Kestävän kehityksen taso 1
Ilmainen WiFi

The Hosteller Gurugram

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

8.5
Upeaa
7 arvostelua
Täydellinen sijainti
Erinomainen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Vain muutaman kilometrin päässä WorkMark Gurgaonista, AIPL Joy Streetistä ja Airia Mall -ostoskeskuksesta sijaitseva Hosteller Gurugram on täydellinen pysähdyspaikka keskellä vilkasta metropolia. Tämä valoisa ja tilava hostelli Gurgaonissa on rakennettu ottaen huomioon nykyajan matkustajan uuden iän vaatimukset, ja se on täydellinen kaikenlaisille matkailijoille. Olitpa liike-elämän ammattilainen, joka haluaa yöpyä muutaman päivän, innokas matkailija, joka tutkii aluetta tai digitaalinen nomadi, joka haluaa perustaa jonnekin pariksi viikoksi - tässä hostellissa on kaikki mukavuudet ja se on lähellä kaupungin liike- ja vapaa-ajan keskuksia. kaupunki.

Tässä korotetussa nelikerroksisessa hostellissa on ylellisiä yksityishuoneita ja makuusaleja, joista on kunniallinen näkymä kaupunkiin ja ympäristöön. Hostellissa on tarpeiden mukaan räätälöity kahvila, josta voit tilata laajan valikoiman à la carte -ruokia tai nauttia loputtomista buffetin eduista. Jokainen kerros on varustettu muhkealla aula-alueella hetken rentoutumista varten. Kiireisten mehiläisten onneksi jokaisessa huoneessa on modulaarinen säilytystila, oma työskentelyalue ja parveke, jossa on istumatila - jotta saat kaiken irti kaikista kalenteripäivistä. Ja jos se ei vielä riitä, tarjolla on myös reilun kokoinen konferenssihuone, jossa voit isännöidä kokouksiasi tai tehdä työpaikan rauhallisesti. Vain noin 30 minuutin päässä kansainväliseltä lentokentältä sijaitseva Hosteller Gurugram on ensiluokkainen sekoitus mukavuutta, nykyaikaista ja tyylikästä. valmis isännöimään sinua.

Talon säännöt:
Hosteller on reppumatkailijoiden hostelliketju, joka sopii hyvin nuorille reppumatkailijoille. Brändinä emme suosittele perheitä emmekä anna kaikkien alle 18-vuotiaiden majoittua luoksemme, emmekä salli alle 18-vuotiaiden lasten tai vauvojen sisäänpääsyä, vaikka he matkustaisivat laillisten huoltajien kanssa.

Sisäänkirjautuminen klo 13.00-23.00
Lähtö - klo 11.00

Cafe Inde (jota ei hallinnoi Hosteller) tarjoaa sekä kasvissyöjiä että ei-kasvisvaihtoehtoja. Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.
Kahvilan aika: 07.30–22.30
Kuuman veden ajoitus: 5.00–10.00 ja 19.00–22.00.
Vierailija-aika: klo 10-20


Ei ulkonaliikkumiskieltoa.

Brändin eri hostelleissa voidaan soveltaa tiettyjä sääntöjä tiettyinä aikoina vuodesta, ja samat säännöt tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vieraalta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta milloin tahansa ennen varausvahvistuksen saapumispäivää, mikäli asiakas ei suorita ennakkomaksua, varaus voidaan peruuttaa.

Hostelleissamme hyväksytyt maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Luottokortti ja UPI.

Huonehinnat eivät sisällä veroja. Verot eivät sisälly hintaan. Huoneen hinta on alle 7500 INR per yö, verot ovat 12 %. Huoneesta, jonka hinta on yli 7500 INR per yö, veloitetaan 18 %:n ylimääräinen veromaksu.

Vieras voi käyttää ylimääräistä patjaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpatja on saatavilla saatavuuden mukaan.

Mikäli matkustaja saapuu sisäänkirjautumisaikaa aikaisemmin, hän voi hengailla yleisessä tilassa/kahvilassa sisäänkirjautumisaikaan asti. (Jos vieraat kuitenkin saapuvat jo klo 5.30-6, on erittäin suositeltavaa varata sänky edelliseksi yöksi hyvien yöunien varmistamiseksi).

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista etukäteispyynnöstä saatavuuden mukaan.

Matkustajat voivat säilyttää matkatavaransa, uloskirjautumisen jälkeen, hostellin vaatehuoneessa, jos he lähtevät myöhään vastaavista kaupungeista.

Emme voi taata majoitusta samassa makuusalissa, jos 3 tai 4 henkilöä matkustaa yhdessä. Huoneiden jakaminen tietyssä yksityishuonekategoriassa voi vaihdella saatavuuden mukaan. Se on ehdottomasti saatavuuden mukaan sisäänkirjautumishetkeen asti.

Tarjoamme säilytyskaappeja vain makuusaleihin. Jokaisessa sängyssä on lukittava kaappi, jossa asiakkaat voivat säilyttää arvoesineensä. Suosittelemme, että pidät mukanasi kaapin lukkoa tarvittaessa. Riippulukon käyttö vastaanotosta on kuitenkin mahdollista saatavuuden mukaan ja lisämaksusta. On suositeltavaa, että pidät mukanasi lukkoa.

