Ilmainen WiFi
Ilmainen aamiainen‎

Soul Camp

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 4 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.3
Erinomaista
13 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Soul Surf Housessa on yksi suuri yhteinen kattoterassi, jolta on näkymä aalloille ja sen surffaajille. Neljään huoneeseen mahtuu korkeintaan 15 henkilöä, joten tilaa riittää kaikille.

Surffaustalomme sijaitsee Anzan rannalla, viehättävässä kalastajakylässä, joka on kuuluisa ruoastaan ​​ja vieraanvaraisuudestaan. Ja mikä tärkeintä, maailmanluokan surffaustaukot aivan sen kynnyksellä. Virheettömät oikeanpuoleiset aallot, kauniit rannat ja paikalliset marokkolaiset seikkailut ovat vain kivenheiton päässä – joten surffaajista matkailijoihin, digitaalisista nomadeista perheisiin – täällä on jokaiselle jotakin.

Meillä on nopea internetyhteys, joten voit työskennellä myös terassillamme. Nauti aurinkotuoleistamme ja seuraa rusketustasi tai katsele upeaa tähtitaivasta yöllä. Vieraat kaikkialta maailmasta jakavat oluita terassilla ja nauttivat herkullisesta BBQ:sta. Katsomme surffauselokuvia suurelta näytöltä kerran viikossa.

Soul Campin säännöt ja ehdot:

Peruutussäännöt: 3 päivää ennen saapumista.

Sisäänkirjautuminen klo 13.00-23.00
Lähtö ennen klo 12.00

Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä, luotto- ja pankkikortilla
Verot sisältyvät
Aamiainen ei sisälly hintaan

Yleistä:
24 tunnin vastaanotto.
Nämä ovat varausehdot lomalle, joka on varattu Soul Surf Camp Almugar Surf and Yoga Marokossa ja Pure Travel GmbH:sta. Lue huolellisesti. Soul Surf Camp Almugar Surf & Yoga House Morocco näytetään tässä nimellä "Soul Surf Camp". Sinut lomalle tulevana nimetään ostajaksi/varaajaksi/vuokraajaksi
Lomasopimus

Sopimuksesi on Pure Travel GmbH:n kanssa, joka on perustettu ja sijaitsee Zürichissä Sveitsissä sekä Soul Surf Camp Almugar Surf & Yoga -talossa. Pure Travel GmbH on "Soul Surf Camp Almugar Surf House Morocco" -toimisto. Lainkäyttöpaikka on Sveitsi. Pure Travel GmbH on yritys, joka hoitaa kaikki Soul Surf Camp Almugar Surf Housen varaukset ja organisatoriset asiat. "Soul Surf Camp" on vierailukohde lomallesi. "Soul Surf Camp" -nimellä siihen kuuluu useita paikkoja.

Varauksen yhteydessä toimistotiimi lähettää vahvistussähköpostin, jossa on linkki varauskoneeseemme. Siinä pyydämme henkilötietoja sekä matkatietoja lomasi järjestämiseksi. Hyväksymällä ehdot asiakas sitoutuu varaukseen. Varaus siirtyy sitten "odottaa" tilasta "vahvistettuun". Ilman ehtojen hyväksymistä 5 päivän kuluessa varausta ei ole vahvistettu, emmekä pidä huonetta vapaana. Tavallisia ehtojamme sovelletaan. Mikäli ryhmävaraus tehdään, odotamme ryhmänjohtajan, jolla on valtuudet allekirjoittaa muiden ryhmän jäsenten puolesta. Päävaraaja vastaa koko lomakuluista sekä varauksen peruutuksista/muutoksista. Pidätämme oikeuden evätä varauksen hyväksymisen ilman ehdotonta harkintaa.
hinnat

Kaikki kotisivuillamme olevat hinnat on ilmoitettu euroina ja ne on ilmoitettu per henkilö/7 yötä, ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muuttaa/muuttaa hintoja ennen saapumistasi. Kun varaus on tehty, alennuksia ei voida soveltaa takautuvasti.
Maksu

Maksut on suoritettava 5 päivän kuluessa varauksen vahvistamisesta, jotta varaus säilyy. 42 päivän sisällä saapuvilta pyydetään maksamaan 100 % varauksen kokonaissummasta. Myöhemmin kuin 42 päivää saapuvilta pyydetään maksamaan talletus 25 % 5 päivän kuluessa varauksen vahvistamisesta ja 75 % 42 päivää ennen saapumista. Talletus 25% ei palauteta. Kampanjoista tai erikoistilaisuuksista riippuen pidätämme oikeuden pyytää 100 % ennakkomaksun varauksen säilyttämiseksi.

