Kestävän kehityksen taso 1

The Hosteller Chikmagalur

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

8.6
Upeaa
10 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Onnittelut! Olet saapunut kohteeseen, jossa kahvia viljeltiin ensimmäistä kertaa Intiassa, voit yöpyä The Hosteller Chikmagalurissa. Chikmagalur on paikka, jota meidän on kehuttava, koska se tekee aamuistamme siedettäviä ja hektisistä päivistämme hallittavia. Nyt voit tutustua tähän upeaan kohteeseen majoittuessasi ihastuttavassa kahvilassa. Haluatko ymmärtää kahvinvalmistuksen kiehtovaa prosessia? Vietä muutama päivä hostellissamme ja sinusta tulee hetkessä kahvin tuntija.

Viehättävällä paikalla sijaitseva kodikas pieni koti poissa kotoa tuntuu kuin raitista ilmaa. Rauhoita silmiäsi ja sieluasi, sillä hostellia ympäröivä rauhoittava vehreys auttaa sinua karkottamaan kaiken stressin. Ja hei, meillä ei ole niukasti avoimia tiloja. Syvän vihreän metsän ympäröimä se tuntuu lumoavalta näkyltä suoraan Disney-elokuvasta. Suoraan hostellin vieressä oleva raikas avoin kahvila on paikka, jossa voit poimia mielenkiintoisia tarinoita. Laaja tontti vie sinut takaisin lapsuuteen ja muistuttaa leikkikentistä, joissa juoksit ympäriinsä, kunnes hengitys raskas. Voit myös nauttia vilkkaasta lentopallosta tai sulkapallosta. Kahvin kukinnan aikana kypsät kahvikirsikat kuivataan täällä ja käsitellään sitten kahvipavuiksi. Voit katsella sitä livenä tai katsoa erityisesti suunniteltuja seinämaalauksiamme, jotka kuvaavat luovasti koko prosessia.

Herää viileään sefiiriin yhdessä 7 tilavasta huoneestamme ja rentoudu maksimaalisesti, kun vietät aikaa viihtyisissä oleskelutiloissamme. TV-huoneemme on täydellinen paikka katsella suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi. Puuhuonekalut, kivetyt polut hostelliin, paikallisten taiteilijoiden luovat seinämaalaukset ja maanläheinen tunnelma; Ystävällisestä retkeilijähostellistamme tulee BFF:si niille Etelä-pakoille. Herää jalohaikarajen ja liekkikurkkubulbulien sirkutukseen, kun aloitat päiväsi höyryävän aromaattisen kahvin äärellä. Kun nälkä iskee päivän tutkimusmatkan jälkeen, jatka ja tilaa herkullinen ateriapaketti talon kahvilasta.

Kuulostaa suunnitelmalta? On aika #GetUpGo Chikmagaluriin.
Hosteller on reppumatkailijoiden hostelliketju, joka sopii hyvin nuorille reppumatkailijoille. Brändinä emme suosittele perheitä emmekä anna kaikkien alle 18-vuotiaiden majoittua luoksemme, emmekä salli alle 18-vuotiaiden lasten tai vauvojen sisäänpääsyä, vaikka he matkustaisivat laillisten huoltajien kanssa.

Sisäänkirjautuminen klo 13.00-23.00
Lähtö - klo 11.00

Hosteller's Unbox Cafe tarjoilee muna- ja kasvisvaihtoehtoja. Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.
Kahvilan aika: 9.00–15.00 ja 18.00–23.00
Vierailija-aika: klo 10-20

Ei ulkonaliikkumiskieltoa.

Brändin eri hostelleissa voidaan soveltaa tiettyjä sääntöjä tiettyinä aikoina vuodesta, ja samat säännöt tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vieraalta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta milloin tahansa ennen varausvahvistuksen saapumispäivää, mikäli asiakas ei suorita ennakkomaksua, varaus voidaan peruuttaa.

Hostelleissamme hyväksytyt maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Luottokortti ja UPI.

Huonehinnat eivät sisällä veroja. Verot eivät sisälly hintaan. Huoneen hinta on alle 7500 INR per yö, verot ovat 12 %. Huoneesta, jonka hinta on yli 7500 INR per yö, veloitetaan 18 %:n ylimääräinen veromaksu.

Vieras voi käyttää ylimääräistä patjaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpatja on saatavilla saatavuuden mukaan.

Mikäli matkustaja saapuu sisäänkirjautumisaikaa aikaisemmin, hän voi hengailla yleisessä tilassa/kahvilassa sisäänkirjautumisaikaan asti. (Jos vieraat kuitenkin saapuvat jo klo 5.30-6, on erittäin suositeltavaa varata sänky edelliseksi yöksi hyvien yöunien varmistamiseksi).

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista etukäteispyynnöstä saatavuuden mukaan.

Matkustajat voivat säilyttää matkatavaransa, uloskirjautumisen jälkeen, hostellin vaatehuoneessa, jos he lähtevät myöhään vastaavista kaupungeista.

Emme voi taata majoitusta samassa makuusalissa, jos 3 tai 4 henkilöä matkustaa yhdessä. Huoneiden jakaminen tietyssä yksityishuonekategoriassa voi vaihdella saatavuuden mukaan. Se on ehdottomasti saatavuuden mukaan sisäänkirjautumishetkeen asti.

Tarjoamme säilytyskaappeja vain makuusaleihin. Jokaisessa sängyssä on lukittava kaappi, jossa asiakkaat voivat säilyttää arvoesineensä. Suosittelemme, että pidät mukanasi kaapin lukkoa tarvittaessa. Riippulukon käyttö vastaanotosta on kuitenkin mahdollista saatavuuden mukaan ja lisämaksusta. On suositeltavaa, että pidät mukanasi lukkoa.

