Ilmainen peruutus Varaamalla yli 9 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

5.7
Arvosana
15 arvostelua
Hyvä sijainti
Erinomainen henkilökunta

Kiinteistövälitys Kuvaus

Afei Surf Jialeshuei sijaitsee Kentingissä, joka on prefekti paikka kaikille surffauksen ystäville, ja se on paras surffaushostelli sekä ammattisurffaajille että ehdottomille aloittelijoille.

Afei Surf Jialeshueiis on vastapäätä Jialeshuei Beachiä, Kentingin suosituinta surffauspistealuetta. Pysy täällä saadaksesi helpoimman pääsyn äärimmäiseen trooppiseen kokemukseen ja rentoudu täysin Etelä-Taiwanin ilmapiirissä.

Afei Surf Jialeshuei tarjoaa surffaustunteja, surffausretkiä ja surffilaudan vuokrauksen, johon sisältyy surffausvaatteet. Lisäksi se järjestää laitesukellus- ja snorklausretkiä Houbihuun, läheiseen satamaan. Tämän seurauksena Afei Surf Jialeshuei on sekä taiwanilaisten paikallisten että turistien suosiossa kaikkialta maailmasta.

Vieraat voivat aloittaa päivänsä loistavasti ennen kuin lähtevät rannalle. Siellä on myös ilmainen internet, ilmaiset pyyhkeet ja kylpytuotteet, ilmainen ilmastointi ja ilmainen pesula.

Verot sisältyvät hintoihin.
Anteeksi, että maksu hyväksytään vain käteisellä.
Sisäänkirjautumisaika on klo 15.00 ja uloskirjautuminen klo 11.00. (Uloskirjautumisajasta peritään lisämaksu.)

Varauskäytännöt
Lue säännöt ja varmista, että tiedät ja hyväksyt kaikki ehdot selkeästi ennen varausta ongelmien välttämiseksi.
1.Varmistaaksesi etusi varauksen jälkeen sinun on maksettava 50 % kokonaissummasta. Jos lähetystä ei suoriteta 3 päivän kuluessa, Afei Surf Jialeshuei peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta. Rahalähetys on siirretty määrätylle tilille; Ilmoita henkilökunnalle sähköpostitse tai puhelimitse.
2. Jos varaus on tehty 3 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, talletus tulee suorittaa ennen klo 22 seuraavana päivänä.
Taiwanissa, ilmoita tilin 5 viimeistä numeroa, kun käytät pankkiautomaattia; ilmoita lähettäjän nimi käyttäessäsi postilähetystä.
Muilla alueilla ota valokuva kuitista ja lähetä valokuva sähköpostitse vahvistusta varten. Näytä kuitti sisäänkirjautumisen yhteydessä.
Lähetyksen aikarajoitus sisältää kansalliset vapaapäivät ja viikonloput. Afei Surf Jialeshuein Taiwan-tili hyväksyy rahalähetykset milloin tahansa.
3. Jos kyseessä on peräkkäinen loma, yli 2 yön varaus on etusijalla.
4.Huolehdithan hyvin huoneen kalusteista ja kodinkoneista, jos vaurioita tulee, korvaus veloitetaan hinnan mukaan.
5. Jos varaukseen tulee muutoksia (lykkäys, huonetyypin vaihto tai henkilömäärän muutos), ota yhteyttä henkilökuntaan muutosten tekemiseksi 10 päivää ennen varauksen päivämäärää.

Jos Afei Surf Jialeshuein menetys johtuu henkilömäärän muutoksesta, Afei Surf Jialeshueilla on oikeus peruuttaa varaus.

Jos asukkaita on vähemmän kuin varattuja ihmisiä, Afei Surf Jialeshuei veloittaa maksun varattujen henkilöiden määrän mukaan.Peruutussäännöt:
Afei Surf Jialeshuei veloittaa 10 % kokonaissummasta käsittelymaksuna kaikista talletetuista varauksista.
Kaikki alla olevat sisäänkirjautumispäivät eivät sisällä saapumispäivää eikä peruutuspäivää.
1. Jos peruutus tehdään 10 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, takuumaksu palautetaan käsittelymaksulla.
2. Jos peruutus tehdään 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, hostelli veloittaa 20 % talletuksesta ja käsittelymaksusta.
3. Jos peruutus tehdään 4 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, hostelli veloittaa 50 % talletuksesta ja käsittelymaksusta.
4. Jos peruutus tehdään 3 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, takuumaksua ei palauteta.
5. Jos huonevaraus on enemmän kuin 2, peruutus tulee tehdä 14 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää tai hostelli veloittaa yllä olevien ehtojen 1-5 mukaisen maksun.
6. Jos varauspäivänä tapahtuu vastustamattomia tekijöitä, kuten taifuunit ja maanjäristykset (Central Weather Bureaun lausunnon mukaan), tai jos lentoon ja laivaan varauspäivänä vaikuttavat vastustamattomat tekijät, takuumaksu hyvitetään käsittelymaksulla.

Yllä oleva ehto 2-7 (5 on paitsi.) voi viivästyä kerran, mikä on käytettävissä uudelle varaukselle 3 kuukauden kuluttua. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

5.7
Arvosana
15 arvostelua
 • Turvallisuus
  4
 • Sijainti
  6
 • Henkilöstö
  8
 • ilmapiiri
  4
 • Siisteys
  4
 • Rahanarvoinen
  8
 • Palvelut
  6

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

5.7
Arvosana
09.11.2023
I think this hostel would be perfect in summer when you’re a full time surfer since the beach is super close. But there were no other guests when we were there and the bus to the city does not come often so we would recommend getting a scooter (we wish we did). There are no stores close by but the host definitely knows how to cook!
näytä lisää
Nainen, 18-24
6.3
Hyvä
15.5.2019
It’s a good place to stay just don’t expect luxury. Also the location is just the beach so also don’t expect to have any restaurants nearby. If you want to hangout in Kenting, it’s better to just stay within Kenting.
näytä lisää
Nainen Group, 18-24
8.9
Upeaa
04.4.2019
Fantastic and friendly people, made me feel so welcomed! Hope to come back again some day! The address sent me to the main place but because I booked with hostelworled my actual room was far away, I was nervous but felt happy once I got there everyone was really lovely
näytä lisää
Nainen, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen pysäköinti
  • Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
  • Pyyhkeet sisältyvät hintaan
  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Air Conditioning
  • Kuumat suihkut
  • Kaapeli-TV
  • Pesukone
 • Palvelut

  • Lentokenttäkuljetukset
 • Ruoka ja juoma

  • Ravintola

Enemmän hostellit kohteessa Kenting