Maksut voidaan hyväksyä varauskoneemme linkissä mainitulla tavalla. Hyväksymme pankkisiirrot pankkitilillemme euroissa tai CHF ja hyväksymme luottokortilla maksetut maksut euroissa (VISA/MASTERCARD) lomavarauksestasi.

Soul Surf Camp takaa varaukset vain maksamalla täyden maksun. Jos siirrät talletuksen 25% kokonaissummasta, takaamme varauksen enintään 6 viikkoa ennen saapumispäivää. Varauksen takaamiseksi 100% Soul Surf Camp vaatii täyden maksun 6 viikkoa ennen saapumispäivää.

Varaukset vahvistetaan ja säilytetään vain, jos "ostaja" täyttää ehdot. Muuten pidätämme oikeuden ottaa vastaan ​​muitakin varauksia.
Peruutukset

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että joudut peruuttamaan lomasi, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä välittömästi. Peruutuskatsaus löytyy täältä yllä. Talletus 25% ei palauteta.

Mitätöiminen yli 6 viikkoa ennen saapumista – 25 %:n menetys lomasta (talletus)

Mitätöinti alle 6 viikkoa ennen saapumista – 75% lomasta + talletus

Peruuttamisilmoituksen yhteydessä pidätämme oikeuden nostaa asiakasta syytteeseen velkasitoumuksen tai lain nojalla. Kaikki kulut veloitetaan asiakkaalta.

Soul Surf Camp pidättää oikeuden kaikissa olosuhteissa peruuttaa asiakkaan kanssa varatun loman, mutta tekisi sen ilmoittamalla min. 8 viikosta. 25 %:n talletusta ei palauteta. Poikkeuksia peruutushetkellä tehdään "force majeure" -tilanteessa.

Yleinen palautus

Soul Surf Camp hyvittää kotisivuillamme olevissa ehdoissamme mainitun peruutusehdot. Soul Surf Camp ei vastaa mistään lentojen myöhästymisestä/sairaudesta/perhekuolemasta/tai muista tapauksista aiheutuvia kuluja. Soul Surf Camp odottaa, että jokaisella vieraalla on oma matkavakuutus, joka kattaa kaikki muut tapaukset. Jos jokin yllä mainituista Soul Surf Camp -leiristä peruuntuu valitettavan, hän voi laatia virallisen laskun vakuutukselle.

Mikäli vieraat saapuvat myöhemmin tai lähtevät aikaisemmin kuin mitä Soul Surf Campissa alun perin varattiin, emme hyvitä asiakkaalle emmekä tarjoa hyvitystä. Mikäli peruutus johtuu "force majeure" -tilanteesta, Soul Surf Camp ei palauta lomasta maksettuja rahoja, vaan tarjoutuu laatimaan virallisen laskun matkavakuutuksesta.

Ennakkovarattuja tuotteita, kuten joogatunteja, surffisafareja, oppitunteja ja aktiviteetteja, joita ei käytetä henkilökohtaisista syistä, ei palauteta tai korvata millään tavalla. Soul Surf Camp ei ole vastuussa kenenkään vieraan henkilökohtaisesta mielenmuutoksesta tai sairauksista.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että joogatunteja, surffisafareja, oppitunteja ja aktiviteetteja ei voida järjestää Soul Surf Campin vastuun vuoksi, aktiviteetti korvataan tai rahat palautetaan.
Surffilaudat

Kun surffausvarusteillemme (lauta/hihna/evä/märkäpuku) aiheutuu vahinkoa, "vuokraaja" sitoutuu ottamaan haltuunsa laudan kustannukset sen alkuperäisellä ostohinnalla tai ottamaan korjauskulut (jos vielä korjattavissa) Almugar Surfilla. Myymälä.

