Kestävän kehityksen taso 1
Ilmainen WiFi

The Hosteller Mussoorie, Mall Road

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

8.9
Upeaa
29 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Aivan Mall Roadin vieressä sijaitsevan Hosteller Mussoorie Minin kaikista huoneista on panoraamanäkymät laaksoon. 4 asuntolaa ja 4 yksityistä huonetta, pelihuone ja yhteiset tilat täynnä energiaa - se on täydellinen pakopaikka kaupungin elämästä. Modernia lähestymistapaa ajatellen tila on muutettu dynaamisen suunnittelun tyyliin. Kerroksia yhdistävät kierreportaat, portugalilaisvaikutteiset puukalusteet, tilavat pylvässängyt ja minimalistinen konseptisointi tekevät hostellista erittäin ainutlaatuisen.

Suloinen kirjastoalue toivottaa sinut tervetulleeksi sisään astuessasi. Se on taivas kaikille kirjan ystäville, koska se on täynnä mielenkiintoisia kirjoja. Kuvittele istuvasi niillä supermukavilla tuoleilla, kun siemailet kupillista chaita ja menetät itsesi Ruskin Bondin maailmaan! Aika unenomainen, eikö? Jätä kaikki huolesi taakse ja päästä eroon kaikesta stressistä, kun liity matkatovereiden joukkoon tässä hiljaisessa ja rauhallisessa pakopaikassa. Tämä lähellä kaupunkia mutta rauhallinen hostelli on tarkoitettu kaikille kirjailijoille, taiteilijoille, luoville sieluille ja matkan ystäville, jotka haluavat elää parasta vuoristoelämäänsä.

Hosteller on reppumatkailijoiden hostelliketju, joka sopii hyvin nuorille reppumatkailijoille. Brändinä emme suosittele perheitä emmekä anna kaikkien alle 18-vuotiaiden majoittua luoksemme, emmekä salli alle 18-vuotiaiden lasten tai vauvojen sisäänpääsyä, vaikka he matkustaisivat laillisten huoltajien kanssa.

Huomaathan, että Mall Roadin vesijohtojen rakennustöiden vuoksi kaikki tiet ovat tukossa (Library Chowkin molemmilta puolilta sekä kuvapalatsilta).
4- ja 2-pyöräiset eivät ole sallittuja Mall Roadilla (yksityinen ja keltainen rekisterikilpi).
Jos vieraat tulevat omilla ajoneuvoillaan, heidän on pysäköitävä se Library Chowkin lähelle. Siellä on monitasoinen pysäköintialue, ja se tulee alaspäin noin 100 Mtr. Siellä on kylttitaulu Padmini Niwas (se on ylöspäin suuntautuva tapa), jonka avulla asiakkaat pääsevät helposti TH Mussoorie Mall Roadille.

Etsi alta ajosuunta.

Ota Dehradunin rautatieasemalta taksi/bussi Mussoorien kirjastoon. Taksimaksut ovat Rs 350/- ja linja-auto 70/-. Käänny kirjastosta vasemmalle, ja siellä on taulu, jossa lukee "I Love Mussoorie". Tule sitten alas Tibetin Market Galin kautta, ja sieltä tulet Hosteller Mussoorie Miniin.

Sisäänkirjautuminen klo 13.00-23.00
Lähtö - klo 11.00

Huomioithan, että majoituspaikkaan on 5 minuutin kalteva kävelymatka, jota seuraa noin 50 portaita.

Hosteller's Unbox Cafe tarjoilee muna- ja kasvisvaihtoehtoja. Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.
Kahvilan aika: 8.00–14.00 ja 18.00–23.00
Vierailija-aika: klo 10-20


Ei ulkonaliikkumiskieltoa.

Brändin eri hostelleissa voidaan soveltaa tiettyjä sääntöjä tiettyinä aikoina vuodesta, ja samat säännöt tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vieraalta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta milloin tahansa ennen varausvahvistuksen saapumispäivää, mikäli asiakas ei suorita ennakkomaksua, varaus voidaan peruuttaa.

Hostelleissamme hyväksytyt maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Luottokortti ja UPI.

Huonehinnat eivät sisällä veroja. Verot eivät sisälly hintaan. Huoneen hinta on alle 7500 INR per yö, verot ovat 12 %. Huoneesta, jonka hinta on yli 7500 INR per yö, veloitetaan 18 %:n ylimääräinen veromaksu.

Vieras voi käyttää ylimääräistä patjaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpatja on saatavilla saatavuuden mukaan.

Mikäli matkustaja saapuu sisäänkirjautumisaikaa aikaisemmin, hän voi hengailla yleisessä tilassa/kahvilassa sisäänkirjautumisaikaan asti. (Jos vieraat kuitenkin saapuvat jo klo 5.30-6, on erittäin suositeltavaa varata sänky edelliseksi yöksi hyvien yöunien varmistamiseksi).

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista etukäteispyynnöstä saatavuuden mukaan.

Matkustajat voivat säilyttää matkatavaransa, uloskirjautumisen jälkeen, hostellin vaatehuoneessa, jos he lähtevät myöhään vastaavista kaupungeista.

Emme voi taata majoitusta samassa makuusalissa, jos 3 tai 4 henkilöä matkustaa yhdessä. Huoneiden jakaminen tietyssä yksityishuonekategoriassa voi vaihdella saatavuuden mukaan. Se on ehdottomasti saatavuuden mukaan sisäänkirjautumishetkeen asti.

