Ilmainen WiFi

Yugo Explore - Highfield Park

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 15 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.7
Erinomaista
2 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Yugo Highfield Park sijaitsee 1,2 km:n päässä Glasnevin Cemetery Museumista ja tarjoaa majoitusta, johon kuuluu yhteinen oleskelutila, puutarha ja 24h-vastaanotto. Ilmainen WiFi on käytettävissä kaikissa tiloissa.

Kaikissa majoitusyksiköissä on pääsy täysin varustettuun keittiöön, jossa asiakkaat voivat valmistaa omat ateriansa. Kaikissa makuuhuoneissa on oma suihkuhuone.

Upouusi tammikuussa 2020 Highfield Park on Dublinin kampusmajoitus, jossa on paljon viheralueita! Se on hyvin lähellä TUD:n Grangegorman-kampusta (kolmen minuutin kävelymatkan päässä) ja Trinity Collegea.

Kampuksella on valikoima valinnanvaraa kahden hengen huoneista kylpyhuoneisiin, studioista portti- ja rivitaloihin, joten sinulla on valinnanvaraa. Täällä asuminen tarkoittaa, että sinulla on myös pääsy paikan päällä olevaan kuntosaliin ja studioon, työhuoneisiin, yhteisiin keittiötiloihin, elokuvateatteriin ja jopa ulkona kävelyreitille ja grillausalueille.

Olet myös ihanteellisella paikalla vain 5 minuutin kävelymatkan päässä LUAS-pysäkiltä – kätevää!

Yugo Highfield Parkin säännöt ja ehdot:

Peruutuskäytäntö:
Palautettavissa: 14 päivää ennen saapumista. Myöhäisen peruutuksen tai saapumatta jättämisen tapauksessa sinulta veloitetaan koko majoituksen hinta.
Ei palauteta: Jos peruutus tai saapumatta jättäminen tapahtuu, sinulta veloitetaan koko majoituksen hinta.

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen.
Uloskirjautuminen klo 10.00 asti.

Maksu luotto-/debit-korteilla (vain Visa/Mastercard/American Express).
Verot sisältyvät.
Aamiainen ei sisälly hintaan.

Yleistä:
24 tunnin vastaanotto.
Ei ulkonaliikkumiskieltoa.


Varausehdot

Kenraali

Nämä ehdot ovat kiinteistön omistajan tai haltijan ("me", "me" ja "meidän") ja lomailijan ("kiinteistömme") välillä, jotka varaavat kiinteistömme ("kiinteistö") Yugon kautta (kukin "varaus") ja sitovat niitä. ”). Viittaukset "sinä" tai "olet" ovat viittauksia varauksen tekijään ja kaikkiin puolueen jäseniin. Kaikkiin varauksiin sovelletaan käyttöehtoja. Vahvistussähköpostimme sisältää koko meidän ja sinun välisen sopimuksen ja muodostaa perustan kanssamme tekemällesi sopimukselle, joten lue ne huolellisesti. Mikään näissä käyttöehdoissa ei vaikuta tavallisiin lakisääteisiin oikeuksiisi.

Varauksen tekeminen

Varaa huone meiltä suorittamalla sinulle toimittamassamme alkuperäisessä tarjouksessa ("Lainaus") määritetty maksu. Varaus tehdään ja nämä ehdot astuvat voimaan, kun Yugo on vastaanottanut täyden maksun ja olet saanut meiltä sähköpostin, jossa vahvistetaan varaus ja joka sisältää peruutusehdot (kuten alla). Kaikki varaukset edellyttävät, että maksat kaikki maksut kokonaisuudessaan varauksenteon yhteydessä. Tarkista huolellisesti tarjous- tai varauspyyntölomakkeen tiedot ennen kuin suoritat mitään varaustasi koskevia maksuja Yugolle, sekä vahvistussähköposti ja ilmoita meille välittömästi mitään virheitä tai puutteita.

Varauksen maksaminen

Kaikki maksut tulee suorittaa varauksen yhteydessä. Jos et suorita meille kuuluvaa maksua kokonaisuudessaan ja ajallaan, meillä on oikeus käsitellä varauksesi peruuttamana, ja peruutusehtoja (kuten alla) sovelletaan.

Jos peruutat tai muutat varaustasi

Jos sinun on peruutettava tai muutettava varauksesi, sinun tulee kirjoittaa meille tai lähettää meille sähköpostia mahdollisimman pian. Peruutus tai muutos ei tule voimaan ennen kuin saamme vahvistuksen sinulta. Sähköpostivahvistuksessasi kuvattu peruutuskäytäntö ("Peruutusehdot") koskee varaustasi ja Yugo hyvittää sinulle sovitun peruutuskäytännön mukaan kaikki sinulle kuuluvat summat. Jos: Sinulta vaadittua saldoa ei ole maksettu peruutusehdoissa määritettyjen aikarajojen kuluessa tai et saavu majoituspaikkaan 24 tunnin kuluessa saapumisajasta ilmoittamatta meille, meillä on oikeus käsitellä varaustasi sinä peruutat ja sovelletaan peruutusehtoja.