Jos hostelli pitää vieraan toimintaa sopimattomana tai jos hostelli saa tietää sopimattomasta käytöksestä, hostelli pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin vieraita vastaan. Voit olla varma, että hallinto suorittaa asianmukaiset tutkimukset varmistaakseen, että tapaus käsitellään täysin oikeudenmukaisesti.

Kaikista peruutuksista, jos niistä ilmoitetaan 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, voidaan saada 100 %:n hyvitys. Jos peruutus tapahtuu 7 päivän sisällä sisäänkirjautumispäivästä, hyvitystä ei palauteta, ja siitä veloitetaan 100 % peruutuskulut. Jos asiakas ei saavu paikalle, häneltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Varaukset, joita ei palauteta, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen, jos ne peruutetaan milloin tahansa.

Jos asiakas haluaa jatkaa oleskeluaan missä tahansa hostellissa, varauksen tekeminen riippuu saatavuudesta.

Huone tarjotaan verkkosivustolla voimassa olevilla hinnoilla, ei edellisen varauksen hinnoilla.

Hostellin johto ei ole vastuussa matkatavaroiden tai henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta. Vieraiden tulee varmistaa, että he eivät jätä omaisuuttaan ilman valvontaa aina.

Kahviloiden ajat ja saatavuus vaihtelevat paikasta toiseen, vieraat voivat viitata virallisilla verkkosivuillamme samaan.

Kahvilan toiminta on kausiluonteista, sen voi varmistaa hostellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hostellers Unbox -kahvilassa on tarjolla sekä muna- että kasvisvaihtoehtoja.

Ateriat eivät sisälly huonehintaan ja niitä voi ostaa à la carte -periaatteella talon kahviloissamme.

Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Huumeiden/päihteiden/alkoholin väärinkäyttö on ehdottomasti kielletty kaikissa hostelleissamme. Mikäli jonkun havaitaan hallussaan tai käyttävän huumeita/alkoholia oleskelunsa aikana, häntä vastaan ​​ryhdytään tiukkoihin toimiin ja henkilöä pyydetään jättämään hostelli välittömästi ja hänet estetään pysyvästi hostelleissamme yöpymisestä.

Kaikissa hostelleissamme on tupakointialueet. Tupakointi asuntoloiden sisällä on ehdottomasti kielletty.

Vieraan katsotaan sopimattomaksi jatkamaan missään hostellissamme huumeiden väärinkäytön, vieraan ja varaussääntöjen noudattamatta jättämisen, huonon käytöksen (fyysisen/henkisen/sanallisen tai kaikenlaisen), varkauden, henkilökohtaisen hygienian, ilkivallan, tunkeutuminen, maksujen maksamatta jättäminen/maksun viivästyminen, muut vieraiden haitat tai vastaavat perusteettomat toimet. Kaikissa tällaisissa tapauksissa vieraita pyydetään jättämään tilat välittömästi ilman hyvitystä.

Varavirtalähde on saatavilla kiinteistössä.

Jotta majoituskustannukset olisivat mahdollisimman edullisia kaikille vieraille, olemme ottaneet käyttöön pay-as-you-go-järjestelmän tiettyihin mukavuuksiin, kuten lukoihin, kylpypakkauksiin ja pyyhkeisiin. Tarjoamalla näitä tuotteita maksullisin perustein voimme säilyttää huoneidemme perushinnat alhaisemmat, jolloin hostellimme on budjettitietoisten matkustajien käytettävissä. Ymmärrämme, että eri matkustajilla on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset, joten pyrimme tarjoamaan joustavuutta tarjontaamme. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

8.5
Upeaa
7 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.4
 • Sijainti
  9.1
 • Henkilöstö
  7.7
 • ilmapiiri
  8.9
 • Siisteys
  8.6
 • Rahanarvoinen
  8.6
 • Palvelut
  7.4

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Kestävän kehityksen taso 1

Tämä hostelli on alkanut ottaa käyttöön käytäntöjä, joilla on myönteinen sosiaalinen ja ympäristövaikutus, ja ne ymmärtävät Staircase to Sustainability -periaatteet.
Lisätietoja

Sijainti

Viimeisimmät arviot

9.7
Erinomaista
02.4.2024
staff could be more helpful when requesting for help otherwise great experience
näytä lisää
Nainen, 18-24
7.1
Erittäin hyvä
16.2.2024
Overall a good experience but the beds need better privacy curtains. And towels were charged extra. Security could have been better in terms of the dorm room gate. It was open 24/7 and there was no keycard system
näytä lisää
Mies, 25-30
10
Erinomaista
06.2.2024
great stay! will visit again soon. I loved the ambiance and staff everyone was so friendly and outgoing! Kudos to the Hosteller team! The hostel has a fantastic vibe that encourages socializing and meeting new people.
näytä lisää
Nainen, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen pysäköinti
  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Aamiainen ei sisälly hintaan
  • Air Conditioning
  • Lukulamppu
  • Pysäköinti
  • Kattotuuletin
 • Palvelut

  • 24 h vastaanotto
  • Siivous
 • Viihde

  • Wi-Fi