Kestävän kehityksen taso 1
Ilmainen WiFi

The Hosteller Mcleodganj, Mall Road

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

8.6
Upeaa
14 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Aivan Intian "Little Lhasan" sydämessä on Hosteller Mcleodganj Mall Road. Viiden minuutin kävelymatkan päässä värikkäältä Mall Roadilta sijaitseva hostelli on kaiken toiminnan keskellä ilman, että se on ylivoimainen, kun haluat levätä ja rentoutua. Sen elävä teema heijastaa paikallista kulttuuria ja laajoja yhteisiä tiloja, joissa voit majoittua sinä ja ystäväsi.

Hosteller Mcleodganj Mall Roadissa on 11 tilavaa yksityistä huonetta ja 8 mukavaa asuntolaa, joista on loputtomat näkymät ympäröivään kaupunkiin ja vuorille. Siellä on myös 2 luxe-sviittiä, joihin voi majoittua enintään 5 henkilöä. Luxusta puhuttaessa hostellissa ei ole yhtä vaan kolme upeaa yhteistä tilaa. Suojainen sisätila on loistava paikka pelata suosikkilautapelejäsi, rentoutua ja lukea kirjaa tai vain kokeilla rumpua. Ulkoterassi on siellä, missä juhlitaan. Suunniteltu olemaan interaktiivinen, sosiaalinen ja eloisa; ulkoalueella on takka, aurinkovarjoistuimet ja loputtomat näkymät laaksoon. Hostelli inspiroi voimakkaasti tiibetiläisen kulttuurin rikkautta, joka näkyy seinissä, kahvilan katoissa, thangka-tyylisissä seinämaalauksissa ja Shambhu-kankaissa. Ja kuten aina, emme voi antaa sinun olla nälkäinen yöhön, joten hostellissa on kaunis kahvila, jossa tarjoillaan herkullisia ruokia.

Merkitse Kangran reppumatkailukeskus tämän vuoden matkaluettelostasi ja tee se tyylikkäästi Hosteller Mcleodganj Mall Roadin kanssa. Ympärivuorokautinen matkapalvelumme on valmiina alueen parhaiden aktiviteettisuositusten kanssa, ja yhteiset huoneet ovat täynnä hauskoja tapahtumia, kuten musiikki-iltoja, peliiltoja, elokuvanäytöksiä, beer pong -mestaruuskilpailuja ja paljon muuta. Mitä odotat? #GetUpGo Mcleodiin.

Hosteller on reppumatkailijoiden hostelliketju, joka sopii hyvin nuorille reppumatkailijoille. Brändinä emme suosittele perheitä emmekä anna kaikkien alle 18-vuotiaiden majoittua luoksemme, emmekä salli alle 18-vuotiaiden lasten tai vauvojen sisäänpääsyä, vaikka he matkustaisivat laillisten huoltajien kanssa.

Sisäänkirjautuminen klo 13.00-23.00
Lähtö - klo 11.00

Hosteller's Unbox Cafe tarjoilee muna- ja kasvisvaihtoehtoja. Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.
Kahvilan aika: 8.00–14.00 ja 18.00–12.00
Vierailija-aika: klo 10-20


Ei ulkonaliikkumiskieltoa.

Brändin eri hostelleissa voidaan soveltaa tiettyjä sääntöjä tiettyinä aikoina vuodesta, ja samat säännöt tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vieraalta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta milloin tahansa ennen varausvahvistuksen saapumispäivää, mikäli asiakas ei suorita ennakkomaksua, varaus voidaan peruuttaa.

Hostelleissamme hyväksytyt maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Luottokortti ja UPI.

Huonehinnat eivät sisällä veroja. Verot eivät sisälly hintaan. Huoneen hinta on alle 7500 INR per yö, verot ovat 12 %. Huoneesta, jonka hinta on yli 7500 INR per yö, veloitetaan 18 %:n ylimääräinen veromaksu.

Vieras voi käyttää ylimääräistä patjaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpatja on saatavilla saatavuuden mukaan.

Mikäli matkustaja saapuu sisäänkirjautumisaikaa aikaisemmin, hän voi hengailla yleisessä tilassa/kahvilassa sisäänkirjautumisaikaan asti. (Jos vieraat kuitenkin saapuvat jo klo 5.30-6, on erittäin suositeltavaa varata sänky edelliseksi yöksi hyvien yöunien varmistamiseksi).

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista etukäteispyynnöstä saatavuuden mukaan.

Matkustajat voivat säilyttää matkatavaransa, uloskirjautumisen jälkeen, hostellin vaatehuoneessa, jos he lähtevät myöhään vastaavista kaupungeista.

Emme voi taata majoitusta samassa makuusalissa, jos 3 tai 4 henkilöä matkustaa yhdessä. Huoneiden jakaminen tietyssä yksityishuonekategoriassa voi vaihdella saatavuuden mukaan. Se on ehdottomasti saatavuuden mukaan sisäänkirjautumishetkeen asti.

Tarjoamme säilytyskaappeja vain makuusaleihin. Jokaisessa sängyssä on lukittava kaappi, jossa asiakkaat voivat säilyttää arvoesineensä. Suosittelemme, että pidät mukanasi kaapin lukkoa tarvittaessa. Riippulukon käyttö vastaanotosta on kuitenkin mahdollista saatavuuden mukaan ja lisämaksusta. On suositeltavaa, että pidät mukanasi lukkoa.

