Hotellit kohteessa Franz Josef

5 Hotellit kaupungissa Franz Josef, Uusi-Seelanti
Lajiteltu orgaanisen, provisiovapaan algoritmimme mukaan.
Haka House Franz Josef
9.2Erinomaista
(37)
Hostelli- 0.18km kaupungin keskustasta
Haka House Franz Josef on laadukas hostelli, joka tarjoaa viihtyisää ja modernia retkeilijämajoitusta länsirannikon sademetsän ulkopuolella.
Yksityishuoneet
€20.18
Asuntolat alkaen
€20.18
Rainforest Retreat Backpackers
8.9Upeaa
(509)
Hostelli- 0.42km kaupungin keskustasta
Oscar ja tiimi ovat täällä huolehtimassa tarpeistasi sekä tarjoavat ilmaisen 24 tunnin WiFi-yhteyden huoneessa, ilmaisen teen ja kahvin, ilmaisen Uuden-Seelannin suurimman kylpytynnyrin käytön, ilmaisen saunan ja ilmaisen työntöpyörän.
Yksityishuoneet
€24.28
Asuntolat alkaen
€19.07
Glow Worm Accommodation
9.4Erinomaista
(1305)
Hostelli- 0.19km kaupungin keskustasta
Anna Glow Worm Accommodation olla kotisi poissa kotoa. Meillä on viihtyisä takka, kuuma kupliva poreallas, tarjoilemme herkullista ilmaista kotitekoista kasviskeittoa iltaisin ja ilmaisen aamiaisen aamulla
Yksityishuoneet
€26.73
Asuntolat alkaen
€23.12
Chateau Backpacker & Motels
8.9Upeaa
(1234)
Hostelli- 0.15km kaupungin keskustasta
Majoitu Franz Josefin yksityisimmissä makuusaleissa, joissa jokaisessa on yksityisyyttä suojaavat verhot, oma lukuvalo ja kaksinkertaiset pistorasiat USB-laturien kanssa. Äärimmäisen mukavuuden ja yksityisyyden sekä rajoittamattoman ILMAisen WiFin ansiosta...
Yksityishuoneet
€21.96
Asuntolat alkaen
€20.32
Montrose Lodge Franz Josef
8.0Erittäin hyvä
(1066)
Hostelli- 0.12km kaupungin keskustasta
Franz Josef Montrose on "Paras hinta-laatusuhde"! Tarjoamme ilmaisen aamiaisen, ilmaisen rajoittamattoman WiFin, ilmaisen kotitekoisen keiton joka ilta (talvikaudella), ilmaisia ​​elokuvia ja popcornia joka ilta.
Yksityishuoneet
€12.35
Asuntolat alkaen
€16.18

Lisätiedot: Franz Josef

Tutustu kaupungin Franz Josef hotellivalikoimaamme. Lue asiakasarvosteluita kaupungin Franz Josef hotelleista ja katso kuvia kaupungin Franz Josef hotelleista. Näytä kaupungin Franz Josef hotellit kartalla ja varaa kaupungin Franz Josef hotelleita haluamastasi paikasta. Löydät kaupungin Franz Josef parhaa tarjoukset edullisista hotelleista osoitteess Hostelworld.com.

Muut Uusi-Seelantin kohteet