Jos peruutamme tai muutamme varauksesi

Emme odota, että meidän on tehtävä muutoksia varaukseesi, kun se on sovittu sinun ja meidän välillämme, mutta joskus ilmenee ongelmia, ja meidän on tehtävä muutoksia tai aika ajoin peruutettava varauksia. Jos näin tapahtuu, otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on kohtuudella mahdollista ja ilmoitamme peruutuksesta tai varauksesi muutoksesta. Jos peruutamme varauksesi, Yugo hyvittää sinulle Yugolle jo maksamasi maksut. Emme kuitenkaan ole velvollinen palauttamaan sinulle maksuja, jotka olet saattanut maksaa kolmannelle osapuolelle varauksesi yhteydessä (mukaan lukien rajoituksetta matka-, viihde-, aktiviteetit tai vakuutusmaksut).

Omaisuus

Voit saapua kiinteistöön varauksesi saapumispäivänä ilmoittamamme ajan jälkeen ja sinun on poistuttava ilmoittamamme lähtöpäivänä ilmoittamamme aikaan mennessä. Ilmoitamme näistä ajoista kirjallisesti ennen oleskelua. Jos saapumisesi viivästyy, sinun tulee ottaa yhteyttä henkilöön, jonka tiedot ovat varausvahvistuksessa, jotta vaihtoehtoisia järjestelyjä voidaan tehdä. Jos et tee niin, et ehkä pääse käsiksi omaisuuteen. Jos et saavu saapumispäivän jälkeisenä päivänä puoleenpäivään etkä ilmoita odotetun myöhäisen saapumisesi yhteyshenkilölle, voimme pitää varauksen peruutettuna, emmekä ole velvollisia palauttamaan sinulle jo aiheutuneita maksuja. maksettu meille. Katso lisätietoja peruutusehdoista.

Sinun velvollisuutesi

Sitoudut noudattamaan missä tahansa Kiinteistön kiinteistökäsikirjassa annettuja sääntöjä ja kaikkia muita meidän aika ajoin kohtuudella määrittämiä sääntöjä ja varmistamaan, että kaikki puolueesi jäsenet noudattavat niitä. Sitoudut pitämään ja jättämään Kiinteistön ja sen kalusteet, mukaan lukien keittiötarvikkeet, astiat ja lasit puhtaina ja hyvässä kunnossa (jotka voidaan toimittaa). Sitoudut olemaan vahingoittamatta seiniä, ovia, ikkunoita tai muuta kiinteistön osaa etkä tee mitään, minkä voidaan kohtuudella katsoa aiheuttavan haittaa tai harmia meille tai kenellekään muulle viereisten tai viereisten kiinteistöjen haltijalle. Varaamme oikeuden veloittaa vierailta vahingonkorjauskustannukset, jotka ovat aiheutuneet vieraan tahallisesta, huolimattomasta tai piittaamattomasta toiminnasta kiinteistölle tai rakennukselle. Jos tämä vahinko paljastuu vieraan lähdön jälkeen, pidätämme oikeuden veloittaa vieraan luotto-/debit-kortilta tai lähettää summan laskun rekisteröityyn osoitteeseen.
Teemme kuitenkin kaikkemme korjataksemme kaikki vahingot sisäisesti ennen kuin teemme asiantuntijoiden korjauksia, ja siksi pyrimme pitämään vieraalle aiheutuvat kustannukset mahdollisimman pieninä. Sitoudut ryhtymään kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin henkilökohtaisen omaisuutesi turvaamiseksi ollessasi Kiinteistössä. Sitoudut varmistamaan, että jokaisella ryhmäsi jäsenellä on kattava matkavakuutus (mukaan lukien peruutukset, lentojen viivästykset, matkatavaroiden ja muun omaisuuden katoaminen ja vaurioituminen) ja sairausvakuutus (mukaan lukien evakuointi- ja paluuvakuutus). Et voi sallia Kiinteistössä oleskella enemmän ihmisiä kuin on nimenomaisesti sallittu, etkä voi merkittävästi muuttaa juhlien kokoonpanoa Kiinteistössä oleskelusi aikana, etkä saa viedä lemmikkiäsi Kiinteistöön, ellemme anna meille kirjallista lupaa etukäteen. Jos teet niin, voimme kieltäytyä luovuttamasta omaisuutta sinulle tai vaatia sinua poistumaan siitä. Käsittelemme mitä tahansa näistä olosuhteista sinun tekemänäsi varauksen peruutuksena, emmekä ole velvollisia palauttamaan sinulle näissä olosuhteissa jo maksettuja maksuja. Mahdolliset hyvitykset ovat meidän harkintamme mukaan. Suostut sallimaan meille tai kenelle tahansa edustajallemme pääsyn kiinteistöön milloin tahansa oleskelusi aikana välttämättömiä korjauksia varten, hätätilanteessa tai varmistaaksesi, että noudatat tätä varaussopimusta.

