoitusta samassa makuusalissa, jos 3 tai 4 henkilöä matkustaa yhdessä. Huoneiden jako tietyssä yksityishuonekategoriassa voi vaihdella saatavuuden mukaan. Se on ehdottomasti saatavuuden mukaan sisäänkirjautumishetkeen asti.

Tarjoamme säilytyskaappeja vain asuntoloihin. Jokaisessa sängyssä on lukittava kaappi, jossa asiakkaat voivat säilyttää arvoesineensä. Suosittelemme, että pidät mukanasi kaapin lukkoa tarvittaessa. Riippulukon käyttö vastaanotosta on kuitenkin mahdollista saatavuuden mukaan ja lisämaksusta. On suositeltavaa kantaa mukana lukko.

Jos hostelli pitää minkä tahansa vieraan toiminnan sopimattomana tai jos hostelli saa tietää sopimattomasta käytöksestä, hostelli pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin vierasta vastaan. Voit olla varma, että hallinto suorittaa asianmukaiset tutkimukset varmistaakseen, että tapaus käsitellään täysin oikeudenmukaisesti.

Kaikista peruutuksista, jos niistä ilmoitetaan 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, voidaan saada 100 %:n hyvitys. Jos peruutus tapahtuu 7 päivän sisällä sisäänkirjautumispäivästä, hyvitystä ei palauteta, ja siitä veloitetaan 100 % peruutuskulut. Jos asiakas ei saavu paikalle, häneltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Varaukset, joita ei palauteta, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen, jos ne peruutetaan milloin tahansa.

Jos asiakas haluaa jatkaa oleskeluaan missä tahansa hostellissa, varauksen tekeminen riippuu saatavuudesta.

Huone tarjotaan verkkosivustolla voimassa olevilla hinnoilla, ei edellisen varauksen hinnoilla.

Hostellin johto ei ole vastuussa matkatavaroiden tai henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta. Vieraiden tulee varmistaa, että he eivät jätä omaisuuttaan ilman valvontaa aina.

Kahviloiden ajat ja saatavuus vaihtelevat paikasta toiseen, vieraat voivat viitata virallisilla verkkosivuillamme samaan.

Kahvilan toiminta on kausiluonteista, sen voi varmistaa hostellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hostellers Unbox -kahvilassa tarjoillaan muna- ja kasvisvaihtoehtoja.

Ateriat eivät sisälly huonehintaan ja niitä voi ostaa à la carte -periaatteella talon kahviloissamme.

Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Asiakkaat voivat tilata ja kuluttaa ulkopuolista ruokaa vain niille osoitetuissa ruokailutiloissa ja yksityisissä huoneissa.

Huumeiden/päihteiden/alkoholin väärinkäyttö on ehdottomasti kielletty kaikissa hostelleissamme. Mikäli jonkun havaitaan hallussaan tai käyttävän huumeita/alkoholia oleskelunsa aikana, häntä vastaan ​​ryhdytään tiukkoihin toimenpiteisiin ja henkilöä pyydetään jättämään hostelli välittömästi ja hänet estetään ikuisesti yöpymästä hostellissamme.

Kaikissa hostelleissamme on tupakointialueet. Tupakointi asuntoloissa on ehdottomasti kielletty.

Vieraan katsotaan sopimattomaksi jatkamaan missään hostellissamme huumeiden väärinkäytön, vieras- ja varaussääntöjen noudattamatta jättämisen, huonon käytöksen (fyysisen/henkisen/sanallisen tai kaikenlaisen), varkauden, henkilökohtaisen hygienian, ilkivallan, tunkeutuminen, maksujen maksamatta jättäminen/maksun viivästyminen, muut vieraiden haitat tai vastaavat perusteettomat toimet. Kaikissa tällaisissa tapauksissa vieraita pyydetään jättämään tilat välittömästi ilman hyvitystä.

Varavirtaa ei ole saatavilla tässä kiinteistössä.

Jotta majoituskustannukset olisivat mahdollisimman edullisia kaikille vieraille, olemme ottaneet käyttöön pay-as-you-go-järjestelmän tiettyihin mukavuuksiin, kuten lukoihin, kylpypakkauksiin ja pyyhkeisiin. Tarjoamalla näitä tuotteita maksullisin perustein voimme säilyttää huoneidemme perushinnat alhaisemmat, jolloin hostellimme on budjettitietoisten matkustajien käytettävissä. Ymmärrämme, että eri matkustajilla on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset, joten pyrimme tarjoamaan joustavuutta. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

8.5
Upeaa
67 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.2
 • Sijainti
  8.8
 • Henkilöstö
  8.9
 • ilmapiiri
  8.1
 • Siisteys
  9
 • Rahanarvoinen
  8.3
 • Palvelut
  7.7

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Kestävän kehityksen taso 1

Tämä hostelli on alkanut ottaa käyttöön käytäntöjä, joilla on myönteinen sosiaalinen ja ympäristövaikutus, ja ne ymmärtävät Staircase to Sustainability -periaatteet.
Lisätietoja

Sijainti

Viimeisimmät arviot

7.4
Erittäin hyvä
22.6.2023
In my experience the hostel is overpriced and not cleaned well enough. Firstly, the dorm rooms aren't locked, so anyone can just walk in. The room is very small for the amount of people, and has no ac/fan or air circulation system in general. The toilet clearly has a clear air circulation/humidity issue, as the walls, door and the sink are moldy, quite uncomfortably even in an Indian level. The sounds from the corridor are very clear in the rooms, and there seems to be no silence time.
näytä lisää
Nainen, 18-24
10
Erinomaista
01.2.2024
Property was great and the staff is really helpful
näytä lisää
Mies, 18-24
8.3
Upeaa
31.1.2024
The hostel is clean and comfortable. The cafe has nice food and the view is amazing. The staff were friendly and helpful. It is located a little away from the main part of shimla so it's a walk to get anywhere. Didn't feel like there was a backpacker vibe at the hostel as there isn't really anywhere to hangout. Only complaint is that I wasn't allowed a heater for the dorm and it was freezing! Even more frustrating as they were available for the private rooms. I left early because I was cold.
näytä lisää
Nainen, 31-40

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Lukkokaapit
  • Yhteinen huone
 • Palvelut

  • Pesulapalvelut
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Pyyhkeitä vuokrattavissa
  • Matkatavarasäilytys
  • 24 h vastaanotto
  • Kiertoajelu- / matkainfopiste
  • Siivous
 • Ruoka ja juoma

  • Ruokailut
  • Cafe
 • Viihde

  • Lautapelit
  • Wi-Fi

Enemmän hostellit kohteessa Shimla