Vahingoittuneesta lautasesta/talustasta/evästä aiheutuvat kulut korvataan vain, jos "Surffausvakuutus" on maksettu (meidän kanssamme) ennen laitteidemme käyttöä. Surffausvakuutus ei koske vahinkoa, jos havaitsemme, että materiaaliamme ei ole käsitelty huolellisesti ohjeiden mukaisesti ja vahingoitettu "vuokraajan".
Surffausvälinevakuutus

Tarjoamme 25 euron vakuutuksen per henkilö 1-7 yön oleskelua varten, joka kattaa varusteillemme (surffilauta/talut/fin) surffauksen aikana aiheutuvat vahingot tai menetykset. Pidemmän oleskelun aikana vakuutuksen hinta nousee per päivä.

Vakuutus sisältää lautojen rikkoutumisen, evien katoamisen, katkenneen hihnan, vedessä surffauksen aiheuttamat kolhut/halkeamat lautoissa. Vakuutus ei korvaa vahinkoja, jotka aiheutuvat laitteiden rantaan istumisesta/seisomisesta/pudotuksesta, kivistä, hiekasta jne.
Riski

Lomaohjelmaamme osallistuminen on omalla vastuullasi. Odotamme saavamme tietoa kaikista asiakkaidemme allergioista – terveysongelmista. Odotamme, että surffaus- tai joogatunneillemme osallistujat noudattavat tarkasti surffaus-/joogaopettajamme ohjeita. Emme ole vastuussa missään onnettomuustapauksessa. Osallistut kurssille omalla vastuullasi. Sinun vastuullasi on päättää, onko sinulla sopiva kuntotaso lomapalveluihimme.

Sinulla tulee olla oma matkavakuutus ja olet vastuussa sen hoitamisesta ennen saapumistasi. Emme ota vastuuta varkauden tai henkilöiden tai omaisuuden vahingoista oleskelusi aikana.
Sairaus

Taghazout Villaa, Soul Surf Camp Almugarin Villa Suryaa, Allegra Toursia ja Pure Travel GmbH:ta ei voida pitää vastuullisena sairauden tai onnettomuuden sattuessa lomasi aikana. Varaamalla loman "sinä" suostut olemaan yksin vastuussa omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Hyväksyt suorittavasi tarvittavat mittaukset terveellisen loman viettämiseksi Afrikassa, kuten esimerkiksi kehon hygieniaa ja niin edelleen.

Sairaustapauksissa ja toimintojen, palveluiden tai tilojen käyttämättä jättämisen yhteydessä hyväksyt, että emme lomanantajana korvaa menetystä missään tapauksessa.
Vastuunvapautus

Varaamalla ”vapautan Soul Surf Camp Almugarin kaikesta vastuusta, kustannuksista ja vahingoista, joita voi aiheutua porealtaan, tilojen, retkien ja urheiluaktiviteettien käytöstä. Ymmärrän, että tällaisten laitteiden käyttö voi aiheuttaa vahinkoa, ja annan suostumukseni noudattaa näitä sopimusehtoja." Varaamalla lomani "Vahvistan, että otan taloudellisen vastuun kaikista kiireelliseen hoitoon tai vahinkoon liittyvistä kustannuksista ja annan vahvistukseni yllä olevasta vastuuvapaudesta."
Valokuvaus & Videot

Sinä lomapalvelumme "ostajana" suostut siihen, että voimme käyttää mitä tahansa Soul Surf Campin tai Soul Surf Campin henkilökunnan tekemää tallenteita, kuten video/valokuvaus/muut äänimediat, jotka on tehty lomasi aikana. Saatamme käyttää materiaalia kotisivujemme/sosiaalisen median toimintaan tai yleiseen mainontaan.
Sää