Valitukset

Olemme tehneet kaikkemme varmistaaksemme, että sinulla on miellyttävä ja ikimuistoinen oleskelu meillä. Jos sinulla on kuitenkin aihetta valitukseen, on ryhdyttävä korjaaviin toimiin mahdollisimman pian. Ota meihin yhteyttä, jos ilmenee ongelmia, jotta se voidaan ratkaista nopeasti. On usein äärimmäisen vaikeaa (ja joskus mahdotonta) ratkaista ongelmia oikein, ellei meille ilmoiteta viipymättä. Keskustelemalla kritiikistä kanssamme asuessasi Kiinteistössä mahdollistavat yleensä puutteiden korjaamisen välittömästi. Erityisesti tilapäisiä valituksia (esimerkiksi Kiinteistön valmistelua tai lämmitystä koskevat) ei voida tutkia, ellei niitä ole rekisteröity asuessasi Kiinteistössä. Jos valitusta ei voida ratkaista lomasi aikana, sinun tulee kirjoittaa meille tai lähettää meille kaikki tiedot sähköpostitse 28 päivän kuluessa varauksesi päättymisestä.

Vastuun raja

Suurin vastuumme tappioista, joita kärsit näiden varausten rikkomisesta, rajoittuu tiukasti summiin, jotka olemme saaneet varauksestasi. Emme ole vastuussa mistään menetyksistä, jotka eivät ole ennakoitavissa oleva seuraus näiden ehtojen rikkomisesta. Tappiot ovat ennakoitavissa, jos sinä ja me voimme harkita niitä, kun olemme vahvistaneet varauksesi. Varauksesi on tehty loman kuluttajana, ja hyväksyt, että emme ole vastuussa mistään liiketoiminnallisista tappioista, olipa sinulle aiheutunut tai mikä tahansa. Epäselvyyksien välttämiseksi Yugo ei ole vastuussa sinulle tai vastuussa: mistään sinun ja meidän välisestä varausta koskevista ongelmista; kaikki maksujen epäonnistumiset, jotka johtuvat kolmannen osapuolen tarjoaman maksuratkaisun epäonnistumisesta; ja kolmannen osapuolen maksuratkaisujen tarjoajan suorittaman maksusi hylkääminen. Tämä ei sulje pois tai rajoita millään tavalla vastuutamme kuolemantuottamuksesta tai henkilövahingosta, joka johtuu huolimattomuudestamme tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta; tai mistä tahansa asiasta, jossa meidän olisi laitonta sulkea pois tai rajoittaa tai yrittää sulkea pois tai rajoittaa vastuumme.

Sekalaista

Et saa siirtää varaustasi tai mitään näiden ehtojen mukaisia ​​oikeuksia ja velvollisuuksia kenellekään toiselle ilman kirjallista lupaamme. Jos jokin osa näistä ehdoista katsotaan milloin tahansa täytäntöönpanokelvottomaksi jostain syystä jonkin sovellettavan lain mukaan, kyseinen osa katsotaan jätettäväksi pois, eikä tämä laiminlyönti vaikuta millään tavalla muiden osien täytäntöönpanokelpoisuuteen. Nämä ehdot sekä peruutusehdot ja vahvistussähköpostimme sisältävät koko meidän ja sinun välisen varausta koskevan sopimuksen, ja ne syrjäyttävät kaikki aikaisemmat sopimukset, järjestelyt tai keskustelut sinun ja meidän välillä, olivatpa ne suullisia tai kirjallisia. Mitään esitystä, sitoumusta tai lupausta ei voida katsoa annetuksi tai vihjailluksi mistään sinun ja meidän välisissä neuvotteluissa sanotuista tai kirjoitetuista ennen vahvistussähköpostin vastaanottamista, paitsi jos näissä käyttöehdoissa on nimenomaisesti mainittu. Sinulla tai meillä ei ole mitään oikeussuojakeinoa toisen antamaan virheelliseen lausuntoon, johon tämä osapuoli on tukeutunut näiden ehtojen hyväksymisessä (ellei tällainen virheellinen lausunto ole tehty vilpillisesti), ja tämän osapuolen ainoa oikeussuojakeino on rikkoa sopimus näiden ehtojen mukaisesti. Emme riko näitä ehtoja emmekä ole muuten vastuussa mistään epäonnistumisesta tai suoritusviivästyksestä, joka johtuu mistään olosuhteista, jotka eivät ole meidän kohtuullisessa kontrollissamme, mukaan lukien rajoituksetta tulva, tulipalo, räjähdys tai onnettomuus. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.7
Erinomaista
2 arvostelua
 • Turvallisuus
  10
 • Sijainti
  9
 • Henkilöstö
  10
 • ilmapiiri
  10
 • Siisteys
  10
 • Rahanarvoinen
  9
 • Palvelut
  10

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Palvelut

 • Ilmainen

  • Vuodevaatteet sisältyvät
  • Pyyhkeet sisältyvät hintaan
  • Ilmainen WiFi
  • Ilmainen intenetyhteys
 • Yleistä

  • Pääsy avainkortilla
  • Hiustenkuivaajat
  • Silitysrauta/-lauta
 • Palvelut

  • Intenetyhteys
  • Pesulapalvelut
  • Matkatavarasäilytys
  • 24 h vastaanotto
  • 24 h turvapalvelu

Enemmän hotellit kohteessa Dublin