Jos hostelli pitää vieraan toimintaa sopimattomana tai jos hostelli saa tietää sopimattomasta käytöksestä, hostelli pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin vieraita vastaan. Voit olla varma, että hallinto suorittaa asianmukaiset tutkimukset varmistaakseen, että tapaus käsitellään täysin oikeudenmukaisesti.

Kaikista peruutuksista, jos niistä ilmoitetaan 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, voidaan saada 100 %:n hyvitys. Jos peruutus tapahtuu 7 päivän sisällä sisäänkirjautumispäivästä, hyvitystä ei palauteta, ja siitä veloitetaan 100 % peruutuskulut. Jos asiakas ei saavu paikalle, häneltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Varaukset, joita ei palauteta, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen, jos ne peruutetaan milloin tahansa.

Jos asiakas haluaa jatkaa oleskeluaan missä tahansa hostellissa, varauksen tekeminen riippuu saatavuudesta.

Huone tarjotaan verkkosivustolla voimassa olevilla hinnoilla, ei edellisen varauksen hinnoilla.

Hostellin johto ei ole vastuussa matkatavaroiden tai henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta. Vieraiden tulee varmistaa, että he eivät jätä omaisuuttaan ilman valvontaa aina.

Kahviloiden ajat ja saatavuus vaihtelevat paikasta toiseen, vieraat voivat viitata virallisilla verkkosivuillamme samaan.

Kahvilan toiminta on kausiluonteista, sen voi varmistaa hostellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hostellers Unbox -kahvilassa tarjoillaan muna- ja kasvisvaihtoehtoja.

Ateriat eivät sisälly huonehintaan ja niitä voi ostaa à la carte -periaatteella talon kahviloissamme.

Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Huumeiden/päihteiden/alkoholin väärinkäyttö on ehdottomasti kielletty kaikissa hostelleissamme. Mikäli jonkun havaitaan hallussaan tai käyttävän huumeita/alkoholia oleskelunsa aikana, häntä vastaan ​​ryhdytään tiukkoihin toimiin ja henkilöä pyydetään jättämään hostelli välittömästi ja hänet estetään pysyvästi hostelleissamme yöpymisestä.

Kaikissa hostelleissamme on tupakointialueet. Tupakointi asuntoloiden sisällä on ehdottomasti kielletty.

Vieraan katsotaan sopimattomaksi jatkamaan missään hostellissamme huumeiden väärinkäytön, vieraan ja varaussääntöjen noudattamatta jättämisen, huonon käytöksen (fyysisen/henkisen/sanallisen tai kaikenlaisen), varkauden, henkilökohtaisen hygienian, ilkivallan, tunkeutuminen, maksujen maksamatta jättäminen/maksun viivästyminen, muut vieraiden haitat tai vastaavat perusteettomat toimet. Kaikissa tällaisissa tapauksissa vieraita pyydetään jättämään tilat välittömästi ilman hyvitystä.

Varavirtalähde on saatavilla kiinteistössä.

Jotta majoituskustannukset olisivat mahdollisimman edullisia kaikille vieraille, olemme ottaneet käyttöön pay-as-you-go-järjestelmän tiettyihin mukavuuksiin, kuten lukoihin, kylpypakkauksiin ja pyyhkeisiin. Tarjoamalla näitä tuotteita maksullisin perustein voimme säilyttää huoneidemme perushinnat alhaisemmat, jolloin hostellimme on budjettitietoisten matkustajien käytettävissä. Ymmärrämme, että eri matkustajilla on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset, joten pyrimme tarjoamaan joustavuutta tarjontaamme. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

8.6
Upeaa
14 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.1
 • Sijainti
  8.8
 • Henkilöstö
  8.6
 • ilmapiiri
  8.3
 • Siisteys
  8.8
 • Rahanarvoinen
  8.6
 • Palvelut
  8.3

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Kestävän kehityksen taso 1

Tämä hostelli on alkanut ottaa käyttöön käytäntöjä, joilla on myönteinen sosiaalinen ja ympäristövaikutus, ja ne ymmärtävät Staircase to Sustainability -periaatteet.
Lisätietoja

Sijainti

Viimeisimmät arviot

6.3
Hyvä
16.2.2024
Some rooms not too clean funky smells here and there
näytä lisää
Sekaryhmä, 31-40
8.9
Upeaa
15.2.2024
PROS: friendly staff, beautiful room, great restaurant CONS: app didn't work with our foreign card & we had to request/pay for everything in cash leading to much confusion (our late check out was interrupted by the bell at 11am, we requested a heater 4-5x before it came, we had to ask for our change many times); room was freezing (13C) - with tiny heater (360INR extra/night) it made it up to 16C in 48hrs; hot water in shower lasted 4-5 minutes; bags left unattended/unlocked at reception at c/o.
näytä lisää
Pari, 31-40
10
Erinomaista
29.1.2024
Lovely hostel, Alize was great and also allowed us to leave some stuff for safekeeping when we went on a hike the day after we checked out. Lovely rooftop with an area to chill and sweet people all Over
näytä lisää
Mies, 25-30

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Yhteinen huone
  • Pysäköinti
 • Palvelut

  • 24 h vastaanotto
  • Siivous
 • Ruoka ja juoma

  • Cafe
 • Viihde

  • Lautapelit

Enemmän hostellit kohteessa Dharamshala