Tarjoamme säilytyskaappeja vain asuntoloihin. Jokaisessa sängyssä on lukittava kaappi, jossa asiakkaat voivat säilyttää arvoesineensä. Suosittelemme, että pidät mukanasi kaapin lukkoa tarvittaessa. Riippulukon käyttö vastaanotosta on kuitenkin mahdollista saatavuuden mukaan ja lisämaksusta. On suositeltavaa kantaa mukana lukko.

Jos hostelli pitää minkä tahansa vieraan toiminnan sopimattomana tai jos hostelli saa tietää sopimattomasta käytöksestä, hostelli pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin vierasta vastaan. Voit olla varma, että hallinto suorittaa asianmukaiset tutkimukset varmistaakseen, että tapaus käsitellään täysin oikeudenmukaisesti.

Kaikista peruutuksista, jos niistä ilmoitetaan 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, voidaan saada 100 %:n hyvitys. Jos peruutus tapahtuu 7 päivän sisällä sisäänkirjautumispäivästä, hyvitystä ei palauteta, ja siitä veloitetaan 100 % peruutuskulut. Jos asiakas ei saavu paikalle, häneltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Varaukset, joita ei palauteta, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen, jos ne peruutetaan milloin tahansa.

Jos asiakas haluaa jatkaa oleskeluaan missä tahansa hostellissa, varauksen tekeminen riippuu saatavuudesta.

Huone tarjotaan verkkosivustolla voimassa olevilla hinnoilla, ei edellisen varauksen hinnoilla.

Hostellin johto ei ole vastuussa matkatavaroiden tai henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta. Vieraiden tulee varmistaa, että he eivät jätä omaisuuttaan ilman valvontaa aina.

Kahviloiden ajat ja saatavuus vaihtelevat paikasta toiseen, vieraat voivat viitata virallisilla verkkosivuillamme samaan.

Kahvilan toiminta on kausiluonteista, sen voi varmistaa hostellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hostellers Unbox -kahvilassa on tarjolla muna- ja kasvisvaihtoehtoja.

Ateriat eivät sisälly huonehintaan ja niitä voi ostaa à la carte -periaatteella talon kahviloissamme.

Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Asiakkaat voivat tilata ja nauttia ulkopuolista ruokaa vain niille osoitetuissa ruokailutiloissa ja yksityisissä huoneissa.

Huumeiden/päihteiden/alkoholin väärinkäyttö on TÄRKEÄÄN kielletty kaikissa hostelleissamme. Mikäli jonkun havaitaan hallussaan tai käyttävän huumeita/alkoholia oleskelunsa aikana, häntä vastaan ​​ryhdytään tiukkoihin toimenpiteisiin ja henkilöä pyydetään jättämään hostelli välittömästi ja hänet estetään ikuisesti yöpymästä hostellissamme.

Kaikissa hostelleissamme on tupakointialueet. Tupakointi asuntoloissa on ehdottomasti kielletty.

Vieraan katsotaan sopimattomaksi jatkamaan missään hostellissamme huumeiden väärinkäytön, vieras- ja varaussääntöjen noudattamatta jättämisen, huonon käytöksen (fyysisen/henkisen/sanallisen tai kaikenlaisen), varkauden, henkilökohtaisen hygienian, ilkivallan, tunkeutuminen, maksujen maksamatta jättäminen/maksun viivästyminen, muut vieraiden haitat tai vastaavat perusteettomat toimet. Kaikissa tällaisissa tapauksissa vieraita pyydetään jättämään tilat välittömästi ilman hyvitystä.

Varavirtaa ei ole saatavilla tässä kiinteistössä.

Jotta majoituskustannukset olisivat mahdollisimman edullisia kaikille vieraille, olemme ottaneet käyttöön pay-as-you-go-järjestelmän tiettyihin mukavuuksiin, kuten lukoihin, kylpypakkauksiin ja pyyhkeisiin. Tarjoamalla näitä tuotteita maksullisin perustein voimme säilyttää huoneidemme perushinnat alhaisemmat, jolloin hostellimme on budjettitietoisten matkustajien käytettävissä. Ymmärrämme, että eri matkustajilla on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset, joten pyrimme tarjoamaan joustavuutta. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

8.9
Upeaa
29 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.2
 • Sijainti
  9
 • Henkilöstö
  9.4
 • ilmapiiri
  8.6
 • Siisteys
  8.6
 • Rahanarvoinen
  9
 • Palvelut
  8.4

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Kestävän kehityksen taso 1

Tämä hostelli on alkanut ottaa käyttöön käytäntöjä, joilla on myönteinen sosiaalinen ja ympäristövaikutus, ja ne ymmärtävät Staircase to Sustainability -periaatteet.
Lisätietoja

Sijainti

Viimeisimmät arviot

9.4
Erinomaista
09.2.2024
Mies, 25-30
7.7
Erittäin hyvä
25.1.2024
A Decent Stay
näytä lisää
Mies, 18-24
7.1
Erittäin hyvä
17.12.2023
The hostel is newly built and still requires tiny modifications- for example, a place to dry clothes instead of tables. I also think the location requires clearer navigation signs on the way. In my opinion, the hostel would greatly benefit from using their glass windows as places where people can stick their notes. I love the view from the common area which would benefit greatly from fairy lights. I also think the fireplaces provided in individual rooms are of no use and can be repurposed.
näytä lisää
Nainen, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Yhteinen huone
  • Kattotuuletin
 • Palvelut

  • Pyyhkeitä vuokrattavissa
  • 24 h vastaanotto
  • Siivous
 • Ruoka ja juoma

  • Cafe

Enemmän hostellit kohteessa Mussoorie