Marokko tunnetaan erittäin lämpimänä ja aurinkoisena paikkana, mutta siellä on silti huonokuntoisia päiviä. Huonoissa sääolosuhteissa tai surffausolosuhteissa emme voi hyväksyä vaatimuksia Soul Surf Camp/Pure Travel GmbH:ta tai matkanjärjestäjäämme Allegra Toursia vastaan.
Visa & Passi

Vastuu voimassa olevan passin ja/tai viisumin säilyttämisestä Soul Surf Campiin matkustaessa on "ostajalla". Varmista, että passisi on edelleen voimassa vähintään 6 kuukautta maahan tullessasi. Muista tarkistaa viisumirajoituksemme hyvissä ajoin etukäteen.
Retket

Soul Surf Camp/Allegra Tours/Pure Travel GmbH:n tarjoamia retkiä, jotka on varattu ja maksettu etukäteen, ei palauteta. Rahat palautetaan vain, jos Soul Surf Camp ei pysty järjestämään niitä omasta syystämme.
Tietosuojakäytäntö

Soul Surf Camp ja Pure Travel GmbH käyttävät henkilötietojasi vain varauspalvelun tarjoamiseen ja loppukäyttäjäkokemuksen parantamiseen. Teemme kaikkemme varmistaaksemme henkilötietojesi turvallisuuden emmekä koskaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille tai lähetä sinulle markkinointi- tai mainosmateriaalia, ellet ole rekisteröitynyt siihen. Varauskonetoimittajamme varmistaa myös, että tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, vaan niitä käytetään järjestelmän sisäiseen parantamiseen. Kun tilaat uutiskirjeemme ja kanta-asiakasohjelmamme, Soul Surf Camp lähettää sinulle päivityksiä kahden viikon välein.
Kulutusmaksu paikan päällä

Asiakas voi kuluttaa lisäkustannuksia paikan päällä. Ekstrat ovat asiakkaalle paikan päällä ostettuja tai järjestettyjä tuotteita. Nämä lisät voi maksaa loman päätteeksi käteisellä dirhamissa tai euroissa tai kortilla (Visa tai Mastercard). Korttimaksut PIN-automaatillamme veloitetaan Dirhamissa. Valuuttakurssimme on vakiona 1 EUR = 11 DH. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.3
Erinomaista
13 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.2
 • Sijainti
  9
 • Henkilöstö
  9.6
 • ilmapiiri
  9.6
 • Siisteys
  9
 • Rahanarvoinen
  9.6
 • Palvelut
  9

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

4.9
Arvosana
25.3.2024
You get what you pay for. As well they are always pushing you to pay more. Like offering rides than saying have to pay for it
näytä lisää
Mies, 25-30
9.1
Erinomaista
29.11.2023
The hostel is nice and clean and aims to surfers with close proximity to the beach. It is actually not so close to Agadir that one can easily take the red taxis. Only the white ones go there. Everything was good except for the bunk beds. They are from chip board and not connected to the walls (screws). Some protecting boards for the upper beds were already missing and the ladders are not fixed to the bed but are just leant against them. Felt all night as if the bed might just break down.
näytä lisää
Nainen, 31-40
9.7
Erinomaista
09.10.2023
The staff was super helpful,breakfast Delicious. Soul Camp was a great place to stay not because of a location but because of a hostel staff which makes me feel like at home.
näytä lisää
Mies, 31-40

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen aamiainen‎
  • Ilmainen pysäköinti
  • Ilmainen WiFi
  • Ilmainen intenetyhteys
 • Yleistä

  • BBQ
  • Kuumat suihkut
  • Jääkaappi
  • Kaapeli-TV
  • Pesukone
  • Rooms 4 Refugees
 • Palvelut

  • Intenetyhteys
  • Pesulapalvelut
  • Lentokenttäkuljetukset
  • 24 h vastaanotto
  • Kiertoajelu- / matkainfopiste
  • Valuutanvaihto
  • Lentokenttäbussi
  • Siivous
  • Express check-in / out
  • Myöhäinen poistuminen
 • Ruoka ja juoma

  • Cafe
  • Teen-/kahvinkeittomahdollisuus
 • Viihde

  • Wi-Fi

Enemmän hostellit kohteessa Agadir