Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

8.5
Upeaa
21 arvostelua
Erinomainen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Erinomainen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Tunne rauha ja hidasta vauhtia asuessasi maassa, jossa viisaat aikoinaan asuivat. Lähes kokonaan lasista valmistettu Hosteller Dehradun on ainutlaatuinen hostelli, joka on valmis isännöimään sinua. Nauti sisäisen rauhan tunteesta, kun kirkas luonnonvalo tulvii hostelliin ja sielusi. Todella paikka antautua tyyneydelle. Valittavana on 5 asuntolaa ja 6 yksityistä huonetta sekä useita kitsyjä yhteisiä tiloja, joten voit juhlia jokaista hetkeä ystäviesi ja muiden innokkaiden reppumatkailijoiden kanssa.

Suuressa hostellissa on tilava pysäköintialue, ja sieltä on hyvät yhteydet lähellä sijaitseviin suosittuihin paikkoihin, joten se on helposti jokaisen matkailijan saatavilla. Nauti rentouttavasta lomasta tai työstä näköalalla, sillä hostellissa on omituiset työtilat, jotka tekevät jopa työpäivästäsi hauskoja. Ruoki sieluasi lumoavalla näkymällä ja ruoki nälänhätäsi talon kahvilamme herkullisilla annoksilla. Muista kokeilla pastaa! Ensimmäisen kerroksen yhteinen alue mukavilla istuimilla ja seinäpenkeillä on täydellinen nurkka, jos etsit rauhallista lempiromaanisi lukemista.

Oletko aina utelias jakamaan tarinoita ja tapaamaan uusia ihmisiä? Suuntaa sitten valoisalle avoimelle terassialueelle, jossa näet joka päivä jotain uutta. Haasta joku pöytätennisotteluun, teeskentele päähenkilönä katsoessasi suosikkielokuvaasi tai ehkä tee kela matkoistasi? Mahdollisuudet ovat rajattomat. Joten heitä huolesi pois valtavista lasi-ikkunoistamme ja anna #GetUpGo Dehraduniin.

Hosteller on reppumatkailijoiden hostelliketju, joka sopii hyvin nuorille reppumatkailijoille. Brändinä emme suosittele perheitä emmekä anna kaikkien alle 18-vuotiaiden majoittua luoksemme, emmekä salli alle 18-vuotiaiden lasten tai vauvojen sisäänpääsyä, vaikka he matkustaisivat laillisten huoltajien kanssa.

Sisäänkirjautuminen klo 13.00-23.00
Lähtö - klo 11.00

Hosteller's Unbox Cafe tarjoilee muna- ja kasvisvaihtoehtoja. Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Kahvilan aika: 9.00–14.00 ja 18.00–23.00

Vierailija-aika: klo 10-20


Ei ulkonaliikkumiskieltoa.

Brändin eri hostelleihin voidaan soveltaa tiettyjä sääntöjä tiettyinä aikoina vuodesta, ja samat säännöt tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vieraalta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta milloin tahansa ennen varausvahvistuksen saapumispäivää, mikäli asiakas ei suorita ennakkomaksua, varaus voidaan peruuttaa.

Hostelleissamme hyväksytyt maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Luottokortti ja UPI.

Huonehinnat eivät sisällä veroja. Verot eivät sisälly hintaan. Huoneen hinta on alle 7500 INR per yö, verot ovat 12 %. Huoneesta, jonka hinta on yli 7500 INR per yö, veloitetaan 18 %:n ylimääräinen veromaksu.

Vieras voi käyttää ylimääräistä patjaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpatja on saatavilla saatavuuden mukaan.

Mikäli matkustaja saapuu sisäänkirjautumisaikaa aikaisemmin, hän voi hengailla yleisessä tilassa/kahvilassa sisäänkirjautumisaikaan asti. (Jos vieraat kuitenkin saapuvat jo klo 5.30-6, on erittäin suositeltavaa varata sänky edelliseksi yöksi hyvien yöunien varmistamiseksi).

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista etukäteispyynnöstä saatavuuden mukaan.

Matkustajat voivat säilyttää matkatavaransa, uloskirjautumisen jälkeen, hostellin vaatehuoneessa, jos he lähtevät myöhään vastaavista kaupungeista.

Emme voi taata majoitusta samassa makuusalissa, jos 3 tai 4 henkilöä matkustaa yhdessä. Huoneiden jakaminen tietyssä yksityishuonekategoriassa voi vaihdella saatavuuden mukaan. Se on ehdottomasti saatavuuden mukaan sisäänkirjautumishetkeen asti.

Tarjoamme säilytyskaappeja vain asuntoloihin. Jokaisessa sängyssä on lukittava kaappi, jossa asiakkaat voivat säilyttää arvoesineensä. Suosittelemme, että pidät mukanasi kaapin lukkoa tarvittaessa. Riippulukon käyttö vastaanotosta on kuitenkin mahdollista saatavuuden mukaan ja lisämaksusta. On suositeltavaa kantaa mukana lukko.