Jos hostelli pitää vieraan toimintaa sopimattomana tai jos hostelli saa tietää sopimattomasta käytöksestä, hostelli pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin vieraita vastaan. Voit olla varma, että hallinto suorittaa asianmukaiset tutkimukset varmistaakseen, että tapaus käsitellään täysin oikeudenmukaisesti.

Vieraat, joilla on paikalliset henkilötodistukset, eivät ole sallittuja tässä majoitusliikkeessä.

Kaikista peruutuksista, jos niistä ilmoitetaan 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, voidaan saada 100 %:n hyvitys. Jos peruutus tapahtuu 7 päivän sisällä sisäänkirjautumispäivästä, hyvitystä ei palauteta, ja siitä veloitetaan 100 % peruutuskulut. Jos asiakas ei saavu paikalle, häneltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Varaukset, joita ei palauteta, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen, jos ne peruutetaan milloin tahansa.

Jos asiakas haluaa jatkaa oleskeluaan missä tahansa hostellissa, varauksen tekeminen riippuu saatavuudesta.

Huone tarjotaan verkkosivustolla voimassa olevilla hinnoilla, ei edellisen varauksen hinnoilla.

Hostellin johto ei ole vastuussa matkatavaroiden tai henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta. Vieraiden tulee varmistaa, että he eivät jätä omaisuuttaan ilman valvontaa aina.

Kahviloiden ajat ja saatavuus vaihtelevat paikasta toiseen, vieraat voivat viitata virallisilla verkkosivuillamme samaan.

Kahvilan toiminta on kausiluonteista, sen voi varmistaa hostellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hostellers Unbox -kahvilassa tarjoillaan muna- ja kasvisvaihtoehtoja.

Ateriat eivät sisälly huonehintaan ja niitä voi ostaa à la carte -periaatteella talon kahviloissamme.

Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Huumeiden/päihteiden/alkoholin väärinkäyttö on ehdottomasti kielletty kaikissa hostelleissamme. Mikäli jonkun havaitaan hallussaan tai käyttävän huumeita/alkoholia oleskelunsa aikana, häntä vastaan ​​ryhdytään tiukkoihin toimiin ja henkilöä pyydetään jättämään hostelli välittömästi ja hänet estetään pysyvästi hostelleissamme yöpymisestä.

Kaikissa hostelleissamme on tupakointialueet. Tupakointi asuntoloiden sisällä on ehdottomasti kielletty.

Vieraan katsotaan sopimattomaksi jatkamaan missään hostellissamme huumeiden väärinkäytön, vieraan ja varaussääntöjen noudattamatta jättämisen, huonon käytöksen (fyysisen/henkisen/sanallisen tai kaikenlaisen), varkauden, henkilökohtaisen hygienian, ilkivallan, tunkeutuminen, maksujen maksamatta jättäminen/maksun viivästyminen, muut vieraiden haitat tai vastaavat perusteettomat toimet. Kaikissa tällaisissa tapauksissa vieraita pyydetään jättämään tilat välittömästi ilman hyvitystä.

Varavirtalähde on saatavilla vain valituissa paikoissa, ei missään The Hosteller -kiinteistöissä.

Jotta majoituskustannukset olisivat mahdollisimman edullisia kaikille vieraille, olemme ottaneet käyttöön pay-as-you-go-järjestelmän tiettyihin mukavuuksiin, kuten lukoihin, kylpypakkauksiin ja pyyhkeisiin. Tarjoamalla näitä tuotteita maksullisin perustein voimme säilyttää huoneidemme perushinnat alhaisemmat, jolloin hostellimme on budjettitietoisten matkustajien käytettävissä. Ymmärrämme, että eri matkustajilla on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset, joten pyrimme tarjoamaan joustavuutta tarjontaamme. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

8.6
Upeaa
10 arvostelua
 • Turvallisuus
  8.5
 • Sijainti
  9
 • Henkilöstö
  9.5
 • ilmapiiri
  9
 • Siisteys
  9
 • Rahanarvoinen
  8.5
 • Palvelut
  6.5

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Kestävän kehityksen taso 1

Tämä hostelli on alkanut ottaa käyttöön käytäntöjä, joilla on myönteinen sosiaalinen ja ympäristövaikutus, ja ne ymmärtävät Staircase to Sustainability -periaatteet.
Lisätietoja

Sijainti

Viimeisimmät arviot

10
Erinomaista
25.1.2024
I just love the atmosphere around the hostel. The staff is also very friendly and helping. Will surely visit soon
näytä lisää
Mies, 18-24
10
Erinomaista
23.1.2024
great place! very comfortable, lots of space to seat, hang, rest, watch tv and ... enjoy around the Bonfire 🔥 surrounds by trees and coffee plants, very quiet. 10 min walk from 'main road' . Staying is with online Booking only
näytä lisää
Nainen, 25-30
10
Erinomaista
19.1.2024
I was truly enamored with the property; the staff was incredibly helpful throughout my stay. Their attentiveness and willingness to assist made my experience even more enjoyable.
näytä lisää
Mies, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Vuodevaatteet sisältyvät
  • Ilmainen pysäköinti
 • Yleistä

  • Yhteinen huone
  • Aamiainen ei sisälly hintaan
  • Kuumat suihkut
  • Lukulamppu
  • Pysäköinti
  • Kattotuuletin
  • Silitysrauta/-lauta
 • Palvelut

  • Pyyhkeitä vuokrattavissa
  • Matkatavarasäilytys
  • 24 h vastaanotto
  • Kiertoajelu- / matkainfopiste
  • Siivous
 • Ruoka ja juoma

  • Ruokailut
  • Cafe
 • Viihde

  • Lautapelit