Ilmainen peruutus Varaamalla yli 3 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

ei arvioita
0 arvostelua
Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kiinteistövälitys Kuvaus

Haluamme kutsua sinut tilaviin kahden hengen huoneihimme ja 3,5 huoneen huoneistoihin. Sky Design Motel tarjoaa näkymät Reinin laaksoon sekä Itävaltaan ja Liechtensteiniin, ja se sijaitsee 250 metrin päässä A13/E43-moottoritieltä Kriessernissä.

Itsesisäänkirjautuva hotelli tarjoaa nykyaikaista majoitusta matkoillesi keskeisellä paikalla lähellä Rhein Valleyn moottoritietä. Appenzell, Liechtenstein, Itävalta, Saksa tai St. Gallen ovat kaikki alle 20 minuutin matkan päässä.

Kaikissa tyylikkäissä huoneissa on panoraamaikkunat, aurinkoinen parveke, allergiatestatut vuoteet ja ilmainen WiFi. Aamiaisbuffet on saatavilla pohjakerroksessa maanantaista perjantaihin ja ilmainen välipala on tarjolla toisessa kerroksessa lauantaisin ja sunnuntaisin. Sky Designissa on myös ilmainen pysäköintimahdollisuus paikan päällä.

Sky Design Motel - Ehdot:

Peruutusehdot: 2 päivää ennen saapumista. Myöhäisestä peruutuksesta tai saapumatta jättämisestä veloitetaan ensimmäisen yön hinta.

Kirjaudu sisään klo 14.00 alkaen milloin tahansa, koska olemme itsesisäänkirjautuva hotelli.
Uloskirjautuminen ennen klo 10.00.

Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä, luotto- ja pankkikorteilla sekä tilisiirrolla (ennen saapumistasi).
Tämä majoituspaikka voi tehdä katteen kortiltasi ennen saapumista.

Verot sisältyvät
Aamiainen ei sisälly hintaan.

Yleistä:
Vastaanotto klo 6-17 (puhelinpalvelu 24h).
Sisäänkirjautuminen Sky Motellissa on helppoa ja nopeaa. Terminaali sijaitsee motellin sisäänkäynnin edessä. Kun olet syöttänyt sisäänkirjautumiskoodisi, saat huoneesi avaimen automaattisesti 24h/7d lähtöön asti. (Auto-translated from original language)

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Palvelut

  • Ilmainen

    • Ilmainen pysäköinti
    • Ilmainen intenetyhteys