Ilmainen WiFi
Ilmainen aamiainen‎

B&B La Costa

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 2 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

ei arvioita
14 arvostelua
Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kiinteistövälitys Kuvaus

La Costa Bed & Breakfast sijaitsee Montecassinon rinteiden pohjoispuolella. Se on kaunis asunto upotettuna vehreään Välimeren pensaikkoon: piikikäspäärynöitä, jalkoja, oliivipuita ja agaiveja. Se sijaitsee vain 900 metrin päässä Cassinon keskustasta, ja siinä on kaksi mukavaa ja tyylikkäästi sisustettua ullakkohuonetta, joissa on lämmitys.
KAHDEN MAKUUHUONEEN JAKAESSA KYLPYHUONEESSA on suihku ja hiustenkuivaaja.
Arte povera (taide) huonekalut massiivipuusta, joka on käsitelty mehiläisvahalla.
Ovet ja karmit kastanjapuuta.
Lakanat ja pyyhkeet luonnonpuuvillasta, pestyt ekologisilla pesuaineilla; Fratelli CARLIn valmistama Linea Mediterranea kylpyhuone-suihkusarja.
Yhteisellä alueella on aamiaishuone, jossa on viihtyisä olohuone, jossa asiakkaat voivat lukea kirjoja Cassinon historiasta (englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja italiaksi), ja siellä on pieni puutarha. Mannermainen aamiainen, johon kuuluu alueellisten lakien mukaisesti huolellisesti valmistettua ruokaa; biologista ruokaa pyynnöstä.

Cassinon "La Costa" oli toisen maailmansodan verisimmän taistelun kohtaus; tuhannet sotilaat menettivät henkensä täällä ankaralla talvella 1943-1944.
Paikka on siksi todellinen Cassinon ja sen ihmisten historian "kehto".
Talossa on historiallisia valokuvia ja saimme poikkeuksellista ja erittäin harvinaista dokumentaatiota Cassinon taistelusta - värillisenä ja mustavalkoisena -
En ole koskaan julkaissut kuvia La Costasta, Via Cairasta, Montemaggiosta, San Silvestrosta ja muista Cassinon osista toisen maailmansodan aikana.
Yksinkertaisia ​​ja spontaaneja todistuksia sotilailta, joilla oli henkilökohtainen elokuvakamera repussa.
Ne antavat alkuperäisen ja erittäin modernin tulkinnan dramaattisesta Cassinon historian sivusta, joka on edelleen akuutti ajankohta.
Julkaisemattomia kuvia Cassino-Montecassinon vaunulinjan avajaisista toukokuussa 1930 ja Mostra del Lavoro italianon vihkiäisistä kesäkuussa 1929 - (Cinecitt Luce Spa)Liittynyt TCI:hen (touring club italiano) 2013-autotallin käyttö moottoripyörille ja polkupyörille

-moottoripyörien ja polkupyörien työpajan käyttö

- Fiat Pandan 4x4 kuljetus rautatieasemalta bed & breakfastiin.

- seuraavat palvelut ovat saatavilla maksua vastaan:

- polkupyörien vuokrausOpastetut kierrokset (Ciceronen opaskeskus), joita järjestävät taidehistorioitsijat tai kielitutkinnon suorittaneet, jotka ovat valtuutettuja harjoittamaan ammattia maakunnan luvalla; kuitenkin heidän erinomaiset ominaisuudet ovat ystävällisyys ja kohteliaisuus. (Auto-translated from original language)

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen aamiainen‎
  • Vuodevaatteet sisältyvät
  • Ilmainen pysäköinti
  • Ilmainen WiFi
 • Viihde

  • DVD:t
  • Wi-Fi