Ilmainen peruutus Varaamalla yli 2 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

ei arvioita
0 arvostelua
Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kiinteistövälitys Kuvaus

Kokous- ja juhlatilat ovat saatavilla kaikkiin tilaisuuksiin täyden tarjoilun kanssa pyynnöstä. Vastaanotossa on tarjolla erilaisia ​​palveluita, jotka auttavat yrityksesi tarpeita sekä skannaus-, kopiointi- ja tulostuspalveluita. Black Rock Inn on Blackwaterin uusin motelli, jossa on 72 modernia majoitusyksikköä ja ravintola, joka tarjoaa erilaisia ​​ruokailutyylejä sekä modernin bistro ja baarin.

Erinomainen pysähdyspaikka länteen suuntaaville tarjoamme erinomaista majoitusta, herkullista ruokaa ja pääsyn paikalliseen hiilikaivosteollisuuteen. Kaivoskierroksia järjestetään viikoittain Jellinbah Mine ja BMA Blackwater Mine. Ne ovat pienryhmäretkiä ja erinomainen tapa ymmärtää avolouhintaa. Kaupunki tarjoaa pienen ostoskeskuksen ja upean uimakeskuksen, jossa on lämmitetyt uima-altaat ja olympiakarsintatilat.

Black Rock Innin säännöt ja ehdot

- Peruutusehdot: 24h ennen saapumista. Myöhäisestä peruutuksesta tai saapumatta jättämisestä veloitetaan ensimmäisen yön hinta.
- Sisäänkirjautuminen klo 14.00-19.00.
- Uloskirjautuminen klo 10.00.
- Maksu saapumisen yhteydessä luottokorteilla, pankkikorteilla ja käteisellä. Huomaathan, että tämä majoituspaikka voi varata katteen kortiltasi. American Express -luottokorttilisä = 2,75 %.
- Verot sisältyvät.
- Aamiainen sisältyy.

Kenraali

- Vastaanoton aukioloajat:
Maanantai-perjantai: 7.00-19.00.
Lauantai ja sunnuntai: 9.00-17.00.
- Ei ulkonaliikkumiskieltoa.
- Savuttomia.
- Ei ikärajoitusta.
- Majoittuminen enintään 14 päivää. (Auto-translated from original language)

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Palvelut