Jos hostelli pitää minkä tahansa vieraan toiminnan sopimattomana tai jos hostelli saa tietää sopimattomasta käytöksestä, hostelli pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin vierasta vastaan. Voit olla varma, että hallinto suorittaa asianmukaiset tutkimukset varmistaakseen, että tapaus käsitellään täysin oikeudenmukaisesti.

Kaikista peruutuksista, jos niistä ilmoitetaan 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, voidaan saada 100 %:n hyvitys. Jos peruutus tapahtuu 7 päivän sisällä sisäänkirjautumispäivästä, hyvitystä ei palauteta, ja siitä veloitetaan 100 % peruutuskulut. Jos asiakas ei saavu paikalle, häneltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Varaukset, joita ei palauteta, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen, jos ne peruutetaan milloin tahansa.

Jos asiakas haluaa jatkaa oleskeluaan missä tahansa hostellissa, varauksen tekeminen riippuu saatavuudesta.

Huone tarjotaan verkkosivustolla voimassa olevilla hinnoilla, ei edellisen varauksen hinnoilla.

Hostellin johto ei ole vastuussa matkatavaroiden tai henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta. Vieraiden tulee varmistaa, että he eivät jätä omaisuuttaan ilman valvontaa aina.

Kahviloiden ajat ja saatavuus vaihtelevat paikasta toiseen, vieraat voivat viitata virallisilla verkkosivuillamme samaan.

Kahvilan toiminta on kausiluonteista, sen voi varmistaa hostellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hostellers Unbox -kahvilassa tarjoillaan muna- ja kasvisvaihtoehtoja.

Ateriat eivät sisälly huonehintaan ja niitä voi ostaa à la carte -periaatteella talon kahviloissamme.

Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Huumeiden/päihteiden/alkoholin väärinkäyttö on ehdottomasti kielletty kaikissa hostelleissamme. Mikäli jonkun havaitaan hallussaan tai käyttävän huumeita/alkoholia oleskelunsa aikana, häntä vastaan ​​ryhdytään tiukkoihin toimenpiteisiin ja henkilöä pyydetään jättämään hostelli välittömästi ja hänet estetään ikuisesti yöpymästä hostellissamme.

Kaikissa hostelleissamme on tupakointialueet. Tupakointi asuntoloissa on ehdottomasti kielletty.

Vieraan katsotaan sopimattomaksi jatkamaan missään hostellissamme huumeiden väärinkäytön, vieras- ja varaussääntöjen noudattamatta jättämisen, huonon käytöksen (fyysisen/henkisen/sanallisen tai kaikenlaisen), varkauden, henkilökohtaisen hygienian, ilkivallan, tunkeutuminen, maksujen maksamatta jättäminen/maksun viivästyminen, muut vieraiden haitat tai vastaavat perusteettomat toimet. Kaikissa tällaisissa tapauksissa vieraita pyydetään jättämään tilat välittömästi ilman hyvitystä.

Varavirtalähde on saatavilla vain valituissa paikoissa, ei missään The Hosteller -kiinteistöissä.

Jotta majoituskustannukset olisivat mahdollisimman edullisia kaikille vieraille, olemme ottaneet käyttöön pay-as-you-go-järjestelmän tiettyihin mukavuuksiin, kuten lukoihin, kylpypakkauksiin ja pyyhkeisiin. Tarjoamalla näitä tuotteita maksullisin perustein voimme säilyttää huoneidemme perushinnat alhaisemmat, jolloin hostellimme on budjettitietoisten matkustajien käytettävissä. Ymmärrämme, että eri matkustajilla on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset, joten pyrimme tarjoamaan joustavuutta. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

8.5
Upeaa
21 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.3
 • Sijainti
  7.3
 • Henkilöstö
  10
 • ilmapiiri
  9.3
 • Siisteys
  7.3
 • Rahanarvoinen
  8.7
 • Palvelut
  7.7

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

5.4
Arvosana
27.6.2024
Was there for few days, the whole time I didn’t see the house keeper change sheets once. Probably 3-4 people used each bed while I was there, the house keeper just padded the sheets but didn’t change them. Most people complained about itching. Everything else was good
näytä lisää
Mies, 25-30
9.1
Erinomaista
23.5.2024
The best part about this hostel is the good atmosphere. I met some really great people. Big shoutout to Avdhesh for going above and beyond to get me to my train on time. Thank you!
näytä lisää
Nainen, 25-30
10
Erinomaista
22.3.2024
Amazing place stayed there for just 1 days but it was nice
näytä lisää
Mies, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Yhteinen huone
  • Hissi
  • Aamiainen ei sisälly hintaan
  • Air Conditioning
  • Lukulamppu
  • Pysäköinti
  • Kattotuuletin
 • Palvelut

  • Matkatavarasäilytys
  • 24 h vastaanotto
  • Siivous
 • Ruoka ja juoma

  • Cafe
 • Viihde

  • Lautapelit
  • Jalkapallo

Enemmän hostellit kohteessa Dehradun